boyum 1.77 68 kilo ile hamile haldım şu an 74,5 kiloyum ,19.haftamdayım.ilk haftalarda bile kilo aldım :)
maşallah canım Allah ikizlerini size bağışlasın..ikiz gebelikte kilo alımı daha farklı oluyor sanırım tekli gebeliğe göre
canım benimde daha yeni yeni çıkmaya başladı daha dışardan belli değil ama kimse anlamaz yani boşver takma daha rahat ediyor insan bence sen söylenenlere takılma önemli olan karnın genişlemesi değil bebeğin gelişimiya kızlar ben 5.ayıma girdim hala hamile olduğum anlaşılmıyor.nerde bu bebek diyolar.doktor da gelişimi haftasına uygun diyor.off bu aralar buna takmış durumdayım(
tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen ?
ben daha hiç kilo almadım hala aynıyım
ama karnım çok büyüdü ve popom çıktığı için almışım gibi duruyo
canım benimde daha yeni yeni çıkmaya başladı daha dışardan belli değil ama kimse anlamaz yani boşver takma daha rahat ediyor insan bence sen söylenenlere takılma önemli olan karnın genişlemesi değil bebeğin gelişimi
ohh ne güzel ya ben alamay bir başaldım önünü alamıyorum 2 kiloya yakın aldım 1 ayda cuma kontrolüm var doktora gidene kadar almamam lazım utanırım valla doktordan bugün çok dikkat ettim yediklerime ama bu sefer de bebeğim çok az hareket ediyor acaba yanlış mı yapıyorum ki
canım benimde daha yeni yeni çıkmaya başladı daha dışardan belli değil ama kimse anlamaz yani boşver takma daha rahat ediyor insan bence sen söylenenlere takılma önemli olan karnın genişlemesi değil bebeğin gelişimi
sağol canım biraz rahatladım,doktora sordum o da öyle diyor.önemli olan bebeklerimizin sağlığı :/
21. haftadayım 4 kilo aldım. hiç bulantı kusma olmadı bendede direk almaya başladım :)
ohh yarasın bulantın olmadığı için ne şanslısn bulantı çok berbat berşey ben yaşadım şimdi geçti şükür hem 4 kilo fazla değil her ay bir kilo diyo ya doktorlar senin tam öyle olmuş ben de 1,5 kilo alışım doktorum çok iyi dedi
inş arkadaşım :)Selammm minik kuzucukların güsel anneleriiii :109::109::109:
Bende bugün itibariyle 19+0 oldum. 1.65 boyundayım ve 57 kiloyla hamile kaldım, hiç bulantım olmadı, acıktığımda da kesinlikle geçiştirmeden yemeğimi yedim. şuana kadar 2-3 kilo aldım. (Çok şükür) Ama bu ara çok yemeye başladım, inşallah ideal bir kiloyla sağlıklı bir doğum geçiririz
bu haftama kadar toplam 200 gr almışım dr alkışladı
Ayyyy kizlar siz fazla kilo almamissiniz ben cok fazla aldim...22.haftamdayim ve 13 kilo aldim cok kiloluyum suan ne yapacam ben...yarin doktora gidecegim bakalim ne yapacak.cok kizacak coook
Cnm üzülme dr sor o sana diyetisyene gitmeni önerir. Ve kilo alışın duzene girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?