- 7 Temmuz 2013
- 1.351
- 1.472
- 358
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
bizde bi gün arayla tam yiyoruz cnm bende diş beklerken diş miş yokmuş dr dedi daha bişey yok diye heralde 8 ayda falan çıkcak bizimki çıkarsa kesin yazarım zaten :)
Slm hanımlar,
Bugün kızımın ikinci disi patladışükür
ne qteş nede başka birşey sadece gece uykusu
bölündü..birde bebislerin saçı ne zaman uzar:26:
Cnm çıkar her bebis farkli qnlamadan bile çıkar geç çıkması daha iyi
bende tavuk çorbası denemeyi düşünüyorum Cnm
benim kızımın diş yerleri cok kabardı ve beyazladı heralde cıkıcak cunku diliyle cok oynamaya basladı oynarken salyalarıda akıyo
Slm hanımlar,
Bugün kızımın ikinci disi patladışükür
ne qteş nede başka birşey sadece gece uykusu
bölündü..birde bebislerin saçı ne zaman uzar:26:
Cnm çıkar her bebis farkli qnlamadan bile çıkar geç çıkması daha iyi
bende tavuk çorbası denemeyi düşünüyorum Cnm
.Bebisler büyümüştür o grup baya güzeldi
İnşallah tüm Bebisler iyidir
benim kızımın diş yerleri cok kabardı ve beyazladı heralde cıkıcak cunku diliyle cok oynamaya basladı oynarken salyalarıda akıyo
Yakında çıkar CNm belki sen anlamadan çıkaraynen gec cıkması daha iyi ama cıksaydı su huzursuzlukları gecerdi
Acaba kalıcı saç rengi hangisi olur ki:26:bizimki azıcık saçlacanım bizim bebiş saçlı doğdu hemde baya 3. ayda falan çok aşırı döküldü ama o dökülme sırasındada alttan saçları uzamış rengi değişti bi ara kel gibiydi şimdi kafasında saç var ama dahada çıkcak inş. yani demek istediğim saçlar çok çabuk çıkıyo anlamıyosun bile ben artık bu çocuğun saçı niye dökülmüyor diyodumki sonradan anladım onlar alttan çıkan saçlarıymış 1 yaşında bebişinin saçları olur cnm ama dediğim gibi hiç anlamıyosun ne zaman çıkıyo uzuyo sıkma canını yani iyiki saçlı doğmamış o kdr çok dökülüyoduki anlatamam :) bizimki baya bi kıllıda :)
Şimdi orda olmak vardıherkes iyi çok şükür büyüdüler bişey anlamadan.ek gıda,diş problemleriyle uğraşıyoruz işte
Yakında çıkar CNm belki sen anlamadan çıkar
Acaba kalıcı saç rengi hangisi olur ki:26:bizimki azıcık saçla
Doğdu onlarda dökülünce kel kalmıştı şu an
Saçı var sarı sarıama kısa inşallah kalıcı
Saçlardır
Şimdi orda olmak vardıama gelemiyorum
Tüm arkadaşlara selam söyle bebişlerede kocaman
Kocaman öpücükler
o baya büyüyünce belli oluyodur cnm mesela benim küçüklük saç rengim oğlumun saç rengi ama ben şuan kumralım oğlum açık kumral arkadaşımda vardı küçükken saçları sapsarı hatta fotolarda beyaza benziyoduşimdide hafif sarışın açık kahverengi muhtemelen senin bebişte başta sarı olcak büyüdükçe öz rengine döncektir
kızlar bu sabah oğlumun ateşi vardı koltuk altından 37 makattanda 38di korktum ateş düşürücü fitil verdim verdiğim gibide uyudu şimdi ateşi düştü böyle bişey yaşayan varmı dün akşamda yanakları kıpkırmızıydıüşütmüş olsa illa bişeyi olurdu dimi boğaz ağrısı halsizlik kulak vs nezleside geçmişti tam şimdi niye böyle olduki :18: :18:
Herseyi dişe yoruyoruz bu ara oda olabilir ama belki enfeksiyon falanda kapmış olabilir sen sürekli olc takipte ol canım umarım bi daha çıkmaz ..kızlar bu sabah oğlumun ateşi vardı koltuk altından 37 makattanda 38di korktum ateş düşürücü fitil verdim verdiğim gibide uyudu şimdi ateşi düştü böyle bişey yaşayan varmı dün akşamda yanakları kıpkırmızıydıüşütmüş olsa illa bişeyi olurdu dimi boğaz ağrısı halsizlik kulak vs nezleside geçmişti tam şimdi niye böyle olduki :18: :18:
