2013 ekim anneleri neredesiniz

CNm her bebiş farklı bizimkide
Aynı :) normal bence üzülme
Bizimkinin boyu hala 70

dişlerden heralde böyleler bizim 7. diş ne zaman çıkcak bilmiyorum benim arkadaşımında oğlu öyle aylardır başlarda bizden çok iyiydi son aylarda az kilo alıyo 8 buçukta kaldı normalmiş banada hiç normal gelmiyor :)

Bebegine katı gıda yedirirken sıkıntı ceken var mi? Benim oglum bi turlu sevemedi kati gidayi ve ayrica pütürlü de istemiyo ne yapacagimi sasirdim. Ayni durumu yasayan var mi?

iyi ne olsun butun gun kosturmaca geciyo, ha bire oglusun pesindeyim inanilmaz hareketli ve tehlikeli sularda yuzuyo yalniz birakmaya gelmiyo. Yigit nasil?
valla aynı durumdayız.... yiğitte avatardaki gibi teyzesi nasıl büyümüş mü.....ahmet nasıl yürüyor mu bizimki artık 1 2 adım atabiliyor.....ilk dişimiz 2 gün önce çıktı yanındaki de çıkmış bugün sanırım

canım
Bebegine katı gıda yedirirken sıkıntı ceken var mi? Benim oglum bi turlu sevemedi kati gidayi ve ayrica pütürlü de istemiyo ne yapacagimi sasirdim. Ayni durumu yasayan var mi?
bizimki de aksine dişi olmamasına rağmen bayılıyo ezmeyi bayağı olyu bırakalı....bizim gibi yiyo artık... kimi çocuk öle olur diyorlar geçer ebnce biraz büyüyünce

masaAllah kocaman olmus cekik gozlu seker gibi olmus:) ahmetim de iyi teyzesi ayakta rahatlikla duruyo kisa bi sure sonra yurur gibi inş. Nihayet disiniz cikmis sevindim ins zorluk cekmez bizimki de 6 dis patlatti ve aylardir ayni 7.disin gelmeye niyeti yok gibi:) hayirlisi bakalim bekliyoz. Sen artik hersey yediriyo musun?

evet canım 1 ay önce başladım çünkü artık tuzsuzu yemedi......bende yine ayrı yapıyorum ama az tuz atıyorum yemeğe....hiçbirşeyde ayırt etmiyo.....bizimkilerden de yiyo vallla iyi inş 1 aya yürürler.....

cok sanslisin ins hep oyle kalir bizimkinin disleri olmasina ragmen kullanamiyo hazirci ugrasmak istemiyo direk mideye indirme pesinde:)
Bi aya kadar yururler gibi evet masaAllah butun ekim bebekleri hizli cikti

Kızlar benim kız bu aralar çok Nazlı
Sizinkide öylemi?sürekli ilgi oyun
Istiyor:)bizim katı gıdayla aramız çok
Iyi.hala süt içiyoruz.bu arada kızlar
Size birşey sormak istiyorum ben dolgu
Yaptırdım dolgu yeri ağrıyor sizce neden

bizimkide pilavmış kıymaymış yemez öyle herşey blendır oda olmasaymış ne olurmuş bilmiyorum ama patatesi yer mesela ekmeğide alır yer bisküvi yer ama diğerlerinde sorun yaşıyorum bende gittiği yere kadar devam yesinde bulamaç yesin

aynen canim eline versem ekmek, biskuvi falan yer ama pilav, tavuk, et vs bunlarin hepsi pütürsüz olmali ve katılık orani dusuk olmali yoksa mumkun degil yemez hasbel kader yedirebilmişsem geri cikariyo agzindan eskiden cikarmayi bilmiyodu yutuyodu simdi daha seçici, ayıktılar iyice:)

offfff evet hemde nasıl ayıktılar bugün balık verdim ilk defa yedi bayada kuruydu sonra tabak kırıldı hepsi yerde neyseki yarısını yemişti yani işine geleni yiyo mesela sütlaçtada pirinç var ama tatlı diye yiyo çorbada olsa sütlacı yediği gibi yemez yemek yedirmek tam bir işkence yiyo istiyo ama peşinden koşacaksın öyle oturayımda yiyim yok
bir büyüselerde kendileri yese ne güzel olur ne isterse yapcam valla

Tatliya benim oglumda cok düşkün hep boyle mi kalir bilmiyorum hayirlisi artik. Balik burda pek bulunmuyo ya alternatif ne verilebilir acaba bilgin var mi?

Tatliya benim oglumda cok düşkün hep boyle mi kalir bilmiyorum hayirlisi artik. Balik burda pek bulunmuyo ya alternatif ne verilebilir acaba bilgin var mi?

hadi cnm ya büyük marketlerin balık günleri falan oluyo onları takip edebilirsin yada merkezden alın buzlukta sakla balığa alternatif balık yağı var cevizdede omega 3 varmış ama balığın yerinide tutacağını sanmıyorum ama sen yinede fındık ceviz badem ver ben bir gün fındık bir gün ceviz veriyorum birde Dr.a sor ton balığı verebilirmiyim diye

Evet cevizde de varmis ama az bence o miktarda yetmez heralde, aslinda evet alip buzluga atabilirim bide bimde dondurulmus hamsi satiliyomus onlara pek guvenemedim en iyisi taze alip buzluga atmak ve kisa surede pisirip yedirmek ins tadini sever.

Evet cevizde de varmis ama az bence o miktarda yetmez heralde, aslinda evet alip buzluga atabilirim bide bimde dondurulmus hamsi satiliyomus onlara pek guvenemedim en iyisi taze alip buzluga atmak ve kisa surede pisirip yedirmek ins tadini sever.

evet cnm baktım şimdi netten balığı 3 ay buzlukta saklayabiliyomuşsun zaten en fazla 1 ay saklarsın bişeyde olmaz benim oğlan tadını sevdi hepsini yiyecektide neyse seninkide sever heralde öyle koparıp verdim ezmedim hiç ama hoşuna gitti

hmm guzel bilgi sagol canim oyle yaparim artik genelde ortak sevdikleri yiyecekler cogunlukta, oglumda sever bence. Artik hersey yediriyo musun? Ben suan yemeklerine cok az tuz atiyorum hala yumurtanin beyazini vermiyorum, yemegine salca eklemiyorum en son cok hafif zeytinyagi ekliyorum boyle simdillik. Kahvaltida hangi peynirden veriyosun?

yumurta beyazı veriyorum dr. ver dedi alerji yapmıyosa bazen bizim yediklerimizden sevdiklerini yapınca çorba yapmıyorum salçalıda olsa veriyorum ama çok nadir oluyo oda biz yerken onada tattırıyorum her yediğimizden hoşuna gideni yiyo tabi patates kızartmasını haşlamasını çok seviyo onlardan veriyorum biz genelde Ayçiçek kullanıyoruz z.yağı olunca z.yağı koyuyorum yoksa ayçiçeği kahvaltılarda genelde reçel pekmez tereyağı falan muhallebisine veya meyvesine fındık yada ceviz koyuyorum hergün peynirde bizim buranın peyniri meşhur ondan alıyoruz hep sen neler yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…