- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
Bizimki o kadar değil:26:
Kızlar dışarı çıkınca devir 3 ü veriyormusunu
Malum yaz güneşli
Benim kızımda az uyuyo artık bide avm de falan odada emmiyo :)o yüzdende zorla uyuyo cok huysuz bu ara ..disari çıksakta polivit veriyorum ben...kan ilacını kestim sadece
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizim kızda dışarıda uyumuyor Cnmdışarı çıkmak zor oluyor
Masallah Cnm ogluna çok tatlı gorunuyir foto daBen hala kundak yapar gibi sarip ayakta sallayarak uyutuyorm uyuduktan sonra aciyorm kundagini.avm de falan bebek arabasinda uyumuyr mesela 3 gundur carsiya alisverise cikamadk tam esim isten geliyor mehmet kayranin uykusu geliyr mizirdaniyr gidemiyorz.Bizede bi akrabamz kraft mama sandalyesi vermisti 1 aydir Kullaniyrz bizimle birlkte yemk masasinda oglumda yiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar mrb benimde 7 ekim doğumlu oğlum var........ sohbetinize talibim.
hosgeldin Cnmarkadaşlar birşey sormak istiyorum. bebişlere verdiğiniz demir damlasını nasıl veriyorsunuz... ya çok sıkıntılı oluyor heryerine değiyor..
Masallah Cnm ogluna çok tatlı gorunuyir foto da
sarışın galibabizimde mama sandalyemiz kraft
tekerlekli ama kızım alışamadıCnm ayağında sallamak
zor değilmi:26:
hosgeldin Cnmbende pekmezle veriyorum demir ilacını Cnm
Bebisinin adı ne Cnm
kızlar hepinizin bebislerini merak ediyorum
izellikle sare nin
Canim hosgeldin ben vermiyorm demir damlasini verdigim gunler kusuyor vermeyince sikinti olmuyr hergun pekmez veriyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar yarın dr randevumuz var kızımın bir yanagi diğerinden
büyük iki ay önce gitmiştik egwr gecmesse gel demişti drumuz
malesef geçmediinşallah kötü birşey çıkmaz ayrıca dalaginada
baktiracax rabbim tüm meleklerizi korusun
tsk ederim...... bende boş verdiğimde geri çıkaryor neden acaba...........
adı yiğit erdem bak bu hiç aklıma gelmemişti bende öyle vereyim bari...... sende kız bebiş var sanırım kilosu boyu şu an kaç
tsk ederim...... bende boş verdiğimde geri çıkaryor neden acaba...........
adı yiğit erdem bak bu hiç aklıma gelmemişti bende öyle vereyim bari...... sende kız bebiş var sanırım kilosu boyu şu an kaç
canım çok geçmiş olsun sonradan mı oldu doğuştan mı sıkma canını umarım sıkıntı yoktur... maaşallah pek tatlı.
Bende pekmezle vermeden önce çıkarıyordu Cnm şu an
sıkıntısız bir şekilde demir damlasinu kullaniyoruz6.ayda
8 kilo 66 cm di Cnm.eve bebisim kız Cnm adı da elif Zeyneb
senin bebis ismide pek hoş
canım geçmiş olsun sıkma canını .......... bizimkinde de ayak iki parmağı birleşik doğdu iki ayagında aynı parmaklar ve aynı boğuma kadar yapışık......o kadar güzeller ki onu da allah çocuklarımıza nazar kessin diye vermiş demek.... birde bizim ekstra peygamber sünnetimiz var .........Sagolasin Cnm evet dogustan ne zaman dışarı
çıksak bebeğin yanagi neden böyle diyorlar
umarım kötü değildir Cnm):
canım geçmiş olsun sıkma canını .......... bizimkinde de ayak iki parmağı birleşik doğdu iki ayagında aynı parmaklar ve aynı boğuma kadar yapışık......o kadar güzeller ki onu da allah çocuklarımıza nazar kessin diye vermiş demek.... birde bizim ekstra peygamber sünnetimiz var .........
Haklısın Cnm allah sağlık sıhhat versin kuzulars
Ne kusuru Cnm 16 ekim doğumlu sezaryenleamin canım...... küçük hanımın doğumu ayın kaçı... sezaryanla mı normal mi doğumun.....soruları ard arda soruyorum kusura bakma burada doğru dürüst sohbet edecek kimse yok.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?