• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Aynen canim yaa.. Koltuk tepesinde hep. Bu aksam da tikaniyodu. Agzindan plastik biskuvi paketi gibi saydam bisey cikardim. :KK43: o kadar dikkat ediyorum nerden buluyo anlamiyorum.. Surekli kafasini vuruyo bizimki de.. Duvarlara cikacak yolunu bulsa..

Ben de artik aradigim seyleri bulamiyorum mutfak gereclerini nereye sakliyo anlamiyorum evi alt ust ettim bulamadim strec filmi yok etmis:) bi ara mutfak penceresini acmistim sanirim ordan asagi firlatmis bizimki cooook fena coook:-) cocuk odasnda, salonda vs yürürken dikkat!kepceye tavaya basabilirsin mutfaktan kacirip kacirip böyle oda oda gezdiriyo:-) sare ne tür yaramazlıklar yapiyo?

Ben de artik aradigim seyleri bulamiyorum mutfak gereclerini nereye sakliyo anlamiyorum evi alt ust ettim bulamadim strec filmi yok etmis:) bi ara mutfak penceresini acmistim sanirim ordan asagi firlatmis bizimki cooook fena coook:-) cocuk odasnda, salonda vs yürürken dikkat!kepceye tavaya basabilirsin mutfaktan kacirip kacirip böyle oda oda gezdiriyo:-) sare ne tür yaramazlıklar yapiyo?

Hadi yaaa :) İşin zor.. Bizimkisi çekmeceleri açınca hayıırrr dıyorum hemen kapatıyo, parmagıyla da kendi kendine kızıyo:)
Duvar ünitesi çekmeceleri bantlı.Onları hep açıyordu.. Benim en buyuk sorunum duvar ünitesi üzerine çıkması.. Ben alıyorum o çıkıyor.. Başedemiyorum. Kızıyorum, gülüyor..
Bizimkisi de çok aşırı dagıtıyo.Sürekli toplama halindeyim. Kitaplarla çok ilgili. Sürekli bana kitap getirip içini açıyo yanıma geliyo, başlıyo parmagıyla göstermeyeee..ıhh ıhhh diyo.. Niloyaaa, tosbiik,arııı, ahtapoott saıyoruz. Ahtapot deyince ben, apooo diyo :) Baba diyo artık nihayet..Bittii, gittii diyo..Dısarıyı cok sevıyo.Her gün bahceye iniyoruz,koşturuyo,düşüyo,kalkıyo.. Oyun çadırı almıtık onunla ilgileniyo.Oyun oynuyo işte o saklanıyo ben buluyorum falan :) Oyunhavuzu en sevdiği şey. İçine yorgan koydum içinde uyuyo bile :) Öyle yani. Yeme durumu nasıl sizin?
Boy ve kilosu kaç? Vitamin alıcaktın sen aldın mı?

Hadi yaaa :) İşin zor.. Bizimkisi çekmeceleri açınca hayıırrr dıyorum hemen kapatıyo, parmagıyla da kendi kendine kızıyo:)
Duvar ünitesi çekmeceleri bantlı.Onları hep açıyordu.. Benim en buyuk sorunum duvar ünitesi üzerine çıkması.. Ben alıyorum o çıkıyor.. Başedemiyorum. Kızıyorum, gülüyor..
Bizimkisi de çok aşırı dagıtıyo.Sürekli toplama halindeyim. Kitaplarla çok ilgili. Sürekli bana kitap getirip içini açıyo yanıma geliyo, başlıyo parmagıyla göstermeyeee..ıhh ıhhh diyo.. Niloyaaa, tosbiik,arııı, ahtapoott saıyoruz. Ahtapot deyince ben, apooo diyo :) Baba diyo artık nihayet..Bittii, gittii diyo..Dısarıyı cok sevıyo.Her gün bahceye iniyoruz,koşturuyo,düşüyo,kalkıyo.. Oyun çadırı almıtık onunla ilgileniyo_Oyun oynuyo işte o saklanıyo ben buluyorum falan :) Oyunhavuzu en sevdiği şey. İçine yorgan koydum içinde uyuyo bile :) Öyle yani. Yeme durumu nasıl sizin?
Boy ve kilosu kaç? Vitamin alıcaktın sen aldın mı?

