- Konu Sahibi monalisa79
-
evet canım çok doğru söylüyorsun her doktor herkesi memnun etmiyo,doktor hasta ilişkisi çok önemli,bende açıkcası infertilite konusunda iyi bir doktor olsun istiyorum zaman kaybetmeme açısından
adetin ilk günüde gitsen olur 3.gün ilaç baslar büyük ihtimal ama tahlil vs ister önce okadar basit değil ayrıca hersey nasip kısmet hemen tedaviye baslarsın ama hemen hamile kalamayabilirsin üzülmeyeceksin relax olacaksın bende neler yasadım 3bucuk yıl doktora gitmedm direndim en son adet düzensizliği şikayetiyle gittim neredeyse kanser olucakmısım o dereceye gelmiş 2.ay klomen kullanısımda hamile kaldım cok şükür tedavi gördüm bile demiyorum ben ona rahim filmi falan hiç çekilmedi senin şikayelerin ne ziya çetin bülent kayhan özer kutlu cenk aşkalli murat arslan gürkan uncu yalçın kimya ahmet yılmaz jale gürlüer bursada tanınan ve gercekten hakkında ii konusulan doktorlardır sen vereceksin kararını özel muayenehane bütcemi sarsmaz diyorsan ziya çetine git derim
canım eentepede demet hanım var bi araştır istersen meedicabildede bayan bi doktor var ama ona tanıdığım gitii memmnun kalmadı ben bahara gidiyorum memnunum doruğada giden arkadaşlar memnun hayrılı haberler inşallahmerhaba bursalı anne adayları benimde bata 6 gün kaldı eğer hamişsem dr. bakacağım.ilk bebişimi çekirge dorukta doğurdum drum fatma güraydı ama devletle anlaşması yok muayene ücreti diğerlerine göre daha çok.başta anestezi dru omak üzere odalardan ve bakımdan memnun olmuştum.eger yine doruğa gidersem evrim aydına gitmeyi düşünüyorum .marttada hatice taşlıya gitmiştim mecburen bir kötüğünü görmedim ama içim ısınmadı niyeyse.
arkadaşlar gittiğiniz yelerin ücretlerinide yazsanıza.bizim eve esentepe tıp merkezi medicabil ren tıp yakın ama ben bayan dr istiyorum.
canım eentepede demet hanım var bi araştır istersen meedicabildede bayan bi doktor var ama ona tanıdığım gitii memmnun kalmadı ben bahara gidiyorum memnunum doruğada giden arkadaşlar memnun hayrılı haberler inşallah
buraya yazınca kendimi hamile gibi hissediyorum ve inanılmaz mutlu oluyorum yaa
topiği işgal etmekten başka bir işe yaramıyorum şuanda ama inşallah en kısa zamanda buraya hamile olarakda yazmak nasip olur
amiiiiiin inşallah gönlünce olur ve bu hasretin tez zamanda sona erer...
inşallah canım allah hayırlısını göstersin sende bebişini kucağına alırsınburaya yazınca kendimi hamile gibi hissediyorum ve inanılmaz mutlu oluyorum yaa
topiği işgal etmekten başka bir işe yaramıyorum şuanda ama inşallah en kısa zamanda buraya hamile olarakda yazmak nasip olur
inşallah canım allah hayırlısını göstersin sende bebişini kucağına alırsın
çok teşekkür ederim canım benim,allah kimseyi aratmasın inşallah,bende ziya bey hakkında çok iyi şeyler duydum o yüzden aklımda o var ama kararda veremiyorum zaman geçiyor bi yandan korkuyorum geç kalıcam diye.bana adetin üçüncü günü gitmem gerektiği söylenmişti canım sen ne zaman gitmiştin?
bi arkadaşım orada doğum yapmıştı çok memnun kalmıştı bi bayan doktor var onda allah ağlıkla kucanı alamayı göstersin canımSelam hanımlar ben de 2013 de anne olucam inşallah kısmet olursa :)
Daha çok yeni ama anadolu hastanesine başladım başka doktor araştırmadım burdaki tecrübelerinizden faydalanmayı umuyorum :)
bi arkadaşım orada doğum yapmıştı çok memnun kalmıştı bi bayan doktor var onda allah ağlıkla kucanı alamayı göstersin canım
[
hayırlı olsun canım nihat gök te iyi bir doktor memnun kalırsın inşallah tanıdığımda ona gidiyordu yeni doğum yaptı memnundu çokMerhaba bende Medicabil'de Nihat GÖK'e ilk randevum için gittim,güzel ilgili bir doktor,ben memnun kaldım.15 gün sonra tekrar çağırdı zaman geçtikçe doktor ihtiyacı olanlara izlenimlerimi aktarırım.
Hayatımda ilk defa gün sayıyorum allah sizi inandırsın,9 ay nasıl geçecek bilmiyorum valla
Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?