• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 başında 3. Denemesini yaptıracaklar

34bc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
105
0
26
Kars
merhabalar ben 2013 başında 3. denemem olacak herkes için hayırlısı

Mrb...Bende 2013 Şubat ayında tedaviye başlıyorum.

merhaba bende kent hastanesinde 3. tedavime başlıycam inşallah sen nerde yaptırıcaksın[/QUOT

Bende Kent Hastanesinde tedaviye başlıycam.2 hafta sonra İsrael Bey ile ilk randevumuz olucak.benim merak ettiğim bu hastanede tedavi olanların yorumları.3 denemenide burda mı yaptırdın?kaça mal oldu bilgilendirirsen sevinirim.allah herkezin gönlüne göre versin inşallah.

mrblar bende ocak yada subat ayında gıtmeyı dusunuyorum il dşında olacak ankara gurgan klinik die dusunuyorum bakalım hayırısı

Kızlar tedavileriniz şimdiden hayırlı olsunnnn. Benim de 3. denememde tuttu çok şükür :) 3 uğurlu inanın ;)

inş çok sağol moral oldu doğum yaptın mı?

İNŞALLAH canım.. doğum yapmadım 5 aylık olmak üzere çok şükür herşey yolunda gidiyor :) o kötü günler bitti gitti. o dönemde hep sorguladım durdum :( hiç bitemeyecek hiç olmayacak boşuna acı çekiyorum gibi geldi ama şimdi hepsi çok ama çok uzakta kaldıııı. Hazırlık telaşı içindeyiz. İnanın sizde o güzel haberi aldığınızda bir daha bu kötü günleri hatırlamayacaksınız herşeye değdiğini görüceksiniz.

İNŞALLAH canım.. doğum yapmadım 5 aylık olmak üzere çok şükür herşey yolunda gidiyor :) o kötü günler bitti gitti. o dönemde hep sorguladım durdum :( hiç bitemeyecek hiç olmayacak boşuna acı çekiyorum gibi geldi ama şimdi hepsi çok ama çok uzakta kaldıııı. Hazırlık telaşı içindeyiz. İnanın sizde o güzel haberi aldığınızda bir daha bu kötü günleri hatırlamayacaksınız herşeye değdiğini görüceksiniz.

inş canım ya ama yaşayan biliyor sen anlıyorsun bizi.cinsiyet ne bebişin?

inş son olur bir çırpıda kurtulursun canım nerde tedavi görüyorsun?

daha görmüyorum bu ocakta gitcem ankara gurgan kilinikte cnm. ama umutluyum ilk denemede tutacak gibi geliyor cunku pgt ile olcak o dahada şansı artırıyor

daha görmüyorum bu ocakta gitcem ankara gurgan kilinikte cnm. ama umutluyum ilk denemede tutacak gibi geliyor cunku pgt ile olcak o dahada şansı artırıyor

inş canım ya biz pgt yaptırmadık daha doğrusu bilmiyorum tam olarak merkezde sölemedi böle bişeyi.

Arkadaşlar bende nasipse inşallah şubat ayında umut tüp bebek merkezinde dondurulmuş embriyo ile 3.denememi yapıcam sonuçu bu sefer olumlu ve sonuna kadar gitmeyi nasip eder mevlam

Arkadaşlar bende nasipse inşallah şubat ayında umut tüp bebek merkezinde dondurulmuş embriyo ile 3.denememi yapıcam sonuçu bu sefer olumlu ve sonuna kadar gitmeyi nasip eder mevlam

inş canım benimde senin gibi 3 denemem umut tüp bebek 2 tane kaldı bizim dondurulmuş.bende artık olsun istiyorum.

Back
X