- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
bende
soğan sarımsak ıspanak biber taze fasulye semiz otu patates havuç patlıcanıda bir kere verdim kuru bakliyat eklemeyi düşünüyorum artık mercimekten başlıycam bide tavuk tavuk suyu çorba falan vercem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yumurtayı bi tama cıkardım bol bol su meyve suyu falan boyle idare ediyoruz :) dişiniz cıktımı
Cnm çıkar her bebis farkli qnlamadan bile çıkar geç çıkması daha iyiAy ne güzel yaaa bizde huzursuzluğu var ama hala cikmadi:18:
bende tavuk çorbası denemeyi düşünüyorum Cnmbendesoğan sarımsak ıspanak biber taze fasulye semiz otu patates havuç patlıcanıda bir kere verdim kuru bakliyat eklemeyi düşünüyorum artık mercimekten başlıycam bide tavuk tavuk suyu çorba falan vercem
Bende hala ete baslasammi derdin deyim..8.ayimi beklesem ...kan ilacını vermeyi yine kestim sanki o ishal yapiyo benim minnakimi...bgn Dr danda randevu aldım ama ishalimiz gecti gibi..Dr umuz aylık kontrolü 2ayda bire düşürdü gelecek ay gitmemiz lazım aslında,ama burnu hala kapalı distende ses yok
Cnm ishali varsa muz ver çok iyi geliyor
birde ben kiymayi denedim bir erik büyüklüğünde
yemeğe koydum bqyila bayila yedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm hanımlar,
Bugün kızımın ikinci disi patladışükür
ne qteş nede başka birşey sadece gece uykusu
bölündü..birde bebislerin saçı ne zaman uzar:26:
Cnm çıkar her bebis farkli qnlamadan bile çıkar geç çıkması daha iyi
bende tavuk çorbası denemeyi düşünüyorum Cnm
Slm hanımlar,
Bugün kızımın ikinci disi patladışükür
ne qteş nede başka birşey sadece gece uykusu
bölündü..birde bebislerin saçı ne zaman uzar:26:
Cnm çıkar her bebis farkli qnlamadan bile çıkar geç çıkması daha iyi
bende tavuk çorbası denemeyi düşünüyorum Cnm
Ay cnm maasallah hastalığı nasıl oldu cnm tam olarak gectimi?verdim canım dün muz princ unu maması bide refllor bgn gecti gibi...ishali kesin gecsinde bende koyayım artık et tavuk..bu arada bizdemi facede grup acsak birbirimizi Bebisleri görerek sohbet etmek daha zevkli olurdu:)
Cnm zaten ekim annelerinin face gurubu var senin haberin yok mu:26:bende
bebisleri merak ediyorumCnm hergün çeyrek yada yarım muz ver ishal falan kalmıyor
yarın randevumuz vardı ama kendi dr umuz yok
şu an bende kendi dr mdan başkasına güvenmiyorum
dene cnm birde kıyma alsak aslında küçük küçük köfteler yapıp buzluğa atsak hergün bir tane çorbaya eklesek çünkü kıyma 7. ayda başlanıyo olmazmı yaaa birde kızlar benim bebiş ek gıdaya başladı başlayalı özellikle bu zamanlar çok obur oldu ve çok uyuyo sanki artık uyuması çok iyi ama acaba bi sorunmu var diye düşünmeye başladım mesela dün 7 buçuk gibi uyudu sabah 6da kalktı 9da uyudu 11 buçukta uyandı 1de uyudu hala uyuyo dünde bu saatlerde uyuyup akşam 5te falan kalkmıştı :44: sizinkiler nasıl korkmaya başladım artık
Cnm benim kızım hasta olunca çok uyuyordubirde geçenlerde 2-3 gün falan sürekli altına yapıyodu ama çokta yiyodu yani ondan ama 8 kere falan altını değiştirdiğim oldu normal değil dimi bide zulluuu bebiş nasıl oldu senin dalağına baktılarmı kulağı nasıl keyfi yerindedir inşallah
Cnm benim kızım hasta olunca çok uyuyordu
ishalide oluyordu bir dr danis itersen Cnm
henüz gitmedik Cnmkafam çok karışık
Cnm benim kızım hasta olunca çok uyuyordu
ishalide oluyordu bir dr danis itersen Cnm
henüz gitmedik Cnmkafam çok karışık
zaten benide hep böyle anormal şeyler bulur bazen iyi diyorum başkalarının bebeği huysuz mızmız benimki o kdr değil uyku sorunumuz yok şükür ama abartıyo bizim bıdık :) diyorum başkasının bebeği 3-4 günde bir yapıyo çok kötü ne güzel benimki günde 1-2 kere kesin yapıyo diyorum bi bakıyorum sürekli altına yapıyo benmi nazara getiriyorum acaba nazara gelse tam tersi olcak dimi![]()
