2013 bursa anneleri

selam kızlar nezamandır girmiyorum bu foruma geçen gün güler yıldıza gitiim fena değildi beğendim sayılır hastanede güzel temiz ama içimde bi kurt olmasın diye medicale de gitmeyi düşünüyorum ahmet bey sgklı değilmiş heralde doğum ne kadar bi bilginiz varmı?bahar 550 dedi zorunlu sezeyan fiyatı uygun geldi . medicalde özlem hanımda hamileymiş heralde yerine başka biri geçicekmiş başka önerdiğiniz doktor varmı? ahmet beyin doğum ücreti uygunsa onada gitmeyi düşünebilirim..

Ben 2012 annesi olacagim inş. Jimerde Nuray Sözere gidecğim nasil bir dr bilginiz var mi

Ben 2012 annesi olacagim inş. Jimerde Nuray Sözere gidecğim nasil bir dr bilginiz var mi

aaaa özlem hanım da mı hamileymiş ay ben ona gidiyodum ya canım ahmet bey ssk ile anlaşması olmadıgı için epey pahalı oluyo testleri bile ücretli normalde ssk lı dogum 1250 faln diye biliyorum ben ama tam emin değilim ve ahmet bey daha pahalı tamamen özel bahr hastanesi nasıl canım 550 miymiş dogum hastane nasıl ay doktorum da hamileymiş ben kime gtcem şimdi ya

medical parkta doğum yapanlar memnun kaldınızmı acaba medicalemi baharamı devam edeyim karar veremiyorum?

ben ahmet beye gidiyorum sayesinde 2ayda hamile kaldım mükemmmel bi doktor ayrıca artık ssk ile anlasmasıda varmıs medicalde arkadadasım 1250 ye sezeryan doğum yaptı medicalin odaları yenilenmiş cok güzelmiş beklentimişzi karsıladı dedi

merhaba arkadaşlar bende bursadayım tüm yazdıklarınızı okudum.ALLAH hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar olsunlar inşallah..bende bebiş istiyorum fakat henüz mutlu sona ulaşamadım(rabbim en kısa zamanda banada nasip etsin inşallah,dualarınızı bekliyorum.ziya çetine gitmeyi düşünüyorum fikri olan varmı acaba???çok iyi diyorlar.daha önce kemal köroğluna gitmiştim.yardımcı olurmusunuz lütfen??

rabbim kısa zamanda verir minigini nişallah canım ziya çetin için iyi diyolardı ama sanırım hastanede çok ilgili değilmiş bide benim bi arkdaş orda dogum yaptı 9 ay ziya çetine gitmiş 41. haftasında dogmadı çocuk sezeryana girmen gerkeiyo demiş ama ben alamam günüm değil demiş ortada bırakmış kadını buda hasta haklarına gidip şikayet etmiş sonra başka bi doktor almış sezeryana bence ahmet beye git çok iyi bi doktor ama illaki zübeydeye gidiceksen sühendam benderliye git çok ödüllü falanmış ameliyata alanda o alt komşumun doktoru da o çok iyi bi dktormuş

Merhaba arkadaşlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu,Bura Çekirge Doruk Hatice hanıma gittim bir kere ,çok güler yüzlü bi bayan aranızda ona giden varmı ?Bide buranın odaları falan nasılmış bilen varmı biraz kalabalık gibi inş bi sorun yaşamayız...

canım hayırlısı olsun bebeğin umarım geç kalmamışımdır bence gitme nuray hanıma ben geçen hamileliğimde gittim hiç memnun kalmadım .

çok teşekkür ederim canım allah razı olsun inşallah rabbim banada nasip eder o günleri
açıkcası hala karar veremedim yaa,ziya bey zübeydeden ayrıldı şuanda sadece muayenehanesinde çalışıyor tahlilleride çekirgede yaptırıyor.ona giden herkesin kısa sürede hamile kaldığını duydum fakat nasıl bir doktor hiçbir fikrim yok,napıcam bilmiyorum.ahmet beye gitmeyi düşünmüyorum evlenmeden önce gitmiştim hiç memnun kalmadım birde sühendam benderliyi araştırayım bakalım
rabbim kimseyi aratmasın evlat hasretiyle sınamasın inşallah

canım ben şu an ziya beye gidiyorum ve memnunum çok sıcakkanlı herşeye açıkca cevap veren bir doktor . tahlillerini istediğin yerde yaptırabilirsin bana altıparmakta bir yer söylemişti orada yaptırdım fiyatlarıda gayet uygun canım rabbim en kısa zamanda göbişini doldursun hayırlı evlatlar versin inşallah .

Bende çekirge dorukta melike hanıma gidiyorum canim.. Odalarinin ve hastane şartlarının çok güzel olduğunu duydum.. 4-5 arkadaşım orda dogum yapti cok memnunlar..

senin az kalmış yaa inş sağlıkla kavuşursun bebişine, bakalım biz o günleri görebilecekmiyiz çok heycanlı ve endişeliyim günler geçmiyo,daha keseyi bile göremedim pazartesi gidicem görürüm inşallah,doğum ücreti ne kadarmış cnm bi bilgin var mı ???

ben de tam bilemiyorum canım hamilelik öncesi kim daha iyi olur diye ama benim bi teyzem var 7 sene çocugu olmadı yalçın kimya ya gitti hemen hamile kaldı oda uludağ üni. de prof. muayenesine gitmen lazım ama biraz pahalıymış sen araştır en iyisi canım dktorlar herkese göre değişiyo yani beni tatmin etmiyo bi başkası memnun kalıyo en hayırlısı olur inş.

çok teşekkür ederim canım benim,allah kimseyi aratmasın inşallah,bende ziya bey hakkında çok iyi şeyler duydum o yüzden aklımda o var ama kararda veremiyorum zaman geçiyor bi yandan korkuyorum geç kalıcam diye.bana adetin üçüncü günü gitmem gerektiği söylenmişti canım sen ne zaman gitmiştin?

evet canım çok doğru söylüyorsun her doktor herkesi memnun etmiyo,doktor hasta ilişkisi çok önemli,bende açıkcası infertilite konusunda iyi bir doktor olsun istiyorum zaman kaybetmeme açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…