Insaallah canim ama nasil olduysa hamileligimin 3.ayindan sonra istahim tavan yapti cok korkuyorum ama yemedende duramiyorum.artik dr um ne diyecek yarin bakalim..yorumun icin cok sagol
Cnm az kilo almak istiyorsan ekmekten makarnadan hamur islerinden tatlilardan uzak dur benim ablam 20 kilo almıştı dokuz ay boyunca birşey olmadı eminimki kilo artisin düzelir sen bebisini dusun canım benim hepsini verirsin doğumdan sonra ;-)
Evet canim cok haklisin bebegim herseyden önemli insaallah veririm dogumdan sonra ama iste simdi fazla kilodan bebegime zarati olurmu anne karninda.bari bebegime yarasa yedigim insaallah kilosu sagligi iyidir yarin ayrintili ultrason var bakalim bebegim nasilmis cok merak ediyorum.bebislerimiz saglikli olsunda hersey bos
İnşallah güzel haberler alırsın cnm yarınyarın mutlaka yaz yarın benimdrkontrolum var bol şanslar canım
22. haftamda 50 kilo oldum:)
Cnm normal su an kaç kilosun
canım verdiğin kiloyu aldıktan sonra kilo alımın yavaşlar çünkü o dönemde çok su kaybettik o yüzden o kaybedilen kilo çabuk dönüyorMerhaba ben ilk 3 ay 7 kilo verdim şimdide hızlı kilo alıyorum 74 hamile kaldım 67 düştüm şidi 1,5 ayda 4 kilo aldım 71 oldum bu hızla giderse yandım
ooh bebişe yarasın inşallah annesiben yine kilo almışım yaaaa5 kilo oldu
Merhaba ben 44,50 kiloyla hamile kaldım.20.haftadayım 46,50 kiloyu
zulu bana mı sordun anlamadım ama eğer bana sorduysan şu an 62 oldum :18:
65 kilo ile hamile kaldım bugün 19+4 günlüğüz ve 66.6 kilom cumadan beri ne ara 400 gram almışım anlamadım ya bu hafta börek yapmıştım hemen kilo olarak dönmüş artık yapmicam yaa böyle şeyler off
canım verdiğin kiloyu aldıktan sonra kilo alımın yavaşlar çünkü o dönemde çok su kaybettik o yüzden o kaybedilen kilo çabuk dönüyor
ooh bebişe yarasın inşallah annesi
sen çok zayıfmışsın canım ya kilo alımı serbest sende o zaman koyver gitsin canın istediğini yee iç
Cnm az kilo almak istiyorsan ekmekten makarnadan hamur islerinden tatlilardan uzak dur benim ablam 20 kilo almıştı dokuz ay boyunca birşey olmadı eminimki kilo artisin düzelir sen bebisini dusun canım benim hepsini verirsin doğumdan sonra ;-)
Merhaba Cnm eğer dikkat edersen fazla kilo almassin mesala bir gününde neler yiyorsun Cnm sana yardım etmek isterimzuLu mrb bu konuda bayaa tecrubeLı gbısın okuduum seylerden oLe gorunuo
ben 55 kiLo iLe hamiLe kaLdm ve test sonucunu bekLerken sigarayı bıraktım (cok sukur)
su an 65 kiloyum:) sence 30a dayanırmıyım?????
Merhaba Cnm eğer dikkat edersen fazla kilo almassin mesala bir gününde neler yiyorsun Cnm sana yardım etmek isterim
ayy zuLum teskkr ederimmm
caLısma tempomdan doLayı sabah simit fLn hataa bazen hicbise
ogLe ızgara fiks
aksamda bakLagil cogunLukLa
deLi gbi erik kiraz
çikolata 3 gnde 1 tabiki
haftada 1 de hamur işi
asLında bu kadar duzenLi diiL
sen neLer yiyorsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?