zuLucmm
aslında ben seker ve beyaz ekmek hamiLeLikten once de kuLLanmıordm hamiLeyken ekmek arttı o da azıcık
benim probLemim sigarayı bırakmaktan muteveLLi istah oLduama yeter artık 5 ayda 10kiLo aLınır mı yaa
Cnm hamur işini kesinlikle yeme ben 4 ay boyunca kustüm 2 kilo verdim ama geri aldım cunku tek yiyebipdigim şey hamur isiydi şu an canım çok istese bile yemiyorum mesala pirinç pilavi yerine bulgur pilavi ye daha iyi corba yi çok fazla tuket eğer şu icemiyorsan ic Cnm ben içiyordum şu an bobregimde kum var ve cook acı veriyor birde makarna ben bu na karşı koyamiyorum :-( iki tabak yiyorumzuLucmm
aslında ben seker ve beyaz ekmek hamiLeLikten once de kuLLanmıordm hamiLeyken ekmek arttı o da azıcık
benim probLemim sigarayı bırakmaktan muteveLLi istah oLduama yeter artık 5 ayda 10kiLo aLınır mı yaa
Cnm hamur işini kesinlikle yeme ben 4 ay boyunca kustüm 2 kilo verdim ama geri aldım cunku tek yiyebipdigim şey hamur isiydi şu an canım çok istese bile yemiyorum mesala pirinç pilavi yerine bulgur pilavi ye daha iyi corba yi çok fazla tuket eğer şu icemiyorsan ic Cnm ben içiyordum şu an bobregimde kum var ve cook acı veriyor birde makarna ben bu na karşı koyamiyorum :-( iki tabak yiyorum
benim bi sorunumda yumurta
yumurta yiyemiyorum 10 yasından beri
kokusuna biLe 'cocugum oLacak aLısmam Lazm' diye yeni yeni aLısıorum yavas yavas esıme yapmaya basLdım zavaLLı adamcagız ben evde yokken kendisi yapar buLasıgın yıkar odayı havaLandırırdı :)
ama haLa yiyemiorum anca biseyin icinde kokusu geLmezse yiyebiLiorm
onerebiLecegn bise var mı
oooo gecmiş oLsun yaaa uzuLdminş. biran once kurtuLrsn gorup goreceinde bu olur
dun tartıldım kızlar suan 20+5 iz toplamda 7 kilo olmusuz
ahh keske yiyebiLsem neese ben hamur işini ve çikolatayı kesip kahvaltıya onem vererek basLıım bi
cokk saoL cnnnm
Yarasin bebisine Cnm
kızlar yumurtaları asla süper marketlerden alıp yemeyin.pazarlarda köylü kadınların sattığı yumurtalar var. ya da köyünüz varsa oradan getirtin. süper marketlerdeki yumurtalar anti biyotikle beslenen tavukların yumurtaları.prof dr canan karatay'ın tavsiyesi doğada hür dolaşan ayagı toprak gören ve gün ışıgında gezebilen tavukların yumurtalarını yiyin diyor. süper marketlerdekileri yemeyin.pazarda daha pahallıdır ama bebişleriniz için paranıza kıyın lütfen
ben sütü bile pakette almyrm.güvendiğim sütcü var.kesinlikle ondan alıyrm. inanır msnz süt, süt gibi yani.buram buram süt kokuyor...alıp bir taşımlık kaynatın.sonra tüketin...içinde hiç bir zararlı madde kalmıyormuş bu şekilde... annem hep söyler bizler size hamileyken pakette süt mü vardı.sürekli sütcünün sütünü içerdik diye :) kapalı kutulardaki sütler erken ekşimesin diye bir sürü katkı maddesi katılıyormş içine.düşünsenize aylar boyunca bozulmayan süt ve yoğurt olur mu? ama kapalı sütlerin tümü böyle.kapalı olup da en masum olanı da günlük sütlermiş.hbriniz olsn.ama en iyisi sütçüden alınan sütler
Zaten dr söyledi kilo al dedi ama ben kilo almak istemiyorum Cnm
canım bence çok takıntı haline getirme kilo meselesini ki zaten oldukça zayıfsın alsan fena olmaz yani...bu arada çok güzel öğün tavsiyesinde bulunmuşsun ama müsadenle birşeyi düzeltmek isterim bal eğer doğal balsa mutlaka tüketmeli çok faydalı zira eğer marketten alınmış yapay bal değilse bilindik doğal arı balı ise bence tüüketmekte fayda var her derde devadırCnm sabahları kahvaltıdan önce 3 adet ceviz ye çünkü şu.an bebeğin beyninin en hızlı geliştiği dönem kahvaltıda kendine bir tabak hazırla tabakta beyaz peynir olsun kibrit kutusu kadar kesinlikle hergün 1 yumurtayı iyice hasla tabağına ekle çünkü yumurta doyurucudur çaya gelince içme yerine bir fincan ihlamur iç.drum zararı olmayacağını söyledi asla beyaz şeker kullanma ben hamile oldugumdan beri kullanmıyorum ;-)bize en çok kilo aldıran şey şeker ve yağlar.sonra 1 adet domates 1 adet salatalık istersen azda yiyebilirsiniz çünkü ben hepsini bitiremiyorum Cnm.bir iki dilim kepekli ekmek eğer troidin varsa ekmeği kızartma Cnm kahvaltıda reçel bal sana yağı gibi şeyler yeme birde zeytini mutlaka ye en fazla 8 tane kahvaltı tabagimiz hazır.Cnm kesinlikle tabağı hazırla çünkü insan sınırlarda çok yemez.bu sabah kahvaltisi eğer vitamin kullaniyorsan akşam ic ayrıca sindirim sorinun varsa yani kabizlik falan kesinlikle kepekli ekmek ye bu kahvaltı seni tok tutar birde karninda rahatsiz edici şişlik varsa bir bardak ilıksoy yarim limon sık eğer tadı rksiyse eksiyse bir
dun tartıldım kızlar suan 20+5 iz toplamda 7 kilo olmusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?