2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

bunlarda benım bebegımın cicileri aslında ben her aldıgım esyayı kız alırdım ama cumartesı bır prensımız olacagını ögrendık o yuzden sadece erkek olanları yukluyorum.

Eklentiler

• $2013-05-27-327.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 117
  • $2013-05-27-328.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 116
  • $2013-05-27-329.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 100
  • $2013-05-27-330.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 92
  • $2013-05-27-331.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 106
  • $2013-05-27-332.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 127
  • $2013-05-27-333.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 99
  • $2013-05-27-334.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 105
  • $2013-05-27-339.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 94
  • $2013-05-27-340.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 111
eger kız degılse bnmkı ablamın kızına armağan ederım :)

Son düzenleme:
oy oy oyyy.. cokk güzelmiş canım yaaa .. güle güle kullansın paşanız..

bizimde vardı aynısından ama ben ablama vermiştim o da sonra ihtiyacı olan birine vermiş..
yenisini alcaz mecburrrrrrr

oy oy oyyy.. cokk güzelmiş canım yaaa .. güle güle kullansın paşanız..

bizimde vardı aynısından ama ben ablama vermiştim o da sonra ihtiyacı olan birine vermiş..
yenisini alcaz mecburrrrrrr

bizde aynı şeyleri beğeniyoruz galiba hastane çıkışıda varmış aynısından sende

ağlayarak gittiğim muayeneden cinsiyetini öğrenip çıkınca dayanamadım alış veriş yaptım

Eki Görüntüle 715989 Eki Görüntüle 715989 Eki Görüntüle 715991

çok güzeller, güle güle giysin inş :) cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendin, bizim ailede herkes alışverişe başlamış, herkes turuncu yeşil fln alıyor, ben o yüzden bir an önce öğrenmek istiyorum, erkek kız fark etmez sağlıklı olsn yeter ama en azından ona göre alsınlar istiyorum :)

12. haftanın içindeyken öğrendim canım

kızlar selam. ben de 11 haftalık hamileyim. büyük ihtimalle erkek dedi doktorumuz. bu hafta ikili testimiz olacak, daha da netleşir herhalde. benim aldığım giysilerde bular. büyük gibi görünse de 0-3 aylık giysiler. Allah kucağımıza alıp, giydirmeyi de nasip eder inşallahhhhhhhhh...

bizede bi kaç hediye geldi ve bende bi yelek örüyorum :)

Örgü dikiş nakış hiç bilmem.Öyle özeniyorum ki.
Bi,lseydim yavruma ellerimle örerdim ne güzel.Benim el emeğim olurdu.
Kursa mı yazılsam halk eğitim falan=)
Hem sosyal bi ortam olu hehe=)

Örgü dikiş nakış hiç bilmem.Öyle özeniyorum ki.
Bi,lseydim yavruma ellerimle örerdim ne güzel.Benim el emeğim olurdu.
Kursa mı yazılsam halk eğitim falan=)
Hem sosyal bi ortam olu hehe=)

annem bi haftalığına yanıma geldi yardıma bu arada öğretip gitti çok kolay başladık zaten tek şişle tavsiye ederim

bunlarda benım bebegımın cicileri aslında ben her aldıgım esyayı kız alırdım ama cumartesı bır prensımız olacagını ögrendık o yuzden sadece erkek olanları yukluyorum.

battaniyeleri çok beğendim. maşallah. güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

oooo mdaa Allah güle güle kullanmak nasip etsin arkadaşım=)

Özendim bak=)

canım sen ogrenmedınmı cınsıyetını yap ufak ufak alısverıs bende gercı bu aldıklarımı aldıktan sonra hıc bırsey almadım arkadasım bebegını dogumu 3 hafta kala kaybettı bebegın esı rahım duvarından ayrılmıs oksıjensız kalıp olmus bebek yavrum yaa erkenden hazırlanmakta ıyı degıl ama ecel ya yasayacak gunu yıyecek ekmegı yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…