- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
Kızlar benim kızın vajinal yapisikligi artmışyarın dr goturucem bugün huysuz nedense
Birde kızımin boyu 3 aydır uzamiyor normalmi
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Gecer insallah canım ya takma kafana sonuçta bebisine zararı yok..bende kızıma labne veriyorum Dr da oyle söylemişti pınarın ayrı ayrı kutularda tuz oranıda az..ek gıda maceramız daha iyi gibi..ama bu ara benim minnak da gece sık uyanıyor dün her saat bası uyandıbende bu ara seneye ne yapcam derdindeyim icim sıkılıyor (
Boy unuda okadar düşünme büyüme atakları oluyo bi bakmisin birden uzamış bazen durabiliyor boy uzaması
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende labne verryim
Yarın dr gidicez bakalım. Dr ne diyecek valla çok jotu oldum yav
Ay zaten bi sorun olunca gece uykuları kaciyo insanın duşun duşun bende bu ara bi dün 3 de uyudumbende bu ara bi kontrole götürecem Haziran'da uçağa binicek minnakim oilk defa emzirme disinda yapmam gereken birsey varmi diye Adami soru yağmuruna tutayım..bide parmağını sürekli kulağına sokuyo hala onuda göstereyim bi:)
Kızlar bu aralar kızım çok su iciyor
İki çay bardagi kadar içiyor
gece güzel emyor ama gündüz vermesem hiç istemeyecek de ben ne alırsa diyorum......ek gıdaya gelince çok seviyor iştahı yerinde fakat metabolizması hızlıymış bizde genetik babamızdan geliyor kızım da öyle.....pekmez demir ilişkisini yeni öğrendim bende pekmezi ayrı vereyim artık.....evet bende artık yavaş yavaş ekmek vermek istiyorum........sen araştırdın sanırım en iyi tercih çavdar mı?benimki tatsız şeyleri daha çok seviyo valla ben de anlamadım damak tadı işte napcanSebzeyi çorba gibi mi yoksa mama kıvamında mı veriyorsun benimki çorbayı içemiyor her seferinde boğazına kaçırıyor
Ay zaten bi sorun olunca gece uykuları kaciyo insanın duşun duşun bende bu ara bi dün 3 de uyudumbende bu ara bi kontrole götürecem Haziran'da uçağa binicek minnakim oilk defa emzirme disinda yapmam gereken birsey varmi diye Adami soru yağmuruna tutayım..bide parmağını sürekli kulağına sokuyo hala onuda göstereyim bi:)
MasaAllah bebegine istahli olmasi cok iyi yormaz seni bari tatsiz seyleri sevmeside komikmis ya iste kucuk gurmelere hepimiz biseyler begendirme cabasindayiz. Ya ben tam arastirma yapmadim ama tam bugday ekmegi ve cavdar ekmegi iyiymis hatta ikisini donusumlu olarak versek super olur.
Tarhana corbasi vermek icin erken mi sence? Tarhana bebekler icin cok besleyiciymis ben tarhanayida evde yapmayi dusunuyorum bakalim. Sebzesini corba kivaminda yapiyorum kati sekli sevmiyo parcada istemiyo direk mideye indirme pesinde
Sen ne corbasi yapiyosun?
Mesaji aldım Cnm ama cevap gitmediyoğurt çok yiyor kızım
Anne sutunude çok alıyor damlada
Veriyorum neden böyle bilmiyorum
tarhana 6 aydan itibaren veriliyor bildiğim kadarıyla..ben yapmayı bilmiyorum ama ev yapımı bulabilirim sanırım ben de hiç vermedim..dediğin doğru çok besleyici doktorlar da onu öneriyor.......benimki çorba yemiyor boğazına kaçıyor ben mama kıvamında yapıyorum.....
yayla şehriye domates çorbası yapıyorum şimdilik ondansa yemek seviyor mesela patates bezelye havuç yemeği yapıyorum fasulye yemeği yeşil kabak yemeği falan tabii ona uygun sekilde tuzsuz salçasız yağ yerine tereyağ salça yerine domates kullanıyorum...... hepsini de severek yiyo sen ne yapıyorsun valla çeşit olsa iyi olur hep aynı şeyleri veriyorum gibi geliyor
Yok bence guzel seyler veriyosun zaten bende seninle ayni seyler yapiyorum sayilir. Bir gun sebze corbasi bir gun ev yapim kucuk kucuk kesilmis eriste corbasi ve bir gunde tarhana buna daha yeni basladim bi kez verdim masaAllah sevdi ev yapimi bi arkadastan aldim iste baktim hosuna gitti dedim kendim yapayim bende yapimini bilmiyorum. Sen sebzeleri catalla mi eziyosun? Canim isine karismak gibi olmasinda domates bir yasindan once verilmez diye biliyorum alerjik etkisi varmis sanirim
kızlar bu aralar kızım çok su iciyor
iki çay bardagi kadar içiyor
gt-s5830i cihazımdan tapatalk 2 ile gönderildi
Ay ne guzel iste böbrekleri iyi çalışır ,benimkide sulukla bile zar zor iki damla iciyo hala biberona alışamadı..evet uçak maceramızı anlatırız size:))ya kızım aptamilin kasık mamalarını seviyodu ara sıra veriyodum aksam sutlu tahlilida gdo cikti bende bıraktım Ülker deniycez bakalım
he ben cezalıydım dasen sıkma canını uzar dedeiğim gibi bizim de bir ara kilo durmuştu
Anladım Cnm:)niye cezalıydin tatlım inşallah uzar
Anladım Cnm:)niye cezalıydin tatlım inşallah uzar
siyasetle alakalı bir toppicte yaptığım yorumdan dolayı 2 gün kapattılar hesabı
Anladım Cnm evet iki disimiz çıktı
bizde tıkyok valla gerçi kızım da 7 ayda çıkarmıştı hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?