ağlayarak gittiğim muayeneden cinsiyetini öğrenip çıkınca dayanamadım alış veriş yaptım
Eki Görüntüle 715989 Eki Görüntüle 715989 Eki Görüntüle 715991
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşallah.
bende henüz cinsiyet öğrenemedim.
öğrenince başlıyıcam almaya inşallah:)
ağlayarak gittiğim muayeneden cinsiyetini öğrenip çıkınca dayanamadım alış veriş yaptım
cinsiyetsiz şeyler hazırladım kızlar
Eki Görüntüle 711716 Eki Görüntüle 711715 Eki Görüntüle 711717 Eki Görüntüle 711719
ayyy çok beğendim ben bunları ya. Keşke hepsini çekseydin. Çok cici şeyler almışsın zevkini beğendim. Cinsiyetini öğrenmene ayrı sevindim. Ben kız istiyorum ama erkek olcak herhalde :) Bu arada çin takvimine bakmış mıydın hiç tuttu mu?
[ı]kız nıye aglayarak gıttın muayıneye [/ı]
baktım canım tutmadı takvim =D cekerim hepsini dolabın üstüne koydum alamam tek basına eşime aldırayım çekerim ama internetten de bakabilirsin mini damlanın 20 li setlerinden teyzesi
sağlıkla kullansın canım cok güzeller
ayyyb yerım cok tatlılar yaa işallah gule gule gıymeyı eskıtmeyı nasıp etsın rabbımBabaannemizin daha önceden örmus oldugu cicilerden bazilari:)
evet ya benımde kalca kemıgım cok cok agrıyo oturamıyorum ustune artıkafedersiniz oramdaki bi kemik agrıyodu onun için gittim bebekle alakalı değilmiş üst üste hamile kaldıgım için kemiklerim zayıflamıs
selam kızlar,
bu cuma , ikili test için hastaneye gidicem, sizce cinsiyetide öğrenebilir miyim?
11 hafta 2 günlük şuan:)
gözü hep bebek kıyafetlerinde ama cinsiyet belli olsunda alıyım istiyorum:)
Babaannemizin daha önceden örmus oldugu cicilerden bazilari:)
ANNEMMMMMM SENEYE KUCAĞIMDA MI OLUCAKSIN ALLAHIN İZNİYLE . BURNUMA KOKUN GELDİ SANKİ ALDIKLARIMA BAKINCA CİĞER PAREMMSENİ VERENE ŞÜKÜRLER OLSUNN
canım önlüğü nerden aldın cok guzelmişbende boyle seyler almak istiyorum zevklerımız aynıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?