2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

fatmaipek

kızımın kardeşi yolda :)
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
5.481
1.578
198
44
Anne adaylarımız bu sayfadan bebişlerine aldığı eşyalrın cicilerin resimlerini paylaşabilirler...

o zaman ilk ciciler kış bebeği beklediğimiz için benden gelsin :)
kayınvalidemden aldığım minik patiklerimiz...

çok güzelleer inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur. Aslında ufak tefek şeyler alsak mı? Genel ihtiyaç malzemelerini mesela, emzik, biberon, battaniye vs gibi... Öbür türlü daha yüklü olcak sanki. Bebek eşyaları pahalı oluyo. Bu arada ıslak mendil almışsın ama onlar dururmu onun için erken olmuş sanki. Diğerleri çok güzel maşallah.

canım almasak rafta duruncada 2 yıl ömürleri var 2 yıla kalmadan hiç eder bebeklerimi onları hem içinde 15 badet var hediyeydi zaten

canım almasak rafta duruncada 2 yıl ömürleri var 2 yıla kalmadan hiç eder bebeklerimi onları hem içinde 15 badet var hediyeydi zaten

aa hediyeyse kabuul Bende bugün gittim anne-bebek mağazası gezdim kendime bluz, pantolon, sütyen falan aldım. Birde bebek kıyafetleri falan vardı böyle şirin şirin şeyler baktım baktım ama almadım. Cinsiyeti belli olsunda 6. aydan sonra almaya başlarım inşallah.

ben hiç bişey almadımmm
erkek olursa ztn var herseyi oğlumdan kalan seyler...
doğrusu özenmek heveslenmek istemiyorum..
çok karışık duygularım kızlar psıkolojım gel gitli...
ben kızım olsun istiyorum Rabbimin izniyle
cinsiyetine kız derse dr um ilk işim yıllardır hayalini kurduğum pembe rengini kızıma almak olucak
erkek olursa.. bi hastane cıkısı alırım .. emzik biberon vs.. o kdr hersyei var Allaha cok sukur çünkü..

arkadasın paylaştığı seylerde cokkk cici.. inşallah sağlıklı günlerde gıyer o minik beden bunları

amın teyzesı ınsallah saglıkla sıhhatle gıyer

Bende kız istiyorum inşallah Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı bir kız verir ikimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…