Cok sükür yemesi iyi ama yogurtla peynir hala yemiyo sadece kasar seviyo onun disinda iyi gidiyo simdilik. Boy ve kilosunu hic bilmiyorum cok oldu gitmeyeli sizinki nasil? Ne vitamini canim?

paylaşım için teşekkürler
aynı durum benim başıma geldi.oğlum 2-3 aylıkken DR.'u özel bir hastaned diye oraya gittik.Akşam vakti gittiğimiz için bize ithal dr. baktı.Adam hemen peditus vs verdi.bir akşam verdim ama içime sinmedi ertesi sabah kendi dr. aradım sakın vermeyin bu tür ilaçlar dedi.Yalnızca burun damlası kullanın birde göbek hizasına coldmix damlatın bekleyin geçer dedi.Neyseki onu dinlemişim.İlk oğlumda internet yok bu kadar bilgi yok maalesef oldukça fazla bu tür ilaç kullanıldı.Alerjisinden dolayı öksürdükçe ilaç verdiler.Kaç dr götürdüysem hepsi aynı ilaçları verdi.En sonunda nasıl olsa içsede öksürüyor içmesede deyip ilaçları kestim.Kısmen doğal yollara devam ettim ve Eskisi kadar sık olmuyor.
İlaç satılsın diye yapanda var ,araştırıp kendini geliştirmeyen doktırlarda var maalesef.
Bizim kendimizi yetiştirmemiz gerekiyor bu durumda.

paylaşım için teşekkürler
aynı durum benim başıma geldi.oğlum 2-3 aylıkken DR.'u özel bir hastaned diye oraya gittik.Akşam vakti gittiğimiz için bize ithal dr. baktı.Adam hemen peditus vs verdi.bir akşam verdim ama içime sinmedi ertesi sabah kendi dr. aradım sakın vermeyin bu tür ilaçlar dedi.Yalnızca burun damlası kullanın birde göbek hizasına coldmix damlatın bekleyin geçer dedi.Neyseki onu dinlemişim.İlk oğlumda internet yok bu kadar bilgi yok maalesef oldukça fazla bu tür ilaç kullanıldı.Alerjisinden dolayı öksürdükçe ilaç verdiler.Kaç dr götürdüysem hepsi aynı ilaçları verdi.En sonunda nasıl olsa içsede öksürüyor içmesede deyip ilaçları kestim.Kısmen doğal yollara devam ettim ve Eskisi kadar sık olmuyor.
İlaç satılsın diye yapanda var ,araştırıp kendini geliştirmeyen doktırlarda var maalesef.
Bizim kendimizi yetiştirmemiz gerekiyor bu durumda.
geçmiş olsun canım çok haklısın:KK51:

hepinizi dürttüm valla naber ne yapıyonuz ... bebişler nasıl ?
biz bugün aşımızı olduk artık biliyor herşeyi girer girmez ağladı biz kurtulduk öyle ya da böyle darısı size....

ben haftaya aşıya götüreceğim umarım anlamaz ve çok ağlamaz
ağlarsada ama sağlığı önemli deyip ben ağlamıcam
:KK17:

hepinizi dürttüm valla naber ne yapıyonuz ... bebişler nasıl ?
biz bugün aşımızı olduk artık biliyor herşeyi girer girmez ağladı biz kurtulduk öyle ya da böyle darısı size....

Gecmis olsum cnm.. Biz de bu ayin 24 unde asiya gidecegiz insaallah.. Zor olacak.. Hic dokundurtmuyo kendine.

biz de aşıyı yaptırdık
2 yaşa kadar başka aşı yok şükür.

merhaba kızlar benim kzıımda tam 18 aylık oldu :) p.tesi gunu asısını oldu :) biraz agladı ama babasını gorunce sustu hemen :) kızım 84 cm 12,3 kilo olmus sizlerin bebişleri ne kadar olmuslar ?

Back
X