- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
Valla Cnm bu aralar yine huysuz yine disleri kabarmış
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
valla simdi bir dişi çıksa falan diyorum da dediğin gibi arkası da var bunun allah yardım etsin hepimize.....dişler sıkıntılımı çıktı..... biz şimdi huysuzlanınca direk dişe bağlıyoruz...
İlk dışıni kolay çıkarttı aslında ama azı disleri
şişmiş
süzgeçten geçiriyorum biraz zahmetli oluyor ama bizimki de pütürlü yemiyor daha dogrusu pütürlü şeyleri daha az yiyor bende geçiriyorum süzgeçten ........ domatesi bir yerde çorba tarifi vermişti 6. aydan itibaren diye ben ona güvenerek verdim iyi oldu söylediğin bi araştırıyım. gerçi 1.5 aydır yiyor alerji yaPSAYDI YAPARDI NHERHALDE.....SENCE?ERİŞTE ÇORBASINI NASIL VERİYORSUN... SENİN BEBİŞİN ADI NE?SEN NEREDESİN EV HANIMI MISIN .UNUTUYORDUM DİŞİNİZ ÇIKTI MI BİZDE HALA TIK YOK
Çok su icince bezinden taşıyor
Bizde yakında yolculuk yapicaz
Çok heyecanlıyım
Evet demek ki domatese alerjisi yok senin oglusunun ins olmazda. Eristeyi tavuk suylu yogurtlu yapiyorum canim icine baska bisey katmaya gerek yok cok sey katinca midesi bulanir diye katmiyorum. Oglumun adi Ahmet ev hanimiyim antepin bi ilcesinde yasiyorum 28 yasindayim. SEN?
Evet alttan iki disi patladi sureklide disi kasiniyo yeni dislerin patlamasi an meselesi cok sukur rahat geciyo. Seninkide rahat gecirir ins cikarir ya takma kafaya
hımm bende çorum un ilçesindeyim 27 yaşındayım.... antepin yerlisi misin ayy antepin de ne yemekleri olur
Evet demek ki domatese alerjisi yok senin oglusunun ins olmazda. Eristeyi tavuk suylu yogurtlu yapiyorum canim icine baska bisey katmaya gerek yok cok sey katinca midesi bulanir diye katmiyorum. Oglumun adi Ahmet ev hanimiyim antepin bi ilcesinde yasiyorum 28 yasindayim. SEN?
Evet alttan iki disi patladi sureklide disi kasiniyo yeni dislerin patlamasi an meselesi cok sukur rahat geciyo. Seninkide rahat gecirir ins cikarir ya takma kafaya
Aslen hatayliyim esim antepli ama her ikimizinde ailesi hatayda. Ayy hic sorma antepe geldikten sonra epey kilo aldim simdi vermeye ugrasyorum. Yemeklerde tatlilarda suuuuuper
Canim huggies kullan tasirmiyo ben cok memnunum tavsiye ederim
Ayyy sen böyle diyince bende hamileyken dogsun diye tutturmustum hatta topiktekiler bikmisti:)benimki ne yapsin tatlım yurutecle evi trluyor
yürüteçe zararlı falan diyorlar ama bende bindiriyorum arada........benimki uyudu valla ders çalışacam ama hiç içimden gelmiyo burda muhabbet gani
Ne dersi Cnm.bende zararlı diyorlar yinede bindiriyorum:)
Beni bindirmemisler ama bacaklarim yamuk
Siz yemekten bahsedince karnım açıktı:)
Kızlar dışarı çıkınca bebeklerinizin dışardaki insanlara sevdiriyor musunuz yoksa istemiyor musunuz.benim kizimi sürekli durdurup seviyorlar acaba bir sorun olur mu
valla bu sene aöf ye gidiyorum türk dili edb. çalışma falan yok da sınavlara girip çıkıyorum işte.. her gün niyetleniyorum zor geliyo artık seneye asılırım... bende kızımda kullandım hemde çok seviyordu çok hızlı profosyonel kullanıyordu simdi gayet sağlıklı ve yürümeyi gecilktiriyo diyolar kızım 11 aylıktı yürüdü... ay sorma ya bende açımvalla senin kilolar ne durumda
Ben digumda verdim kiloları Cnm eski haline döndüm:)bende aol baslamayi düşünüyorum inşallah erken yururler ben çok istiyorum
valla benimkini seviyolar yapım gereği kimseye ters davranamıyorum... sorun temasla hastalık olabilir onun dışında zaten yanındasın nolcak........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?