- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
- #2.721
Merhaba, ben yeni üye oldum, 31 ekim doğumlu kızım var, sizleri yeni duydum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin canımMerhaba, ben yeni üye oldum, 31 ekim doğumlu kızım var, sizleri yeni duydum
iyiyiz csanım sen nasılsın?herkese slmlar bebişleriniz nasıl bakimmmm.....
iyi valla ne olsun bu ara giremiyorum internet yok arada ugruyorum....ders çalışıyorum....senin sınavlar nasıl gidiyor zeynep nasıl ...benim ki çok hareketli fare gibi herşeyin içinde.....aşırı bi tırmanma isteği var....istediği yere de çıkıyo...çok kaza atlatıyoruz...allahtan başımıza şimdiye kadar birşey gelmedi....iyiyiz csanım sen nasılsın?![]()
merhaba kızınızın ismi ne benim oğlum da 7 ekimliMerhaba, ben yeni üye oldum, 31 ekim doğumlu kızım var, sizleri yeni duydum
sınavlarım çok güzeşl geçti canımiyi valla ne olsun bu ara giremiyorum internet yok arada ugruyorum....ders çalışıyorum....senin sınavlar nasıl gidiyor zeynep nasıl ...benim ki çok hareketli fare gibi herşeyin içinde.....aşırı bi tırmanma isteği var....istediği yere de çıkıyo...çok kaza atlatıyoruz...allahtan başımıza şimdiye kadar birşey gelmedi....
Bizimki genelde anne sütü yada meyve yiyor canımGece yatmadan önce muhallebi yada ona benzer bir şey yediriyormısunuz?
Merhaba canim. Bizimkisi de bu aralar hep tepelerde. Tirmanma halinde. Duvar ünitesinin üzerinden düştü bir kere.koltuklara cikiyo.hep pesindeyim. Gecen VC te gittim geldim. Beşiğinin içine girmiş TV izlio.sokk oldum.. Yoruldummm...iyi valla ne olsun bu ara giremiyorum internet yok arada ugruyorum....ders çalışıyorum....senin sınavlar nasıl gidiyor zeynep nasıl ...benim ki çok hareketli fare gibi herşeyin içinde.....aşırı bi tırmanma isteği var....istediği yere de çıkıyo...çok kaza atlatıyoruz...allahtan başımıza şimdiye kadar birşey gelmedi....
Merhaba.. Hoş geldiniz..Merhaba, ben yeni üye oldum, 31 ekim doğumlu kızım var, sizleri yeni duydum
Merhaba canim ben yediriyorum. Ama yatmadan hemen once değil. Bir iki saat öncesinden. Bazen cicibebeli sut. Bazen muhallebi. Dun meyvee yedi. Değişiyor. Kizin hala sut icmiyo. Cici be beyle veriyorum.. Emerek uyuyor bizimkisi..Gece yatmadan önce muhallebi yada ona benzer bir şey yediriyormısunuz?
ahaha aynı bizimkini anlatıyosun valla....çok geçmiş olsun umarım birşey olmamıştır...bende hayret ediyorum bu kadar hareketli olan çocuğun hala başına bir iş gelmemesine , mucize hep kıyıdan dönüyor valla allah koruyor yoksa dikkatli olmakla olacak iş değil.....Merhaba canim. Bizimkisi de bu aralar hep tepelerde. Tirmanma halinde. Duvar ünitesinin üzerinden düştü bir kere.koltuklara cikiyo.hep pesindeyim. Gecen VC te gittim geldim. Beşiğinin içine girmiş TV izlio.sokk oldum.. Yoruldummm...
ahaha aynı bizimkini anlatıyosun valla....çok geçmiş olsun umarım birşey olmamıştır...bende hayret ediyorum bu kadar hareketli olan çocuğun hala başına bir iş gelmemesine , mucize hep kıyıdan dönüyor valla allah koruyor yoksa dikkatli olmakla olacak iş değil.....
benimki senin kızın erkek versiyonu ben çok benzetiyorum yaaa maşallah pek tatlı....
canım yaaa geçmiş olsun....Dediğin gibi canim. Dikkat etmekle olacak is değil, az once beşiğinin içinden kafa ustu yere düştügözümün önünde gitti. Koltuklarda kosturuyodu.ben indiriyorum o biniyo.derken besiugine cikti.içine girdi.olan ooldu. Hala uyumadi. Asiri enerji..
vakit bulamiyorum valla pek ugrayamiyorum. arkami donsem hemen tehlikeli biseyler buluyo, kafasini carpa carpa bi hal oldu cok dikkatsiz yani mecbur birakamiyorum yalniz
canım yaaa geçmiş olsun....
bizimki kanepenin en üstüne çıkıp kaç kez yuvarlandı. bir yeri kırılacak diye çok korkuyorum hayırlısıyla başlarına bir iş gelmeden büyüselerdi....