- Konu Sahibi monalisa79
-
slm canım hoşgeldinben bursadan kızlar :)
selam canım sende hoşgeldin senin baya az kalmış heyecanlısındır ne güzelbende bursadanım canım.. çekirge doruk melike yıldırım doktorum
hoşgeldin canım ne güzel sende bursalıymışsınbende bursadayım canım ben hamile değilim ama inşallah olucak bende medical park ahmet yılmaza gidiyorum kontrolller için çok iyi bi doktor
evet canım genelde öle bir hafta sonraya falan randevu veriyolar ben medicalde özlem hanıma da gittim o da çok iyi bi doktorhoşgeldin canım ne güzel sende bursalıymışsınbende ahmet yılmazı duydum ama bir türlü doktora karara veremedim:44: baharda güler yıldıa aldım ravdevumu ama çok kalabalıkmış ekim 19 a verdi randevuyu birde deniz hanım varmış anadolu hastanesinde belki önce ona giderim randevum gelmeden
slm bende bursadayım ve çok yeni hamileyim kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum bundan önce 5 düşüğüm oldu onun için keseyi görmeden kalbini duymadan hamile gibi hissedemeyeceğim kendimi bende bahar hastanesinde hilal cankılıç a gidiyorum[inşallah istediğin gibi olur canım allah hayırlısını göstersin sanada bebişine kavuşursunnasıl memnunmusun canım hilal hanımdan bende güler hanıma aldım randevuyu:44:
slm canım hoşgeldin
slm arkadaşlar bursa'da yaşıyorum 29 yaşındayım daha hamile değilim
ama artık zamanı geldi eşimde bende bebişe kara verdik bana önerebileceğiniz gerçekten ilgili bir doktor tavsiyeniz varsa çok memnun olurum
tabiki bide hastane tecrübelilerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?