- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi avukatzeynep
-
sağol canım :) darısı inşallah en hayırlı zamanda sizinde başınıza
resim yüklemiyorum canım
canım hayırlısı olsun inşallah..
bence kalabalık olunca inan bana dışarda daha güzel oluyor.Evde karışıp kalınıyor,hem okadar uğraşıyosun birde sonra temizliği var.
Biz dışarda yaptık cafe-restoran tarzı biryerdi, yemekli oldu bizim çokta iyi oldu,iyiki evde yapmamışız diyorum şimdi
bende kızlar size kötü bi haber verim nişan öncesi ayağımı sakatladım16 gün kalmış ve ben yürüyemyrm
İnşallah bir kaç güne geçecek birşeydir. Ciddi değildir. Çok geçmiş olsun canım. Kısmetse olur, stres yapma. Herşey nasip. Hayırlısı olsun.
bende kızlar size kötü bi haber verim nişan öncesi ayağımı sakatladım16 gün kalmış ve ben yürüyemyrm
ah canım ya :S
inşallah o güne birşeyin kalmaz,tadını çıkara çıkara yaparsın nişanın
sıkma canını vardır bundada bir hayır,kafanada o kadar takma ki tez iyileş
hayırLı olsun taze nişanLıLarkızlarrrr artık bizde nişanlıyız..çok güzeldi..Allah isteyen herkese nasip etsin
inşallh düzgün olur canım ya ameliyt olcam galiba moralm alt üst olana bak(
hayırLı olsun taze nişanLıLar
çok güzel bir duygu değilmii
İlişkimize farklı bir boyut geldi sanki eş gibi olmaya başladık
inşallh düzgün olur canım ya ameliyt olcam galiba moralm alt üst olana bak(
kızlar ben aranıza yeni katışdım.9 ağustosta nişanımız var bizimde..üfff çok heyecanlıyım bende sizin gibi..Giresunda yaşıyprum nişanlım izmirde,elbise mi bulamadım bende halaburda çok çeşit yok ne yazık ki..ancak böyle internetten bakıp bakıp duruyorum inşallah hepimiz için herşey yolunda gider ve çooookk mutlu oluruzz
Elbise seçimi zor iş canım ama çok da geçe bırakma. İyice panik olursun. Benimde 10 ağustosta nişanım. Hemen hemen aynı zamanlar. Allah sorunsuzca atlatmayı nasip etsin.
Mutluluklar dilerim.
bende varıımmm :))) kızlar aynı heyecan tedirginlik endişe mutluluk hepimizde var Allah yardımıcımız olsun ağzımızın tadıyla atlatalım inş elbisemi aldım bende evde yapcağım için evi süslemede kullanacağım tüllerimi kapı süsümü aldım birde lavanta yaptırıyorumm evde 50 kişi olucaz gibi sığarız diye düşünüyoruz zaten oynama falan olmıcak pastamı seçmedim yalnız daha :S kızlar birde nişanda foto çekimi yapıcakmısınız? foto remzi ile görüştük biz özel nişan albümleri varmış 200 tl piyasayı bilmediğimden fiyatı hakkında yorum yapamadım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?