- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.701
anladım canım ama karbonat ne işe yarıyormuş kiserum fiz. içinde karbonat yok galiba ben içeriğini okudum acaba yanlış mı gördüm
anladım canım benim dr da karbonat gereksiz sadece çocuğa rahatsızlık verir dedicnm karbontın ne işe yaradığını tam bilmiyorum ama bi kaç dktr söyledi hep biz sürekli böyle kullanıyoruz çevremde çok var bunu kullanan..
anladım canım benim dr da karbonat gereksiz sadece çocuğa rahatsızlık verir dedi
doğru söylüyorsun canımbizde kullanmayı bıraktık cnm eczaneden sprey aldık şimdi kullanıyoruz. Bi dktor farklı bişey biri farklı bişay söyleüyor hangisinin söylediğinin yapıcaz şaşıryoruz artık.
doğru söylüyorsun canımen iyisi kendin dr olcan
geçmiş olsun kızlarbizde evden çıkmadığımız için şükür hasta olmuyoruz
okul yeri tam salgı yuvası bağıiıklık kazanana kadar zor oluyor allah kolaylık versinbenim okula giden bir oğlum var.Bizde hastalık ilk salgınla başlar :)
bebiş evde ama hepimiz dışarıdayız.Haliyle hastalık taşıyoruz maalesef.
Kızlar merhaba çok moralim bozuk oğlum 1 aya yakındır hastaydı iyileşti derken gene başladı gribi dün tekrar başka doktora götürdüm burun tıkanılığı için film istedi dktorumuz geniz eti varmış.birde kulak burun boğaza götür dedi çok cnm sıkıldı yazık yavrum gece burun tıkanıklığından huzursuz uyuyo
yastıkla yatırmayı deneyin birde.Çok değilsede biraz etkisi olur.Havalandırmada iyi gelir.Tabii hiç biri geniz etini çözmez.
korkacak birşey yok ama rahatsız eder sonuçta.geçmiş olsun
Yastıkla yatırıyor zaten cnm bide havalandırma yani buharmı diyosun ?
soğuk buhar makinası rahatlatıyor biraz.Ama 5-10 dk fazla çalıştırmayın.Rutubet yapıyormuş.
Tabii aynı zamanda yattığı yerin havalandırması ve mümkün olduğunca pamuklu olması nefes alımını rahatlatır.Bu dediklerim normal tıkanıklık için , geniz eti çok başka ama biraz olsun fayda sağlar belki diye yazıyorum.
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11470&title=geniz-eti-sinusi
canım belki okumak istemessin ama ben yinede link atıyorum ben bu dr yararını çok gördüm
sayesinde hemen hastalığı atlatıyoryuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?