2013 ekim anneleri neredesiniz

Ben şansliyim ozaman hamileliğin 4 ayında bulantim var diye bıraktım, 2 yaşına kadara da evdeyim,
ama annen bakıyomus ya birazda olsa rahatsındir

Kis benim oglusum kitap falan birakmaz gununde parcalar hatta ilk dakikalarda aktivite masasi olabilir ama. Babasi kocaman bi araba almis akülü tarzi bisey evde kullanmak icin yuzune bile bakmiyo ben nerdeysem o da pesimde keni basina pek oynamaz. Gece kac defa uyaniyo masal? Bizim ki hala 3-4 defa uyaniyo normal mi acaba bilemedim.

Istesede parçalamak 3 sayfalik oyuncak cevir ince ses cikiyo ışığı yanıyor. Masalda öyle ya kızım bi kendi kendine otur diyorum ne yemek ne temizlik yapabiliyorum.mama sandalyesindede ayağa kalkıyor artık ççekmeceler dolaplar düşecek diye korkuyorum. Masal dün 2 saatte bir kalktı valla şaka gibiydi 4 kere falan ya yine dış yada emerek uyuduklari için. Ya bide sese çok duyarlı cit sesine uyanıyor. Ya 4 5 aylıkken kesintisiz 5 6 saat uyuyor du bu ara artacağına iyice azaldı. ? Bende kesintisiz uykuyu özledim yq

Bulasik makinasi, camasir mak, firin, buzdollabi, mutfakta komidin var bunlara bayiliyo, oglum mutfaktayken buzdolabini acmaya korkuyorum direk icine daliyo kapatinca deli oluyo, camasir makinasi calisirken izlemeyi seviyo. Elektrik supurgesinin sesinden korkuyo ya ne yapacagimi sasirdim calistirinca evin bi kosesine gecip agliyo taa kapatinca rahatliyo sizde de var mi boyle bi durum? Benim oglusumda 4-5 aylikken kesintisiz 8 saat uyudugunu bilirim simdi rüyalar da kaldi o gunler evet cok sık uyaninca sabah hic dinlenmis kalkamiyorum ne kadar uyusam doymuyorum sen vitamin falan kullaniyo musun? Annem beni gordu sok oldu en son oglum 6 aylikti gormustu o zamanlar daha dogum kilolarim duruyodu şuan bekarlik halime dondum zaten artik diyet yapmiyorum oglumum pesine kosmaktan epey kalori yakiyorum

Masal da öyle canım ya çekmeceler bulasik makinesi falan sürekli oralarda.fs kablo görmesin.benimkide mutfak robotundan korkuyor cok agliyor..yok cnm ya kullanmıyorum ama çok yoruluyorum yemek de yiyemiyorum doğru düzgün. Ben dede kilo falan yok zayıfladim iyice.ya birde seninkide öylemi bezini ve kiyafet ini değiştiremiyorum ya kaçıyor ya ağlıyor tam bi iskence:))

Yaa hem de nasil zor oluyo ciglik cigliga ustunu giydirirken altini degistirirken de eli ayagi durmuyo nasil acele davranyorum gorsen remikslenmis gibi alt degistiriyorum mutfak robotndan bizimki de korkuyo canim ins ileride fobiye donusmez bu korkulari. Masala d vitamin damlasi veriyo musun? Ya gidip igne mi yaptirsak karar veremedim...

Demekki 1 yaş sendromuna girdi bebisler. Ya zaten alt degistiriken eline tablet dahil vermedigim şey kalmıyor dursun diye.Bu arada mama sandalyesi nden kalkıyor ayakta duruyor yemek yedirmede tam bir macera oldu anlayacagin. Yok canım ya sesden korkuyorlar alısirlar. Vitamini 1 yasında biraktirdi cnm doktor vermiyorum. Sen.? Kan tahlili yaptiracaktik yaşında masal durmadı diye yaptiramadik bi ara yaptırıcaz.

Eline ben de bisey vermek zorunda kaliyorum alt degistirirken, eli dursa ayagi durmuyo ayy sana da kolay gelsin canim ne diyim ben cizgi aciyorum yemek yerken oyle oyaliyorum sen de dene belki ise yarar. Bana da verme dediler canim ama boyle de olmaz ki d vitamini cok onemli damla veriyorum arada bir ama karsilar mi ihtiyaci doktora gidip sormam lazim buj mevzuyu kararsiz kaldim. Kan tahlilini ben de hic yaptiramadim canim hemsire damar bulamadi cocuk cok aglayinca ben de birak dedim yaa zaten bulacak gibi de gorunmuyodu acemi birine mi denk geldik noldu anlamadim. Sen neden kan tahlili yaptiriyosun?

Öyle canım zor dönemler bu ara..yürüme nasıl masal çok baya ilerleTti. Bende Pepe yi izlettiriyordum ama artık hiç tv yi acmadigim için bıraktık. Drumuz değerlerine bakmak lazım dedi yaşında kontrol için canım. Ama durmaz diye baktiramiyorum. Bu arada kimse uğramiyor ikimiz disinda

Slm.gecmis olsun canım havalar tam hastalıklara çanak tutuyor bi soğuk bi sıcak umarım en kisa zamanda geçer yemesini uyumasını herseyin etkiler ya geçmiş olsun

geçmiş olsun canım bizde yeni atlattık allahtan kızım çabucak atlatıyor
canım geceleri serum fizyolojik damlat az değil baya damlat
raha uyur yastığına 1 damla yada 2, cold mix damlat...birde ballı limon iyi geliyor
ballı veremessen limonu sevdiği birşeyle ver

Benim oglumun da masaAllah baya iyi artik yurumesi yakinda kosar ben tv yi sadece yemek yedirirken açiyorum o da mecburen baska turlu oyalayamiyorum sonra kapatiyorum tv nin cocuklarin zeka gelisimlerinin kötü yönde etkiledigini düşünuyorum ayni zamanda asosyallestiriyor bence o yuzden dikkat ediyorum. Bi sıkıntısı yoksa eger masalin bence hic kollarini deldirme hemsireler damar bulamayinca delik desik yapiyolar sirf bu yuzden hic yaptirmiyorum kontrol amacli, zaten bi durum olunca mecbur yaptiriyoruz. Herkes bebisiyle mesguldur sen de kayiptin epey

saol cnm sizede geçmiş olsun

karbonatlı deniz tuzlu bi su yapıyorum ben aile hekimi söylemişti bize gün içindede sıkıyorum
cold mixte aldım vicks de aldım ayrıca buharda verdik acile gittiğimizde verdiler evde vememiz içinde verdiler
bol ıhlamur içirdim ballı
meyve suyuda yaptım ama meyve suyunu içmiyodu zar zor bir iki yudum içiyodu dün daha iyiydi çok şükür
şimdide aradaım iyiymiş

Allah herkesin yavrusunu bağışlasın.

sağol canım bebisin iyi olmasına sevindim
canım neden karbonat ve deniz tuzu koyuyorsun bende evde yapıyorum ama karbonat koymuyorum 1 lt sya 9 gram normal tuz koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…