2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ee mama wer biberonda dewam sutu yada sutun yetiosa emzir yada sag acliktan agliyodur o biz gece iki kere emmeye kalkarz her gece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasılda düşünemedim ben bunu ya😀 içmiyo canım heralde yoksa delimiyim ben sütümde yok. İyi okumadan yazdın sanırım

Son düzenleme:
Nasılda düşünemedim ben bunu ya😀 içmiyo canım heralde yoksa delimiyim ben sütümde yok.

ay allah seniii :) bebeğin açlıktan ağlıyodur cnmm kıyamamm üzüldümmm aman annesi besle bebişini ben sütümolduğunda hissediorum zaten göğüslerden emziriyorum gece eğerki sütüm azzsa 6-7 ölçeklik mama hazırlıyorum aptamil onu weriyorum gece yanıma bebek termoskarı war ondan alıyorum ılıklığını korusun su diye bi biberonada 6-7 ölçek mama koyuyorum toz şeklinde boş biberona ölçülü suyu we ölçülü mamayı döküyorum hem ben yorulmuyorum uyku sersemi bide benim ew dublex mutfak aşşada ondan yanımda bulundryorum oğlum uyanır gibi olduğunda hemen tak tak hazırlıyorum sıcaklığını kontrol edip weriyorum arkasındanda su weriyorum mışıl mışıl uyuyo hea diş çıkardığı zamanlar bizimkide bas bas bağırır o ayrı:) yardımcı olduysam ne mutlu

ooohh gözünaydınn hep uysal olsunlar
canımızı yesinler

Şaka gibisin yemin ederim içmiyo mama açlıktan ağladığını biliyorum sen anlamadın YİNE :))))) aç bırakcak halim yok sen çok yoruldun galiba bugün 😀

Ayyy allahim bende seni emmiyo anladim bizde o sorun wardi bi ara biberon iciyo beni emmiodu oyle sandimmm koptum burda ozaman dis cikariyodur ya ondandr huzursuzlugu

Ayyy allahim bende seni emmiyo anladim bizde o sorun wardi bi ara biberon iciyo beni emmiodu oyle sandimmm koptum burda ozaman dis cikariyodur ya ondandr huzursuzlugu

Hıı oldu o zaman :)

Arkadaslar merhaba sizi okuyorum cogu zaman ama yazma firsatim olmuyor.
Ben bebe bisküvisini kendim yapiyorum tavsiye ederim cicibebe de şeker var karbonat var ikiside zararli. Gurme bebek sitesinde tarifler cok kolay. Haftada 1 defa yapip tupper kapta dolapta sakliyorum bisey olmuyor. Migros marketlerin organik reyonlarinda tam bugday unu irmik pirinc unu var yumurta var yine organik bebe yumurtasi yaziyor bunlarla yapabilirsiniz.
Pekmezi birilerinin yaptigi köy pekmezi vs almayin pekmez yülsek sicaklikta kaynatilarak yapilirsa yarardan çok zarara dönüsuyormuş soguk sıkım tercih edin. koska nin 70 c yi geçmeden kaynatilarak hazirlanmis pekmezi var yine migrosta bulabilirsiniz tavsiye ederim, ayrica pekmezi yüksek sicaklikta pisirdiginiz hic biseye eklemeyin kan yapsin diyede vermeyin sadece tatlandirmak istediginiz seylere tat vermek amacli pisirdikten sonra ekleyebilirsiniz. Mesela aksam muhallebi yapiyorum ben ona muhallebiyi pisirdikten sonra az ekleyip karistiriyorum öyle veriyorum.

Simdilik aklima gelenler bunlar, sizlerden cok şey ögreniyorum bende bildiklerimi paylaşmak istedim.

Bide aksam belli bi saatten sonra corba, meyve vs vermeyin sadece muhallebi veya süt verin dr söylemisti.

Bizimde 1 disimiz çikti.6.ay asilarimizi geçen hafta olduk. Ben çalisiyorum ek gidalarini annem veriyor ben sadece aksam muhallebi veriyorum bide hafta sonlari butun ögünlerini ben veriyorum. Bizden haberler bu kadar

Hıı oldu o zaman :)

Canım benim eli öpülesi annelerdesin sen gerçekten Allah yardımcın olsun elbette eylül hanım düzelecek gerçekten buna inan işin çok zor ama allah kolaylığını verecek bir gün tatlım benim

Son düzenleme:
Canım benim eli öpülesi annelerdesin sen gerçekten Allah yardımcın olsun elbette eylül hanım düzelecek gerçekten buna inan işin çok zor ama allah kolaylığını verecek bir gün tatlım benim

Hayatımm nasılsın özledim seni valla yazamadım hiç dün gibi karnından cinsiyet tahmini yaptıgım günler :))))
Amann eylülün düzelceği yok böyle geldi böyle gider nasıl bi inat anlayamıyorum aç bebeğe ne versen yer içer yok gece delirtiyo bizi dün eşim bile ilk kez yetera artık dedi çok zor geçiyo geceler

Ben gećmisi cok geriden takip edebiliyorum yani son 20 sayfayi falan okumamis olabilirim simdi az geriye baktim da papatya oğlun ek gida yemek istemiyo galiba. Bir tavsiye biraz daha sulu veya sütlü yap yani daha sulu olsun kivami birde blendirdan iyice ćek hic pütür kalmasin. Biliyorum uanlis pütürlü seylere alismalilar ama ben ogluma hafif kati olsa bile yediremiyorum ve agzina en ufak bi pütür gelse onu hemen tükürüyor ve bir sonraki kasiklari reddediyor hemen. Dene sende istersen

Canım benim eylüşün nesi var bilemedim geçmişi okuma fırsatım yok ama Rabbim en acilinden şifalar versin inşallah...Yememe problemi bizde de var ne yazıkki.. Bi de zorla yedirsem bile bu sefer kusmaya çabalıyo zorla... Offff offf Allah yardımcımız olsun..

