2013 bursa anneleri

monalisa79

oğlum abi oluyor
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
539
0
316
Bursa
kızlar bende kısmet olursa 2013 annesi olucam benim gibi 2013 annesi varsa yaşadıklarımızı buradan paylaşalım istedim ben daha çok yeniyim gerçi birbirimizden yardım alır heyacanımızı paylayışırız.neyi nereden aldığımızı alışverişlerimizi,doktortor süreçlerimizi kısacası bursada hamişlikle ilgili herşeyi....

Son düzenleme:
bende bursadanım canım.. çekirge doruk melike yıldırım doktorum

bende bursadayım canım ben hamile değilim ama inşallah olucak bende medical park ahmet yılmaza gidiyorum kontrolller için çok iyi bi doktor

bende bursadayım canım ben hamile değilim ama inşallah olucak bende medical park ahmet yılmaza gidiyorum kontrolller için çok iyi bi doktor
hoşgeldin canım ne güzel sende bursalıymışsın bende ahmet yılmazı duydum ama bir türlü doktora karara veremedim:44: baharda güler yıldıa aldım ravdevumu ama çok kalabalıkmış ekim 19 a verdi randevuyu birde deniz hanım varmış anadolu hastanesinde belki önce ona giderim randevum gelmeden

evet canım genelde öle bir hafta sonraya falan randevu veriyolar ben medicalde özlem hanıma da gittim o da çok iyi bi doktor
sen yeni ögrendin sanırım hamiş oldugunu

slm bende bursadayım ve çok yeni hamileyim kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum bundan önce 5 düşüğüm oldu onun için keseyi görmeden kalbini duymadan hamile gibi hissedemeyeceğim kendimi bende bahar hastanesinde hilal cankılıç a gidiyorum

kızlarr bende hamişim 5+3 daha çok yeni doruk yıldırım hastanesi ankara yolundaki şeyma baştürk doğan

Son düzenleme:

merhaba kızlar bende bursadanım esentepede demet hanıma gidiyorum kendisinden çok memnunum herkese tavsiye ederim

selamlar bende Bursa'dayım. Bir kızım ve ikiz oğullarımdan sonra tekrar bir bebek bekliyoruz bir kızımız daha olacak ve benim bütün çocuklarımın doktoru Bahar Hastanesinde Nagihan Hanım. Ben kendisinden ve hastaneden çok memnunum sadece biraz fazla yoğun bir doktor hastası çok olduğu için.
İnşaallah herkes bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alır

merhaba kızlar bende 7 aydır hamıle kalamıyorum umarım bu ay kırmızıar gelmez bat 16ekım bende hamıslıge karar verdıkten sonra medıcal park özlem hanıma gıtmıstım memnun kaldım ama medıcabıl hastahanesı ewıme yakın oldugundan olası bı hamıslıkte oradan bı doktora gıtmek ıstıyorum rabbım hıc bırımızın kucagını bos bırakmasın....aminn

slm arkadaşlar bursa'da yaşıyorum 29 yaşındayım daha hamile değilim
ama artık zamanı geldi eşimde bende bebişe kara verdik bana önerebileceğiniz gerçekten ilgili bir doktor tavsiyeniz varsa çok memnun olurum
tabiki bide hastane tecrübelilerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

canım sana önerebleceğim dr. ziya çetin yada ahmet yılmaz bursada sadce ikisi derim ben çocu istiyosan ikisinin tedavisi çok iyi

ama ben düzcede bi dr. başladım oda harikaydı faruk karakaya yok düzce uzak değil giderim dersen harika bi dr.

ben ona tedaviye başladım fakat eşimde çıkmıştı problem daha sonra bıraktım zaten bi sıkıntın yok demişti hiç bi ilaç vermemişti folbiolin dışında 2 ay gittim haftada 2 kere sıkıntı çıkmayınca bıraktım çok şükür rabbim tedavisiz verdi.
ama bursada ziya çetin ve ahmet yılmaza giden çok tanığım var hepside hamile
inşş rabbim sana nasip etsin bende 6 senelik evliyim 28 yaşındayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…