Ya kaka durumu cok değişiyor ruh halleride cok değişken:)benimkide bazen gunde 1 kere yapiyo,bu aralar 4 5 kere yaptı simdi yine 1 2 ye düştü gunde..uykusuda değişiyor bazen gece sık uyanıyor bazende kesintisiz uyuyo,dün 11 den 7 ye kadar kesintisiz uyudu mesela şimdide 1 de uyudu 3 de uyandı..baslarım herhalde kiyma işine taze yapalım ya dondurucuda degerini kaybeder belki :)ne bilim ben herseyi Dr a sorarım cok pimpirikliyim (boyle olmamak lazım tabe)Benim bu Ara en buyuk sorunum Emerek uyuması Eylül'de okula basliycam artık nasıl yapcam hic bilmiyorum onun derdindeyim en yogun sekilde bu Ara((
Slm ekim anneleri,
malum diğer ekim topigimiz bombos
kimse kalmadı kalanlardan uğramıyor bende kalan annelere
seslrniyorumbu topikte benim gibi ilk kez
anne olan yalnız çok anne vardır...diyorum kibebislerle
İlgili promblemleri sorunları burada paylaşalım...ek gidaya
geciste bebislere yemek tarifleri paylasiriz boy kilo takibi yaparız
birimizin bilmedigini bir digerimiz bilir ve paylaşır..hadi bekliyorum![]()
Bende super dadiyi izliyorum bi kac defa deniyorum ama cok ağlarsa pes ediyorum kiyamiyorum ya ..azimli olmak lazım tabide ..insallah Eylül'e kadar ilerleme kaydederim...bazen uyuyor bende beşiğe koyup hafiften sallıyorum..bazende kesinlikle emmeden uyumuyor çığlığı basıyor...Allah yardımcın olsun canım oda alışır bir süre sonra ısrarlı olmak lazım mesela ben bi ara bebişi beşiğe koyduğum gibi uyuyodu hiç sallamadan ama eşim sağolsun bozdu düzeni şimdi sallıyorum sürekli öyle uyuyo şu tvde süper dadı programı varya orda uyumayı öğretiyolar mesela en fazla 1 hafta çekiyosun sonrasında rahat ediyosun ama ısrarlı disiplinli olmak önemli işte asla ödün vermeyeceksin ağlatın demiyorum tabiki ama salla mesela beşikte ısrarlı bi şekilde uyuyolar hemen dayanamıyolar bazen ben sallıyom o dönmeye çalışıyo mesela dönüyo düzeltiyorum yne sallıyorum her seferinde düzeltince yoruluyor uyuyo :) bide taze et buzlukta tazeliğini korur zaten cnm her hafta taze alıp buzluğa atarsan haftalık olay çözülür tabikide 1 ay tutmak kimsenin içine sinmez biz yeriz ama onlar bebiş
Bende super dadiyi izliyorum bi kac defa deniyorum ama cok ağlarsa pes ediyorum kiyamiyorum ya ..azimli olmak lazım tabide ..insallah Eylül'e kadar ilerleme kaydederim...bazen uyuyor bende beşiğe koyup hafiften sallıyorum..bazende kesinlikle emmeden uyumuyor çığlığı basıyor...
Emzik alıyordu cok rahattim ,biberonuda emziğide bıraktı cadı kızım 1 aydır falan:)yoksa sütümüde sagip veriyodum cok rahattik:)büyüdükce zorlaşıyor hersey..benimki cok düşkün mama yese bile sonunda mutlaka emecekemzik emmiyormu cnm ya emzik o konuda can kurtaran :) bende emzik vermiyorum normalde bitek uyurken veriyorum tabi gazı olduğu zamanlardada veriyodum hep artık bıraktırmayı düşünüyorum bu emzikten başka emzik almıcam geceleride emziksiz uyumaya alıştırmam lazım benimde sende uyurken kullanabilirsin hiç olmazsa senin kucağınıda arıyo olabilir tabi artık büyüdüler küçücük değiller yani onların her istediğini yapmamıza gerek yok artık :)
Ekim anneleri ve melekleride heralde kapalı grup sen varmışin peki ?ekledim kabul edilmedi henüz ?ama cok kişi var o grupta kim kim degil belli olmazkim acmıştı grubu?
Sezin açtı Cnm bende vqrdim ama
çıkmak zorunda kaldik.gtup kapalı Cnm
ama eklerler
İyiyim Cnm sizler nasılsınız bebis iyi sizlerinasılsın canım faceden sonra görüşemedik hiç.geçen gün aklımdaydın ne yapıyor konu açtığını görünce selam vermek istedim.bebeğin nasıl
Cnm bizim bebekte bağırıyor galiba bagirmalari normalhasta değilki uyanıyo gayet güzel neşesi yerinde hareketli ama gel görki çok çabuk yorulup bağırmaya başlıyo bende uyutuyorum bide şu emekleme çalışmalarımı yoruyor acaba yada emeklemeye hazırlıkmı yapıyo anlamadım hani uyurken büyürmüşya bebekler öyle bi dönememi girdi acaba diyorum emekleme pozisyonunu aynen alıyo artık ayağınıda ittiriyo ama ellerini kullanamıyor ilerlemek için bacaklarını atıp yere yatıp öyle öyle ilerliyor sonra yine dikiliyor ama bu kadar çabuk yorulması anormal gibi kafam çok karıştı yada vitamin eksikliği falanmı var kafayı yicem![]()
evet iyi olurdu bizde seni özledik