2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

baktım canım tutmadı takvim =D cekerim hepsini dolabın üstüne koydum alamam tek basına eşime aldırayım çekerim ama internetten de bakabilirsin mini damlanın 20 li setlerinden teyzesi

Son düzenleme:
selam kızlar,
bu cuma , ikili test için hastaneye gidicem, sizce cinsiyetide öğrenebilir miyim?
11 hafta 2 günlük şuan:)
gözü hep bebek kıyafetlerinde ama cinsiyet belli olsunda alıyım istiyorum:)

baktım canım tutmadı takvim =D cekerim hepsini dolabın üstüne koydum alamam tek basına eşime aldırayım çekerim ama internetten de bakabilirsin mini damlanın 20 li setlerinden teyzesi

senden sonra bende baktım biraz netten hastane çıkışı seti diye satılıyo bunlar. Gördüm içindekileri herşey var. Ben 6.-7. ayda almaya başlarım herhalde :) şimdilik patik, yelek falan yapıyo akrabalar :)

Babaannemizin daha önceden örmus oldugu cicilerden bazilari:)

Eklentiler

• $IMG_20130522_140128.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $IMG_20130522_140112.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 79
  • $IMG_20130522_140032.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 76
Babaannemizin daha önceden örmus oldugu cicilerden bazilari:)
ayyyb yerım cok tatlılar yaa işallah gule gule gıymeyı eskıtmeyı nasıp etsın rabbım
afedersiniz oramdaki bi kemik agrıyodu onun için gittim bebekle alakalı değilmiş üst üste hamile kaldıgım için kemiklerim zayıflamıs
evet ya benımde kalca kemıgım cok cok agrıyo oturamıyorum ustune artık
selam kızlar,
bu cuma , ikili test için hastaneye gidicem, sizce cinsiyetide öğrenebilir miyim?
11 hafta 2 günlük şuan:)
gözü hep bebek kıyafetlerinde ama cinsiyet belli olsunda alıyım istiyorum:)

valla ogrenenler var ama kesın sonucu 16. haftada alırsın sabret bızde cok meraklanıyoruz ama bunlar tatlı telaslar ...

bende bi iki şey eklemek istiyorum..

oğlumun battaniyesinden biri.. cok kullanmadım yaz bebeğiydi.. bu bebegimede Allah izin verirse kullanacağım

ANNEMMMMMM SENEYE KUCAĞIMDA MI OLUCAKSIN ALLAHIN İZNİYLE . BURNUMA KOKUN GELDİ SANKİ ALDIKLARIMA BAKINCA CİĞER PAREMM SENİ VERENE ŞÜKÜRLER OLSUNN

ay sus kız ağlatacaksın beniiiiiii
offf offf inşallah saglıklaa gelsinler meleklerimiz...
Rabbim olmayana versin.. evlat diye bağrı yanan kadınlara versin... inşallahhh...

bu takımın aynısından ogluşumunda vardı k valıdem almıştı minicikkkk hala duruyorr

canım önlüğü nerden aldın cok guzelmiş bende boyle seyler almak istiyorum zevklerımız aynıymıs

londradan
bende daha var haftanın hergunu takacağı haftanın isimlerinin yazdığı onlukler var mesela
7 tane yanı p tesiden pazar a takım..

hepinizin aldığı ciciler bebeklerine hayırlı uğurlu olsun... Allah sağlıkla sıhhatle bebeklerinize giydirmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…