Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende kent hastanesinde 3. tedavime başlıycam inşallah sen nerde yaptırıcaksın
Mrb...Bende 2013 Şubat ayında tedaviye başlıyorum.
merhaba bende kent hastanesinde 3. tedavime başlıycam inşallah sen nerde yaptırıcaksın[/QUOT
Bende Kent Hastanesinde tedaviye başlıycam.2 hafta sonra İsrael Bey ile ilk randevumuz olucak.benim merak ettiğim bu hastanede tedavi olanların yorumları.3 denemenide burda mı yaptırdın?kaça mal oldu bilgilendirirsen sevinirim.allah herkezin gönlüne göre versin inşallah.
mrblar bende ocak yada subat ayında gıtmeyı dusunuyorum il dşında olacak ankara gurgan klinik die dusunuyorum bakalım hayırısı
Kızlar tedavileriniz şimdiden hayırlı olsunnnn. Benim de 3. denememde tuttu çok şükür :) 3 uğurlu inanın![]()
ben amerikan hastanesinde 4. denememde hamile kaldım adınıza hayırlısı olsun inşallah
cNIM ilk denemem olcak benim inş sonda olur:)
inş çok sağol moral oldu doğum yaptın mı?
İNŞALLAH canım.. doğum yapmadım 5 aylık olmak üzere çok şükür herşey yolunda gidiyor :) o kötü günler bitti gitti. o dönemde hep sorguladım durdumhiç bitemeyecek hiç olmayacak boşuna acı çekiyorum gibi geldi ama şimdi hepsi çok ama çok uzakta kaldıııı. Hazırlık telaşı içindeyiz. İnanın sizde o güzel haberi aldığınızda bir daha bu kötü günleri hatırlamayacaksınız herşeye değdiğini görüceksiniz.
inş son olur bir çırpıda kurtulursun canım nerde tedavi görüyorsun?
daha görmüyorum bu ocakta gitcem ankara gurgan kilinikte cnm. ama umutluyum ilk denemede tutacak gibi geliyor cunku pgt ile olcak o dahada şansı artırıyor
Arkadaşlar bende nasipse inşallah şubat ayında umut tüp bebek merkezinde dondurulmuş embriyo ile 3.denememi yapıcam sonuçu bu sefer olumlu ve sonuna kadar gitmeyi nasip eder mevlam