Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bol su içmeye çalış gün içinde, yemek yemeyi unut aklına getirmezsen açlıgını da hissetmezsin. Açık hava da spor yapmak çok önemli yürüyüş yapman iyi olur yani. Inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın![]()
oooooooo sesimi duyan biri çıktı ne kadar güzel merhaba önerilerin için teşekkürler :)
bol su
açık hava spor
yemeği aklımıza getirmiyoruz
Tartı günlerim her cuma
ayrıca ayın başı
Canım hırs yaparsan başarırsın emin ol, bende iki ay önce 82'yle başladım diyete artık buna bir son vermem gerekli dedim. Şu an 74 kiloyum bende. Hedefim benim de 60 ları görene kadar devam etmek, hayatım boyunca artık kilolu dolaşmak istemiyorum![]()
ben 30 kilo verdim bol bol su ve her öğün sadece 1 dilim tam buğday ekmeği tavsiye ederim
2 buçuk ayda verdim
aynen canımm bende yeni evlendim düğüne kadar zayıflamak istedim ama olmadı yeni yıla süper girmem lazım evlilik olunca hayata daha farklı bakıyorsunn tabiii
kilolu olmak çok sıkıcıı
evet canım uzun bir süreç oldugu için bir süre sonra sıkılıyorsun ya da kilo vermen durdugu zaman bırakmaya başlıyorsun. Bende hep diyet yaptım, spor çok olmasa da yürüyüş yapmıştım ama bir süre sonra hep vazgeçip bıraktım. önemli olan bu süreçte motivasyonunun düşmemesi. Zaman zaman sıkıldığım zamanlar oluyor yine, forum sitesini takip edip kilo veren insanların yaptıklarını okuyorum, devam ediyorum yine diyetime sporuma :) bırakmamak gerçekten önemli, uzun vadede her türlü kilo verilir buna inanmak lazım![]()
Evet canım uzun bir süreç oldugu için bir süre sonra sıkılıyorsun ya da kilo vermen durdugu zaman bırakmaya başlıyorsun. Bende hep diyet yaptım, spor çok olmasa da yürüyüş yapmıştım ama bir süre sonra hep vazgeçip bıraktım. Önemli olan bu süreçte motivasyonunun düşmemesi. Zaman zaman sıkıldığım zamanlar oluyor yine, forum sitesini takip edip kilo veren insanların yaptıklarını okuyorum, devam ediyorum yine diyetime sporuma :) Bırakmamak gerçekten önemli, uzun vadede her türlü kilo verilir buna inanmak lazım![]()