- 24 Haziran 2013
- 3.034
- 4.653
- 198
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.201
Hosgeldin Cnm ee heyecanlı mısın?ben geldim kızlaaar uzun süredir yoktum aynen bende oğlumun yürümesini bekliyorum tabi daha hiç bi faaliyet yok ama çömelip ayağa kalkabiliyor tutunmadan ama yürümeye çalışma gibi bi derdi yok hep yaramazlık hep yaramazlık
Bagisiklik guclendirici kullanan var mi bebegime kullanmam gerekiyor cok cabuk hasta oluyoruz ve hastanelik oluyoruz ates firliyor off offf cok kotu oluyor
o konuda sansliyim evim gunes aliyo sabah pencereyi aciyorum oglum oyle gunesleniyo ama gunduz disari cikmayi ozledim antep merkez degil de ilcesi asiri sicak fena yani inan klimasiz durulmuyo o yuzden aksamlari ancak cikilabiliyo....sizin oralar daha serin galiba
cnm bende eşimin memleketinden yeni geldim izine gitmiştik orasıda antepe yakın ama öldüm sıcaktan artık o nasıl bi sıcaktır gece balkonda yatıyoruz hiçmi rüzgar olmaz hiçmi serinlik olmaz sanki öğle sıcağında yatıyomuş gibi uyumaya çalıştım geleceğimize yakın biraz düzeldi ama ben hep kafa sarhoş gibi dolandım valla nefes alamıyomuş gibiydim sürekli millet gece parkta bahçede yatıyodu gerçi dışarısıda aynıydıda neyse geldik şimdi burasıda sıcak oluyodu ama orası bambaşka tabi şimdi serinlemiş hava bayağı üşütüyo insanı
Canim iyi yapmissin da ama zamanlaman yanlis olmus en sicak gunler de gelmissin ben kafami cikaramiyodum disari evde klima surekli acik ancak oyle gecirdik yazi ve hala serin degil sadece bikac derece dustu sicakliklar o yuzden neler cektigini cok iyi anliyorum. Ben memlekete gitmedim havalar sicak disari ciksan tadi yok o yuzden en rahat ev:) sen kiymetini bil oralarin...
Eray nasil buyudu mu?
evet zamanlama çok yanlıştı hakkaten bizimde eşimin memleketine taşınma gibi bi durumumuz var çok arıycam bu havaları ama nerdeee buranında soğuğu kötü heryer bi farklı işte erayda büyüdü heralde en son boyunu ölçtüm 78di doğrumu ölçtüm yanlışmı bilmiyorum ama 2 aydır baya boy atmış heralde ki birbuçuk yaşında anca giyer dediğim kıyafetleri giyiyor şimdi kilosuda 10 olmuş sanırsam onuda baskülde baktık gerçide oda doğrumu bilmiyorumgittiğimiz yerdede iyi beslenemedi gerçi belki daha iyi olabilirdi şimdi hastalandı oda burnu akıyodu sarı sarı tıkanıktı dr.a götürdüler orda neymiş boğazında balgam varmış boğazda balgam olsa öksürük olmazmı hiç ya grip yada soğuk algınlığı eşimin ısrarı üzerine antibiyotik kullanıyorum şimdi
Merhaba, bizim bebişte de yürüme adına hiçbir çaba yok, doktor bebekten bebeğe değişir dedi. Diş için doktor ne diyor? Esinin ailesiyle kendi ailene sor sizin dişler me zaman çıkmışbebeğim neredeyse 11 aylık ama alttan ucu gözüken iki dişi dışında diş yok.ayakta durmuyor,tutmaya çalışsam çok dengesiz sürekli sallanıyor.kendi dengesini kuramıyor.ben mi panik yapıyorum yoksa gecikti mi bu konularda ?
Merhaba, bizim bebişte de yürüme adına hiçbir çaba yok, doktor bebekten bebeğe değişir dedi. Diş için doktor ne diyor? Esinin ailesiyle kendi ailene sor sizin dişler me zaman çıkmışbizim bebişin gelişimi babayla paralel gidiyor. Hiç bana benzemiyor. Genetik işte, belki sizin ailede dişler gec cıkıyordur
bizimkinde de katı gıda problemi var, dişler var ama kullanmayı bilemiyoruz:)büyük oğlumla kıyasladığımda bayağı tembel kalıyor
sağlıklı olsunda gerisi problem değil diyorum ama kafama da takılıyor.gelecek hafta dr. götüreceğim.bakalım o ne diyecek.
Gecmis olsun canim hava degisimi yaramamis demek ki bol bol yogurt yedir ve su icir su da bagisikligi guclendiriyomus. Antep 'e mi tasiniyosunuz?
CNm kilo alması yavaşlayacak artıkkızlar yaaaa bebişimi 10 kilo sanıyodum ama 9.680miş yani 2 ayda 350 gr falan almış 1 ayda alacağını 2 ayda almış 6 dişimiz var 7.cininde gelmeye niyeti yok sünnet olduk bizde o gün tarttırdım 10du sünnetin verdiği sıkıntıyla kilomu verdi hasta bide oda var ama ateşi yok halsizlik yok iştahımızda öyle kilo almayacak kdr değil bi ay boydan çekiyom bi ay kilodan anlamadım
CNm kilo alması yavaşlayacak artık
Normal bunlar.cünkü artık çok hareketliler birde diştrn ateş falan
Olmaz cnm
yok cnm antep değil Kahramanmaraş su içmiyor hiç bu aralar hep uzatıyorum reddediyor senin bebek nasıl adını unutıyorum ahmetmiydi
evet canim ahmet oglumun adı iyi cok sukur bizimde ayni alti disimiz var alttan iki ustten dort, yedinci gelmiyo aylardir alti dis. Ben her firsatta su veriyorum o yuzden alisti sanirim. Biz 5 aylikti sunnet yaptirdigimiz da zor bi donem canim istah kaybi yasamasi buna bagli bence. Benim oglusun da kilo alimi epey yavasladi hatta zayifliyo gibi hissediyorum boylari uzuyo sanirim. Sizin boy ne kadardi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?