2013 ekim anneleri kaç kilo ile hamiş kaldınız ve kilo durumunuz:)

Insaallah canim ama nasil olduysa hamileligimin 3.ayindan sonra istahim tavan yapti cok korkuyorum ama yemedende duramiyorum.artik dr um ne diyecek yarin bakalim..yorumun icin cok sagol

Cnm az kilo almak istiyorsan ekmekten makarnadan hamur islerinden tatlilardan uzak dur benim ablam 20 kilo almıştı dokuz ay boyunca birşey olmadı eminimki kilo artisin düzelir sen bebisini dusun canım benim hepsini verirsin doğumdan sonra ;-)

Evet canim cok haklisin bebegim herseyden önemli insaallah veririm dogumdan sonra ama iste simdi fazla kilodan bebegime zarati olurmu anne karninda.bari bebegime yarasa yedigim insaallah kilosu sagligi iyidir yarin ayrintili ultrason var bakalim bebegim nasilmis cok merak ediyorum.bebislerimiz saglikli olsunda hersey bos

İnşallah güzel haberler alırsın cnm yarınyarın mutlaka yaz yarın benimdrkontrolum var bol şanslar canım

Merhaba ben ilk 3 ay 7 kilo verdim şimdide hızlı kilo alıyorum 74 hamile kaldım 67 düştüm şidi 1,5 ayda 4 kilo aldım 71 oldum bu hızla giderse yandım

İnşallah güzel haberler alırsın cnm yarınyarın mutlaka yaz yarın benimdrkontrolum var bol şanslar canım

Geldimm canim :) hersey cok sükür yolunda bebegim cok saglikli dedi doktorum.insan cok tuhaf oluyor ayrintilida herseyi okadar yakinki.hele o minicik kalbi varya yerim onu ben nasil atiyor nasil.aglamamak elde degil.benim oglusumun elleri agzindaydi cok tatliydi.uyuyordu rahatsiz ettik biraz bebegimi ama ondan özür diledik doktorumla ve herseyini cok güzel inceledi doktorum.ve sonuc olumlu!COK SÜKÜR!insaallah hepimiz cok güzel haberler aliriz ve sagliklica bebislerimizi kucagimiza aliriz.ayyyy oglumun resmine bakinca aglayasim geliyor böyle müthis bir duygu yok.bide yan yatiyordu oglusum anlat anlat bitmez canim ama bugün cok güzel bir gün..bide kocacim yanimda olsa keske

Sanırım aranızda bir tek ben varım. 19+5 itibariyle+9 kilo ile tam 66 kilo oldum. Saygılarımla.
O nedenle moralleri yüksek tutun. Bakın gayet iyiyim. Kendi doktorum bir şey demedi. Detaylı ultrasona bakan doktorum da bu konuda olumsuz bir şey söylemedi. Ben bu iyi bir şeydir demiyorum ama oluyor işte ne yapabilirm. Üstelik hiç tatlı yemedim. Tatlı ile aram oldum olası iyi değil. Herhalde bu da bir şans. Yoksa sonuç nasıl olurdu tahmin bile edemiyorum. Midem kazınıyor, sürekli karbonhidrat hayal ediyorum.. :) mümkün mertebe uzak olmaya calışsam da porsiyonlarım arttı. Eskiden kahvaltı edemezdim, iştahım olmazdı. İştahımın gelmesini bekleridim. Şimdi ac uyanıp, şahane bir kahvaltı ediyorum. Öğlen oluyor sanki sabah kahvaltı etmemişim gibi acıkıyorum. Eskiden olsa sabah yerdim akşama kadar yeterdi.
E akşam da şahane yiyiorum.. Böyle gidiyoruz bakalım. Sıcak havalar nispeten iştahım da biraz azaltma yaptı ama yine iştahlıyım yine iştahlıyım.. Herhalde +20, +25 aralığında tamamlarım diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.

