Cinsiyetini öğrendiniz mi nekdar çabuk.
cinsiyetsiz şeyler hazırladım kızlar
Eki Görüntüle 711716 Eki Görüntüle 711715 Eki Görüntüle 711717 Eki Görüntüle 711719
Eki Görüntüle 711716 Eki Görüntüle 711715 Eki Görüntüle 711717 Eki Görüntüle 711719
çok güzelleerinşallah sağlıkla giydirmek nasip olur. Aslında ufak tefek şeyler alsak mı? Genel ihtiyaç malzemelerini mesela, emzik, biberon, battaniye vs gibi... Öbür türlü daha yüklü olcak sanki. Bebek eşyaları pahalı oluyo. Bu arada ıslak mendil almışsın ama onlar dururmu onun için erken olmuş sanki. Diğerleri çok güzel maşallah.
güzel günlerde kullanmak nasip olsun
kız helal olsun tırnak makasını bilem almışsın
canım almasak rafta duruncada 2 yıl ömürleri var 2 yıla kalmadan hiç eder bebeklerimi onları hem içinde 15 badet var hediyeydi zaten
ben hiç bişey almadımmm
erkek olursa ztn var herseyi oğlumdan kalan seyler...
doğrusu özenmek heveslenmek istemiyorum..
çok karışık duygularım kızlar psıkolojım gel gitli...
ben kızım olsun istiyorum Rabbimin izniyle
cinsiyetine kız derse dr um ilk işim yıllardır hayalini kurduğum pembe rengini kızıma almak olucak
erkek olursa.. bi hastane cıkısı alırım .. emzik biberon vs.. o kdr hersyei var Allaha cok sukur çünkü..
arkadasın paylaştığı seylerde cokkk cici.. inşallah sağlıklı günlerde gıyer o minik beden bunları
ben hiç bişey almadımmm
erkek olursa ztn var herseyi oğlumdan kalan seyler...
doğrusu özenmek heveslenmek istemiyorum..
çok karışık duygularım kızlar psıkolojım gel gitli...
ben kızım olsun istiyorum Rabbimin izniyle
cinsiyetine kız derse dr um ilk işim yıllardır hayalini kurduğum pembe rengini kızıma almak olucak
erkek olursa.. bi hastane cıkısı alırım .. emzik biberon vs.. o kdr hersyei var Allaha cok sukur çünkü..
arkadasın paylaştığı seylerde cokkk cici.. inşallah sağlıklı günlerde gıyer o minik beden bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?