• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

iyiyiz csanım sen nasılsın?:KK36:
iyi valla ne olsun bu ara giremiyorum internet yok arada ugruyorum....ders çalışıyorum....senin sınavlar nasıl gidiyor zeynep nasıl ...benim ki çok hareketli fare gibi herşeyin içinde.....aşırı bi tırmanma isteği var....istediği yere de çıkıyo...çok kaza atlatıyoruz...allahtan başımıza şimdiye kadar birşey gelmedi....

iyi valla ne olsun bu ara giremiyorum internet yok arada ugruyorum....ders çalışıyorum....senin sınavlar nasıl gidiyor zeynep nasıl ...benim ki çok hareketli fare gibi herşeyin içinde.....aşırı bi tırmanma isteği var....istediği yere de çıkıyo...çok kaza atlatıyoruz...allahtan başımıza şimdiye kadar birşey gelmedi....
sınavlarım çok güzeşl geçti canım:KK19:zeyneb iyi canım aynen senin oğluşun gibi hareketli:KK60:dur durak yok:KK51:hayır demekten yoruldum:KK53:allah kolaylık versin canım inşallah senin sınavlarda çok iyi geçer:KK68:

Merhaba canim. Bizimkisi de bu aralar hep tepelerde. Tirmanma halinde. Duvar ünitesinin üzerinden düştü bir kere.koltuklara cikiyo.hep pesindeyim. Gecen VC te gittim geldim. Beşiğinin içine girmiş TV izlio.sokk oldum.. Yoruldummm...

Gece yatmadan önce muhallebi yada ona benzer bir şey yediriyormısunuz?
Merhaba canim ben yediriyorum. Ama yatmadan hemen once değil. Bir iki saat öncesinden. Bazen cicibebeli sut. Bazen muhallebi. Dun meyvee yedi. Değişiyor. Kizin hala sut icmiyo. Cici be beyle veriyorum.. Emerek uyuyor bizimkisi..

Merhaba canim. Bizimkisi de bu aralar hep tepelerde. Tirmanma halinde. Duvar ünitesinin üzerinden düştü bir kere.koltuklara cikiyo.hep pesindeyim. Gecen VC te gittim geldim. Beşiğinin içine girmiş TV izlio.sokk oldum.. Yoruldummm...
ahaha aynı bizimkini anlatıyosun valla....çok geçmiş olsun umarım birşey olmamıştır...bende hayret ediyorum bu kadar hareketli olan çocuğun hala başına bir iş gelmemesine , mucize hep kıyıdan dönüyor valla allah koruyor yoksa dikkatli olmakla olacak iş değil.....
benimki senin kızın erkek versiyonu ben çok benzetiyorum yaaa maşallah pek tatlı:nazar:....

ahaha aynı bizimkini anlatıyosun valla....çok geçmiş olsun umarım birşey olmamıştır...bende hayret ediyorum bu kadar hareketli olan çocuğun hala başına bir iş gelmemesine , mucize hep kıyıdan dönüyor valla allah koruyor yoksa dikkatli olmakla olacak iş değil.....
benimki senin kızın erkek versiyonu ben çok benzetiyorum yaaa maşallah pek tatlı:nazar:....

Dediğin gibi canim. Dikkat etmekle olacak is değil, az once beşiğinin içinden kafa ustu yere düştü :( gözümün önünde gitti. Koltuklarda kosturuyodu.ben indiriyorum o biniyo.derken besiugine cikti.içine girdi.olan ooldu. Hala uyumadi. Asiri enerji..

vakit bulamiyorum valla pek ugrayamiyorum. arkami donsem hemen tehlikeli biseyler buluyo, kafasini carpa carpa bi hal oldu cok dikkatsiz yani mecbur birakamiyorum yalniz

Dediğin gibi canim. Dikkat etmekle olacak is değil, az once beşiğinin içinden kafa ustu yere düştü :KK43: gözümün önünde gitti. Koltuklarda kosturuyodu.ben indiriyorum o biniyo.derken besiugine cikti.içine girdi.olan ooldu. Hala uyumadi. Asiri enerji..
canım yaaa geçmiş olsun....
bizimki kanepenin en üstüne çıkıp kaç kez yuvarlandı. bir yeri kırılacak diye çok korkuyorum hayırlısıyla başlarına bir iş gelmeden büyüselerdi....

vakit bulamiyorum valla pek ugrayamiyorum. arkami donsem hemen tehlikeli biseyler buluyo, kafasini carpa carpa bi hal oldu cok dikkatsiz yani mecbur birakamiyorum yalniz

Aynen canim yaa.. Koltuk tepesinde hep. Bu aksam da tikaniyodu. Agzindan plastik biskuvi paketi gibi saydam bisey cikardim. :( o kadar dikkat ediyorum nerden buluyo anlamiyorum.. Surekli kafasini vuruyo bizimki de.. Duvarlara cikacak yolunu bulsa..

canım yaaa geçmiş olsun....
bizimki kanepenin en üstüne çıkıp kaç kez yuvarlandı. bir yeri kırılacak diye çok korkuyorum hayırlısıyla başlarına bir iş gelmeden büyüselerdi....

Sagol cnm. Yeni yatak alicaz biz mecbur. Daha ince alicaa. Bulduk ellerinde kalmamis gelmesini bekliyoruz.
Bisey yemiyo bizimkisi.. Corba bi kase yiyo her gun. Cicibebeli sut veriyorum sutu de o sekilde hallediyorum. Meyve de yiyo her gun bir tane ama yemekle pek alakasi yok.biraz yiyo isste.. Ya da pilav bulgur pilaavini seviyor. Kafasina gore. Bazen yedigi bir yemegi baska zaman yemiyo. Yogurdu da birakti. Boyu uzuyo az da olsa,. Kilosu en son 11 di. Saglik ocagina gidicem merak ediyorum ne durumda.. Cok hareketli masaallah.. Hic durmuyo. Kitaplarla cok oynuyo. Surekli bana getiriyo. Parmagimi aliyo kitap ustundeki hayvanlari gostertiyo falan.. Oyun cadiri aldm. İcine giriyorz oynuyoruz. Hala havuzuyla cok oynuyor. İcinde yorgan var. Surekli icine giriyo.yatiyo uyuyakaliyo.. Aldigimiz en guzel sey plastik havuzu oldu..
Yuruteciyle oynuyo.icine giriyo cikiyo. Gecmise donus :)

Sizinkiler nasil neler yapiyo?

Back
X