2013 bursa anneleri

evet canım çok doğru söylüyorsun her doktor herkesi memnun etmiyo,doktor hasta ilişkisi çok önemli,bende açıkcası infertilite konusunda iyi bir doktor olsun istiyorum zaman kaybetmeme açısından

adetin ilk günüde gitsen olur 3.gün ilaç baslar büyük ihtimal ama tahlil vs ister önce okadar basit değil ayrıca hersey nasip kısmet hemen tedaviye baslarsın ama hemen hamile kalamayabilirsin üzülmeyeceksin relax olacaksın bende neler yasadım 3bucuk yıl doktora gitmedm direndim en son adet düzensizliği şikayetiyle gittim neredeyse kanser olucakmısım o dereceye gelmiş 2.ay klomen kullanısımda hamile kaldım cok şükür tedavi gördüm bile demiyorum ben ona rahim filmi falan hiç çekilmedi senin şikayelerin ne ziya çetin bülent kayhan özer kutlu cenk aşkalli murat arslan gürkan uncu yalçın kimya ahmet yılmaz jale gürlüer bursada tanınan ve gercekten hakkında ii konusulan doktorlardır sen vereceksin kararını özel muayenehane bütcemi sarsmaz diyorsan ziya çetine git derim

merhaba arkadaşlar bende bursadayımm ve bursadaki doktortorları çok çok araştırdım ve çok doktora gittim hemen hemen hepsiyle ilgli bilgim var yardımcı olurum elimden geldiğince..:)

merhaba bursalı anne adayları benimde bata 6 gün kaldı eğer hamişsem dr. bakacağım.ilk bebişimi çekirge dorukta doğurdum drum fatma güraydı ama devletle anlaşması yok muayene ücreti diğerlerine göre daha çok.başta anestezi dru omak üzere odalardan ve bakımdan memnun olmuştum.eger yine doruğa gidersem evrim aydına gitmeyi düşünüyorum .marttada hatice taşlıya gitmiştim mecburen bir kötüğünü görmedim ama içim ısınmadı niyeyse.
arkadaşlar gittiğiniz yelerin ücretlerinide yazsanıza.bizim eve esentepe tıp merkezi medicabil ren tıp yakın ama ben bayan dr istiyorum.

açıkcası tek aklımdaki isim ziya çetin,çünkü kimden duyduysam giden herkes hamile kalmış buda bende pozitif bi yaklaşım uyandırdı,sonu güzel olsun inşallah,daha önceki doktorum yumurta takibi yapmıştı ilaç falan vermedi bana,yeterli gelmedi sanırım sonuç gene aynı çünkü

canım eentepede demet hanım var bi araştır istersen meedicabildede bayan bi doktor var ama ona tanıdığım gitii memmnun kalmadı ben bahara gidiyorum memnunum doruğada giden arkadaşlar memnun hayrılı haberler inşallah

merhaba kızlar...
ben de bursalı anneyim.. yani anne olacağım inşallah (= burdaki bazı arkadaşları diğer topiklerden tanıyorum..

ben de uzun sütre dr. bocalaması yaşadım en son geçen hafta çarş. çekirge doruk sevil paker'e gittim.. ve müthişşşş memnun kaldım.. kesinlikle benim beklentilerime cevap veren bi dr. oldu.. muayenesini aceleye getirmeyen, alelade iş yapmayan ve de uzun uzun durumu anlatan bi dr... ihtiyacı olan arkadaş varsa bilgi olsun istedim..

nerede olursa olsun hepimiz sağsalim bebişlerimize kavuşalım inşallah (=

dün baktım netten esentepeye demet hanım hoş birine benziyor resminden gidip denemek lazım .bebişde olmasa mecbur dr.a gideceğim zaten 6 aydır olmuyor bat gelsinde artık duruma göre bakıcam cnm.

buraya yazınca kendimi hamile gibi hissediyorum ve inanılmaz mutlu oluyorum yaa
topiği işgal etmekten başka bir işe yaramıyorum şuanda ama inşallah en kısa zamanda buraya hamile olarakda yazmak nasip olur

topiği işgal etmekten başka bir işe yaramıyorum şuanda ama inşallah en kısa zamanda buraya hamile olarakda yazmak nasip olur

amiiiiiin inşallah gönlünce olur ve bu hasretin tez zamanda sona erer...

amiiiiiin inşallah gönlünce olur ve bu hasretin tez zamanda sona erer...

amiiin inşallah canım çok teşekkür ederim allah razı olsun,rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
inşallah sende sağlıcakla bebeğine kavuşursun canım rabbim seni ona onuda sana bağışlasın

inşallah canım allah hayırlısını göstersin sende bebişini kucağına alırsın

canım ben doğal yolla hamile kaldım bilmiyorum eğer öyle dendiyse geç kalmadan git canım hayırlısı olsun hakkında hamişlerde hayırlısıyla alsın bebişlerini kucaklarına inşallah

Selam hanımlar ben de 2013 de anne olucam inşallah kısmet olursa :)
Daha çok yeni ama anadolu hastanesine başladım başka doktor araştırmadım burdaki tecrübelerinizden faydalanmayı umuyorum :)

Merhaba bende Medicabil'de Nihat GÖK'e ilk randevum için gittim,güzel ilgili bir doktor,ben memnun kaldım.15 gün sonra tekrar çağırdı zaman geçtikçe doktor ihtiyacı olanlara izlenimlerimi aktarırım.

Hayatımda ilk defa gün sayıyorum allah sizi inandırsın,9 ay nasıl geçecek bilmiyorum valla

Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah,

Selam hanımlar ben de 2013 de anne olucam inşallah kısmet olursa :)
Daha çok yeni ama anadolu hastanesine başladım başka doktor araştırmadım burdaki tecrübelerinizden faydalanmayı umuyorum :)
bi arkadaşım orada doğum yapmıştı çok memnun kalmıştı bi bayan doktor var onda allah ağlıkla kucanı alamayı göstersin canım

[

hayırlı olsun canım nihat gök te iyi bir doktor memnun kalırsın inşallah tanıdığımda ona gidiyordu yeni doğum yaptı memnundu çok

Kizlar günaydin nasilsiniz?

Ufak bir bilgiyi paylasmak istedim halilarimi yikamaya verdiğim sürekli bir yer var çok memnunum sizinlede paylasmak istedim Özlem Hali Yıkama en son bugün 9 parça halimi 80 tl ye yikadilar

2 tane 6 m 1 tane 2 m makina halisi
1 tane 4 m shagy hali
3 parça yatak odasi shagy hali
2 tane 2 m yolluk

Fiyatlarini sorun yinede.. Ben temizliginden ilgi alakasindan cok memnunum..

Tel: 0538 579 30 36

bende bursalı annelerdenim ilk doğumumu jale hanım jimerde yapmıştım dr ve hastane süperdi 2010 yılında şimdi ise çekir ge doruk evrim aydın gerçekten çok ii bir doktor gerçi hastane biraz uygun fiyatlı olsa tekrar jimer aylin akşanı düşünürdüm normal doğum jimerin 3500 tl miş sezeryan ise 4000 çok fazla bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…