2013 ekim anneleri kaç kilo ile hamiş kaldınız ve kilo durumunuz:)

canım benimde daha yeni yeni çıkmaya başladı daha dışardan belli değil ama kimse anlamaz yani boşver takma daha rahat ediyor insan bence sen söylenenlere takılma önemli olan karnın genişlemesi değil bebeğin gelişimi
ben daha hiç kilo almadım hala aynıyım
ama karnım çok büyüdü ve popom çıktığı için almışım gibi duruyo

ohh ne güzel ya ben alamay bir başaldım önünü alamıyorum 2 kiloya yakın aldım 1 ayda cuma kontrolüm var doktora gidene kadar almamam lazım utanırım valla doktordan bugün çok dikkat ettim yediklerime ama bu sefer de bebeğim çok az hareket ediyor acaba yanlış mı yapıyorum ki

bende kilo almıyorum diye dr a sordum ama bebek aldığı sürece hiçbir skıntı yokmuş maşşalah bnmkide haftasından ilerde o yüzden skıntı yok dedi süt peynir felan çok yediğim için besliyomuş

21. haftadayım 4 kilo aldım. hiç bulantı kusma olmadı bendede direk almaya başladım :)

ohh yarasın bulantın olmadığı için ne şanslısn bulantı çok berbat berşey ben yaşadım şimdi geçti şükür hem 4 kilo fazla değil her ay bir kilo diyo ya doktorlar senin tam öyle olmuş ben de 1,5 kilo alışım doktorum çok iyi dedi

Selammm minik kuzucukların güsel anneleriiii :109::109::109:
Bende bugün itibariyle 19+0 oldum. 1.65 boyundayım ve 57 kiloyla hamile kaldım, hiç bulantım olmadı, acıktığımda da kesinlikle geçiştirmeden yemeğimi yedim. şuana kadar 2-3 kilo aldım. (Çok şükür) Ama bu ara çok yemeye başladım, inşallah ideal bir kiloyla sağlıklı bir doğum geçiririz

ben bulantım olmasın diye yediğim karbonhidrat ağırlıklı besinler sadece ilk ay zaten 1-2 kilo yapar olsun bencede çok değil ya 4 kilo :)

inş arkadaşım :)

kızlar saglıklı kilo alabilmeniz için:
beyaz ekmek yemeyin.beyaz ekmegin içinde 8 adet katkı maddesi var ve hiç bir yararı yok.beyaz ekmegin yerine tam kepek ekmeği (1.5 tl fiyatı) ya da çavdar ekmeği (fiyatı 2 tl) yiyin.bu ekmekleri alırken de markalı olanlardan ziyade fırınlarda satılanlar var.onlardan alın ve alırken dilimletin.her öğünde en fazla 2'şer dilim yeyin. bnm doktorumun önerisi ekmek de dahil olmk üzere ck hamur işi tüketme.protein agırlıklı beslen dedi...aralarda sınırlı sayıda meyve vs... bu şekilde ck sağlıklı kilo alabilmk mümkünmüş

Bende 62,5 ile hamile kaldım şuan 19+3 üm en son dr ye gittiğimde 66 kg idim.kusmam bulantım olmadı o yüzden hızlı kilo aldım.bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım hayırlısıyla.kilolarla ondan sonra mücadele ederiz.

Ayyyy kizlar siz fazla kilo almamissiniz ben cok fazla aldim...22.haftamdayim ve 13 kilo aldim cok kiloluyum suan ne yapacam ben...yarin doktora gidecegim bakalim ne yapacak.cok kizacak coook

Ayyyy kizlar siz fazla kilo almamissiniz ben cok fazla aldim...22.haftamdayim ve 13 kilo aldim cok kiloluyum suan ne yapacam ben...yarin doktora gidecegim bakalim ne yapacak.cok kizacak coook

Cnm üzülme dr sor o sana diyetisyene gitmeni önerir. Ve kilo alışın duzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…