2013 e veda ederken 14 kiloyu göndereceğimm

glsmh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
354
0
26
Gaziantep
merhaba ben gülsüm 2 ay önce evledim 1 ağustosda diyete basladım 74 kiloyum sanırım sizden destek almam gerek tek basına olmuyor bu işler
hedefim yeni yıla 14 kilo vermiş olarak girmek yani 60 kilo olmak :)

bana yardım edeceğinizden hiç şüphem yokk

aylık ortalama 3 kilo vermek
1 ağustos:74
1 eylül:71
1 ekim:68
1 kasım:66
KURBAN BAYRAMINA KADAR 65 KİLO OLUCAMM EN ÖNEMLİ HEDEF O
1 ARALIK:63
31 ARALIK:60

Son düzenleme:
Ağustosun bitmesine 20 gün var bu 20 günde ki sporum üç çesit
twist, mekik ve bisiklet

twist 10 dk
mekik 25+25
bisiklet 30 dk

ve günde 5 kere
10 dk bisiklet
5 dk twist
ve 50 tane istenilen bir hareket

fırsat oldukça yürüyüş

Şeker ve şekerli yiyecekler(bal,reçel,pekmez,marmelat,şurup...vb)
- Hamur işleri,tatlılar(çörek,pasta,kek,kurabiye.....vb)
- Alkollü içkiler,meşrubatlar
- Çok yağlı yiyecekler(kaymak,krema,çikolata ,kuru yemişler...vb)
- Yağda kızartmalar,sos ilave edilmiş yemekler
- Hayvanî ve katı yağlar
- Sakatatlar(karaciğer,beyin,dalak,böbrek,dil,işkembe...vb)
- Salam,sucuk,sosis,pastırma
- İçeriği bilinmeyen hazır gıdalar
- Yağlı et suyu ve tavuk suyu,yağlı soslar
- Havyar,kabuklu deniz ürünleri(midye,karides..vb)

Canım bol su içmeye çalış gün içinde, yemek yemeyi unut aklına getirmezsen açlıgını da hissetmezsin. Açık hava da spor yapmak çok önemli yürüyüş yapman iyi olur yani. İnşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın :34:

1.1 ağustos:74.1
2.9 agustos:73.8
3.16 ağustos:
4.23 ağustos:
5.30 ağustos:

Hedef hedef hedef:1 eylül

6.6 eylül
7.13 eylül
8.20 eylül
9.27 eylül

hedef hedef hedef :1 ekim

10.4 ekim
11.11 ekim
12.18 ekim
13.25 ekim

hedef hedef hedef :1 kasım

14.8 kasım
15.15 kasım
16.22 kasım
17.29 kasım

hedef hedef hedef : 1 aralık

18.6 aralık
19.13 aralık
20.20 aralık:
21.27 aralık

hedef hedef hedef:31 aralık

canım bol su içmeye çalış gün içinde, yemek yemeyi unut aklına getirmezsen açlıgını da hissetmezsin. Açık hava da spor yapmak çok önemli yürüyüş yapman iyi olur yani. Inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın :34:

oooooooo sesimi duyan biri çıktı ne kadar güzel merhaba önerilerin için teşekkürler :)
bol su
açık hava spor
yemeği aklımıza getirmiyoruz

oooooooo sesimi duyan biri çıktı ne kadar güzel merhaba önerilerin için teşekkürler :)
bol su
açık hava spor
yemeği aklımıza getirmiyoruz

Canım hırs yaparsan başarırsın emin ol, bende iki ay önce 82'yle başladım diyete artık buna bir son vermem gerekli dedim. Şu an 74 kiloyum bende. Hedefim benim de 60 ları görene kadar devam etmek, hayatım boyunca artık kilolu dolaşmak istemiyorum :50:

İstersen diyet grupları bölümünde böyle birlikte zayıflayan, ne yediklerini, gün içinde neler yaptıklarını yazdıgın gruplarda var, onlardan birine de katılabilirsin.

Canım hırs yaparsan başarırsın emin ol, bende iki ay önce 82'yle başladım diyete artık buna bir son vermem gerekli dedim. Şu an 74 kiloyum bende. Hedefim benim de 60 ları görene kadar devam etmek, hayatım boyunca artık kilolu dolaşmak istemiyorum :50:

aynen canımm bende yeni evlendim düğüne kadar zayıflamak istedim ama olmadı yeni yıla süper girmem lazım evlilik olunca hayata daha farklı bakıyorsunn tabiii
kilolu olmak çok sıkıcıı

aynen canımm bende yeni evlendim düğüne kadar zayıflamak istedim ama olmadı yeni yıla süper girmem lazım evlilik olunca hayata daha farklı bakıyorsunn tabiii
kilolu olmak çok sıkıcıı

Evet canım uzun bir süreç oldugu için bir süre sonra sıkılıyorsun ya da kilo vermen durdugu zaman bırakmaya başlıyorsun. Bende hep diyet yaptım, spor çok olmasa da yürüyüş yapmıştım ama bir süre sonra hep vazgeçip bıraktım. Önemli olan bu süreçte motivasyonunun düşmemesi. Zaman zaman sıkıldığım zamanlar oluyor yine, forum sitesini takip edip kilo veren insanların yaptıklarını okuyorum, devam ediyorum yine diyetime sporuma :) Bırakmamak gerçekten önemli, uzun vadede her türlü kilo verilir buna inanmak lazım :34:

evet canım uzun bir süreç oldugu için bir süre sonra sıkılıyorsun ya da kilo vermen durdugu zaman bırakmaya başlıyorsun. Bende hep diyet yaptım, spor çok olmasa da yürüyüş yapmıştım ama bir süre sonra hep vazgeçip bıraktım. önemli olan bu süreçte motivasyonunun düşmemesi. Zaman zaman sıkıldığım zamanlar oluyor yine, forum sitesini takip edip kilo veren insanların yaptıklarını okuyorum, devam ediyorum yine diyetime sporuma :) bırakmamak gerçekten önemli, uzun vadede her türlü kilo verilir buna inanmak lazım :34:

evet haklısın artık işin içinde kocam da var onun yanında daha güzel durmak istiyorummm bu sefer pes etmek yokkk

Evet canım uzun bir süreç oldugu için bir süre sonra sıkılıyorsun ya da kilo vermen durdugu zaman bırakmaya başlıyorsun. Bende hep diyet yaptım, spor çok olmasa da yürüyüş yapmıştım ama bir süre sonra hep vazgeçip bıraktım. Önemli olan bu süreçte motivasyonunun düşmemesi. Zaman zaman sıkıldığım zamanlar oluyor yine, forum sitesini takip edip kilo veren insanların yaptıklarını okuyorum, devam ediyorum yine diyetime sporuma :) Bırakmamak gerçekten önemli, uzun vadede her türlü kilo verilir buna inanmak lazım :34:

arkadaşlar kesinlikle öncelikle beyinde bitirmek kararlı olmak gerek öncelikle ben 52 kiloydum hamilelikte 30 kiloaldımbunu belirteyim emzirme dönemim bitince eski kıyafetlerime baktım ve ne olmuşum diye çok üzüldüm 85 kiloyu gördüm gömleklerin kolları geçmiyor, pantolonlar diz kısmından yukarı çıkmıyordu.daha sonra karar verdim gömleğimin tekini dolabımın en başına koydum kahvaltı yaptım ama önce su 2 dilim domates peynir zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği diğer yemeklerde de aynı yöntemi uyguladım yarı aç kalktım her sabah gömleğimi denedim ve zayıfladığımı görünce bu beni daha çok hırslandırdı ve şuan 55 kiloyum

Back
X