Slm kızlar bugün dr gittik kiloma bakıldı bir ay önce 46 buçuk kiloydum şu an 47 kiloyum ama dr çok zayifssin dedi ve seni 46 kilo kabul ediyorum dedi şu an sata göre 20+1 günlük hamileyim

65 kilo ile hamile kaldım bugün 19+4 günlüğüz ve 66.6 kilom cumadan beri ne ara 400 gram almışım anlamadım ya bu hafta börek yapmıştım hemen kilo olarak dönmüş artık yapmicam yaa böyle şeyler off

Merhaba ben ilk 3 ay 7 kilo verdim şimdide hızlı kilo alıyorum 74 hamile kaldım 67 düştüm şidi 1,5 ayda 4 kilo aldım 71 oldum bu hızla giderse yandım
canım verdiğin kiloyu aldıktan sonra kilo alımın yavaşlar çünkü o dönemde çok su kaybettik o yüzden o kaybedilen kilo çabuk dönüyor
ben yine kilo almışım yaaaa 5 kilo oldu
ooh bebişe yarasın inşallah annesi
Merhaba ben 44,50 kiloyla hamile kaldım.20.haftadayım 46,50 kiloyu

sen çok zayıfmışsın canım ya kilo alımı serbest sende o zaman koyver gitsin canın istediğini yee iç

Zaten dr söyledi kilo al dedi ama ben kilo almak istemiyorum Cnm

zuLu mrb bu konuda bayaa tecrubeLı gbısın okuduum seylerden oLe gorunuo
ben 55 kiLo iLe hamiLe kaLdm ve test sonucunu bekLerken sigarayı bıraktım (cok sukur)
su an 65 kiloyum:) sence 30a dayanırmıyım?????

zuLu mrb bu konuda bayaa tecrubeLı gbısın okuduum seylerden oLe gorunuo
ben 55 kiLo iLe hamiLe kaLdm ve test sonucunu bekLerken sigarayı bıraktım (cok sukur)
su an 65 kiloyum:) sence 30a dayanırmıyım?????
Merhaba Cnm eğer dikkat edersen fazla kilo almassin mesala bir gününde neler yiyorsun Cnm sana yardım etmek isterim

Merhaba Cnm eğer dikkat edersen fazla kilo almassin mesala bir gününde neler yiyorsun Cnm sana yardım etmek isterim

ayy zuLum teskkr ederimmm
caLısma tempomdan doLayı sabah simit fLn hataa bazen hicbise
ogLe ızgara fiks
aksamda bakLagil cogunLukLa
deLi gbi erik kiraz
çikolata 3 gnde 1 tabiki
haftada 1 de hamur işi
asLında bu kadar duzenLi diiL
sen neLer yiyorsn

Cnm sabahları kahvaltıdan önce 3 adet ceviz ye çünkü şu.an bebeğin beyninin en hızlı geliştiği dönem kahvaltıda kendine bir tabak hazırla tabakta beyaz peynir olsun kibrit kutusu kadar kesinlikle hergün 1 yumurtayı iyice hasla tabağına ekle çünkü yumurta doyurucudur çaya gelince içme yerine bir fincan ihlamur iç.drum zararı olmayacağını söyledi asla beyaz şeker kullanma ben hamile oldugumdan beri kullanmıyorum ;-)bize en çok kilo aldıran şey şeker ve yağlar.sonra 1 adet domates 1 adet salatalık istersen azda yiyebilirsiniz çünkü ben hepsini bitiremiyorum Cnm.bir iki dilim kepekli ekmek eğer troidin varsa ekmeği kızartma Cnm kahvaltıda reçel bal sana yağı gibi şeyler yeme birde zeytini mutlaka ye en fazla 8 tane kahvaltı tabagimiz hazır.Cnm kesinlikle tabağı hazırla çünkü insan sınırlarda çok yemez.bu sabah kahvaltisi eğer vitamin kullaniyorsan akşam ic ayrıca sindirim sorinun varsa yani kabizlik falan kesinlikle kepekli ekmek ye bu kahvaltı seni tok tutar birde karninda rahatsiz edici şişlik varsa bir bardak ilıksoy yarim limon sık eğer tadı rksiyse eksiyse bir

Cnm sakin simit yeme bunun gibi hamur işlerinden uzak dur her ay bir kez ye.Cnm meyveyi bol ye çıktığını zaman ye gor bak açlığın hemen gidecek en önemlisi sabah kahvaltisi sana kilo aldırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…