o baya büyüyünce belli oluyodur cnm mesela benim küçüklük saç rengim oğlumun saç rengi ama ben şuan kumralım oğlum açık kumral arkadaşımda vardı küçükken saçları sapsarı hatta fotolarda beyaza benziyoduşimdide hafif sarışın açık kahverengi muhtemelen senin bebişte başta sarı olcak büyüdükçe öz rengine döncektir
kızlar bu sabah oğlumun ateşi vardı koltuk altından 37 makattanda 38di korktum ateş düşürücü fitil verdim verdiğim gibide uyudu şimdi ateşi düştü böyle bişey yaşayan varmı dün akşamda yanakları kıpkırmızıydıüşütmüş olsa illa bişeyi olurdu dimi boğaz ağrısı halsizlik kulak vs nezleside geçmişti tam şimdi niye böyle olduki :18: :18:
Kızlar ya bu arada facede anne kız tasarımı icin gruplar var..her an alabirim Eki Görüntüle 1113529 Eki Görüntüle 1113530
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne tatlılarbizimkilerde bir an önce büyüse
Tek hayalim kızımın saçlarını örmek taramak
Yakında çıkar CNm belki sen anlamadan çıkar
Acaba kalıcı saç rengi hangisi olur ki:26:bizimki azıcık saçla
Doğdu onlarda dökülünce kel kalmıştı şu an
Saçı var sarı sarıama kısa inşallah kalıcı
Saçlardır
Şimdi orda olmak vardıama gelemiyorum
Tüm arkadaşlara selam söyle bebişlerede kocaman
Kocaman öpücükler
sağlık ocağına gittim dr muayene etti bişey yok ağzına kulaklarına baktı sırtını dinledi bişey yok viral enfeksiyon olabilir sen ateşi 37.5 olursa fitil ver geçmezse yarın getir dedi idrarı kokuyomu dedi bende kokmuyor dedim hatta kakası bile kokmuyor dedim altını aç dedi açtım koku var dedi bezde prima kokuyo haliyle bende her zaman böyle kokuyo dedim vitamin veriyomusun diye sordu yok demir ilacı veriyorum dedim demir ilacındanda olabilir dedi o sıra fitilin etkisinden ateşi yoktu eve geldim hemen çıkmış ölçtüm şimdi 37.2 niye böyle olduki bide halsiz yani öyle keyfide yerinde değil halbuki daha sabah gülücük saçıp annesine vuruyoduuu birdenbire oldu ateşi 38 olursa acile götürcem
sağlık ocağına gittim dr muayene etti bişey yok ağzına kulaklarına baktı sırtını dinledi bişey yok viral enfeksiyon olabilir sen ateşi 37.5 olursa fitil ver geçmezse yarın getir dedi idrarı kokuyomu dedi bende kokmuyor dedim hatta kakası bile kokmuyor dedim altını aç dedi açtım koku var dedi bezde prima kokuyo haliyle bende her zaman böyle kokuyo dedim vitamin veriyomusun diye sordu yok demir ilacı veriyorum dedim demir ilacındanda olabilir dedi o sıra fitilin etkisinden ateşi yoktu eve geldim hemen çıkmış ölçtüm şimdi 37.2 niye böyle olduki bide halsiz yani öyle keyfide yerinde değil halbuki daha sabah gülücük saçıp annesine vuruyoduuu birdenbire oldu ateşi 38 olursa acile götürcem
Anne kız uyumlu olusanız deseneCanım bizim bebeklere gorede yapiyolar bugün onlara taktım ya fiyat sordum baya:))kendim ayarlayamazsam yaptıricam :)bende takım giymeyi cok istiyrim ..benim kuşumun saçlarida kısacik uzasında guzel tokalar takalım ..
Ama hiç uğrayan yok kitamam canım söylerim.olsun biz seni buradada yalnız bırakmayız
CNm iki gündür benim kızda terliyor çünkü havalarYa kızlar benim kızım cok terliyo uyurken ,üstünüde tekmeleyip acıyo ben kapadikca..terleme sinı sormuştum Dr normal dedi genetik olabilirmiş ama fazla gibi ..bide dünden beri bas parmağını kulağına sokuyo orta kulak iltihabında da cok oynarmis agrisi yok ama,disdede belkide oynuyo ay ne bilim((fikri olan😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?