Kızlar herkese hayırlı cumalar..
Mübarek Ramazan ayına girerken Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah....

Bu da benim çiroz cimcimem...

Yok Lemancım nasıl yaparsam yapayım asla kabul etmiyor
Koyu cıvık pütürlü blendrlı
Soğuk ılık sıcak. Neler denedim
Derdi ek gıdayla da değil. Süt de içmiyo. Sütün tadını istemiyı desem mama denedim onu da içmio
Ne yapcam bilmiyorum
Aç olsa ağlar sanırım be bileyim pofff

Senin tabsiyelere de bayıldımmmm
Bisküviyi kesinlikle denicem tupper almam lzm ama yok bende

Hadi yaa anladım canim ah bu bebeler neler öğretti bize ben gecen gün çorbasini soda şisesiyle icirdim. Biz soda iciyorduk onada corba yedirmeye calisiyordum yemiyordu elimdeki şiseyi istedi uzattim çorba icmemek icin agzini sıkı sıkı kapayan bebe siseye hemen agzini açti bende şiseyi agzina verdim icindekini bitirdikten sonra tabi. O şişeye agzini acarken alttan corba soktum agzina böyle böyle bitirdi bir kaseyi. O siseden biseyler geliyor agzina sandi tabi :)))

Anilcim dis cikardi mi peki? O dis cikarma sirasinda asiri istahsiz oluyorlar benimkide aksama kadar bisey yememis o gün. Cikti da rahatladik.

Oy maşallah bir çiroz da benim kız

Anıl bu arada diş çıkarmak üzere cidden olabilir Azra çıkarmış olduğu halde iştahsızlığını ben ona bağladım zira dün ve bugün daha iyi yiyor yemeğini... Ya da bana acıdı

Kızlar oruç tutacakmısınız?? Ben hamile iken baıldım hep oruç tutma denemelrinde şimdide bayılırsam diye çook korkuyorum.
Ali ağlamaktan çatlar yada dışarda düşürürüm diye Rabbim kolaylık versinde tutalım..
Birde bebeklerinizin göbeğini ne yaptınz ?Nereye gömdünüz bizimki hala evde...Gömemedim bir türlü.

Gülay ben kararsızım oruç konusunda
Deneywbilirim ama tutmayı
Göbek konusunda da aynıyız
Bende gömmedim henüz evde ama bi niyetim var gidersem götürcem henüzz yoljm düşmedi
Anilcim dis cikardi mi peki? O dis cikarma sirasinda asiri istahsiz oluyorlar benimkide aksama kadar bisey yememis o gün. Cikti da rahatladik.
Yok cnm çıkmadı ama çıkcak kadar kabarık değil
Bende emzikle kandırıyorum ya da metal boş kaşıkla
Ama o da bir yere kdr
Ne yapayım yemiyor yani....bi hafta daha bekleyeyim sonra çareler üretcem zorlucam artık:26:

geçen cumartesi sünnetimiz oldu kızlar.. çokkkk şükürr
bunu atlattık.... ki erkeklerin hayatında önemli bir yere sahiptir
1 sünnet
2 askerlik
allahım tüm yavrularınkini kolay atlatmayı nasibetsin
kolay değil çok ağladı boğazı acıdı artık ağlamaktan ben başta girmemiştim eşim annem babam içerdeydi ama dayanamadım dışarda sesini duyup ta beklemek daha zordu girdim elini tuttum konuştum bebeğim benim ayyy tekrar o ana döndüm
neyse iyiki yaptırmışız dr da daha kolay iyileşildiğini doğru bi karar olduğunu söyledi
düşünenler varsa da korkutmuş olmayayım
ağlamasının sebebi acı değil çünkü hissetmiyorlar
sıkı sıkı tutulması ağlatıyor ve ağladığı halde serbest bırakılmayıp sıkıca tutulmaya devam edilmesi çileden çıkarıyo
tavsiye ederim olsun bitsin hatırlamasın kuzucuklar

Ayyyy canımmmm yaaa vallahi cok doğru bi katar vermişsin
Yaptır ve kurtul..!
İnşallah sizde bizim gibi sorunsuz halledersiniz
İnşallah hemen iyileşir Selim paşa
Güzel hbr ile gel topikeee:))
sağol denizimmm tşk ederiz

Canımmmm hadi bakalımm
İnşallah rahat geçer kolay olur
Güzel haberlerle inşallah. Oldu da bitti maşallah diyelim
anıl oldu da bittii
sağol cano

a
hadi hayırlısı olsun inşallah canım kolayca atlatırsınızı minik selim erkekliğe ilk adımını atıyor maşallah
tşkler melek çok şükür kolay atlattık sayılır
oturak banyosu var işte
sabah akşam 10 dk suda oturuyo

deniiizzz anııılll sizinkileri de oturtmuş muydu drunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…