Ee mama wer biberonda dewam sutu yada sutun yetiosa emzir yada sag acliktan agliyodur o biz gece iki kere emmeye kalkarz her gece
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasılda düşünemedim ben bunu ya😀 içmiyo canım heralde yoksa delimiyim ben sütümde yok.
Canlarım bugün miniğim ilk dişini patlattı ve huysuzluğu gitti yaklaşık 1 haftadan fazla gündüz gece huysuz sürekli ağlayan sürekli gaz problemi yaşayan bir kızdı ve bugün çok uysaldı kızım
Şaka gibisin yemin ederim içmiyo mama açlıktan ağladığını biliyorum sen anlamadın YİNE :))))) aç bırakcak halim yok sen çok yoruldun galiba bugün 😀ay allah seniii :) bebeğin açlıktan ağlıyodur cnmm kıyamamm üzüldümmm aman annesi besle bebişini ben sütümolduğunda hissediorum zaten göğüslerden emziriyorum gece eğerki sütüm azzsa 6-7 ölçeklik mama hazırlıyorum aptamil onu weriyorum gece yanıma bebek termoskarı war ondan alıyorum ılıklığını korusun su diye bi biberonada 6-7 ölçek mama koyuyorum toz şeklinde boş biberona ölçülü suyu we ölçülü mamayı döküyorum hem ben yorulmuyorum uyku sersemi bide benim ew dublex mutfak aşşada ondan yanımda bulundryorum oğlum uyanır gibi olduğunda hemen tak tak hazırlıyorum sıcaklığını kontrol edip weriyorum arkasındanda su weriyorum mışıl mışıl uyuyo hea diş çıkardığı zamanlar bizimkide bas bas bağırır o ayrı:) yardımcı olduysam ne mutlu
Şaka gibisin yemin ederim içmiyo mama açlıktan ağladığını biliyorum sen anlamadın YİNE :))))) aç bırakcak halim yok sen çok yoruldun galiba bugün 😀
Ayyy allahim bende seni emmiyo anladim bizde o sorun wardi bi ara biberon iciyo beni emmiodu oyle sandimmm koptum burdaozaman dis cikariyodur ya ondandr huzursuzlugu
Hıı oldu o zaman :)
Canım benim eli öpülesi annelerdesin sen gerçekten Allah yardımcın olsun elbette eylül hanım düzelecek gerçekten buna inan işin çok zor ama allah kolaylığını verecek bir gün tatlım benim
Hayatımm nasılsın özledim seni valla yazamadım hiç dün gibi karnından cinsiyet tahmini yaptıgım günler :))))
Amann eylülün düzelceği yok böyle geldi böyle gider nasıl bi inat anlayamıyorum aç bebeğe ne versen yer içer yok gece delirtiyo bizi dün eşim bile ilk kez yetera artık dedi çok zor geçiyo geceler
Ben gećmisi cok geriden takip edebiliyorum yani son 20 sayfayi falan okumamis olabilirim simdi az geriye baktim da papatya oğlun ek gida yemek istemiyo galiba. Bir tavsiye biraz daha sulu veya sütlü yap yani daha sulu olsun kivami birde blendirdan iyice ćek hic pütür kalmasin. Biliyorum uanlis pütürlü seylere alismalilar ama ben ogluma hafif kati olsa bile yediremiyorum ve agzina en ufak bi pütür gelse onu hemen tükürüyor ve bir sonraki kasiklari reddediyor hemen. Dene sende istersen
Yok Lemancım nasıl yaparsam yapayım asla kabul etmiyor
Koyu cıvık pütürlü blendrlı
Soğuk ılık sıcak. Neler denedim
Derdi ek gıdayla da değil. Süt de içmiyo. Sütün tadını istemiyı desem mama denedim onu da içmio
Ne yapcam bilmiyorum
Aç olsa ağlar sanırım be bileyim pofff
Senin tabsiyelere de bayıldımmmm
Bisküviyi kesinlikle denicem tupper almam lzm ama yok bende
Yok Lemancım nasıl yaparsam yapayım asla kabul etmiyor
Koyu cıvık pütürlü blendrlı
Soğuk ılık sıcak. Neler denedim
Derdi ek gıdayla da değil. Süt de içmiyo. Sütün tadını istemiyı desem mama denedim onu da içmio
Ne yapcam bilmiyorum
Aç olsa ağlar sanırım be bileyim pofff
Senin tabsiyelere de bayıldımmmm
Bisküviyi kesinlikle denicem tupper almam lzm ama yok bende
Canım benim eylüşün nesi var bilemedim geçmişi okuma fırsatım yok ama Rabbim en acilinden şifalar versin inşallah...Yememe problemi bizde de var ne yazıkki.. Bi de zorla yedirsem bile bu sefer kusmaya çabalıyo zorla... Offff offf Allah yardımcımız olsun..
Kızlar herkese hayırlı cumalar..
Mübarek Ramazan ayına girerken Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah....
Eki Görüntüle 1170533
Bu da benim çiroz cimcimem...
Gülay ben kararsızım oruç konusundaKızlar oruç tutacakmısınız?? Ben hamile iken baıldım hep oruç tutma denemelrinde şimdide bayılırsam diye çook korkuyorum.
Ali ağlamaktan çatlar yada dışarda düşürürüm diye Rabbim kolaylık versinde tutalım..
Birde bebeklerinizin göbeğini ne yaptınz ?Nereye gömdünüz bizimki hala evde...Gömemedim bir türlü.
Yok cnm çıkmadı ama çıkcak kadar kabarık değilAnilcim dis cikardi mi peki? O dis cikarma sirasinda asiri istahsiz oluyorlar benimkide aksama kadar bisey yememis o gün. Cikti da rahatladik.
Bende emzikle kandırıyorum ya da metal boş kaşıklaHadi yaaanladım canim ah bu bebeler neler öğretti bize ben gecen gün çorbasini soda şisesiyle icirdim. Biz soda iciyorduk onada corba yedirmeye calisiyordum yemiyordu elimdeki şiseyi istedi uzattim çorba icmemek icin agzini sıkı sıkı kapayan bebe siseye hemen agzini açti bende şiseyi agzina verdim icindekini bitirdikten sonra tabi. O şişeye agzini acarken alttan corba soktum agzina böyle böyle bitirdi bir kaseyi. O siseden biseyler geliyor agzina sandi tabi :)))
sağol denizimmm tşk ederizAyyyy canımmmm yaaa vallahi cok doğru bi katar vermişsin
Yaptır ve kurtul..!
İnşallah sizde bizim gibi sorunsuz halledersiniz
İnşallah hemen iyileşir Selim paşa
Güzel hbr ile gel topikeee:))
anıl oldu da bittiiCanımmmm hadi bakalımm
İnşallah rahat geçer kolay olur
Güzel haberlerle inşallah. Oldu da bitti maşallah diyelim
tşkler melek çok şükür kolay atlattık sayılıra
hadi hayırlısı olsun inşallah canım kolayca atlatırsınızı minik selim erkekliğe ilk adımını atıyor maşallah
Hıı oldu o zaman :)
Sesli güldüm 😆
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?