2013 ekim anneleri neredesiniz

Amin canim Allah baska aci vermesin kuzularin hep iyi olsunlar ins. Stres yapma bence rahat ol moral cok onemli n moralsiz olursan cocuklarda etkilenir Allah korusun

Cok sevindim minik zeynepe oh sukur bisey yokmus sende artik rahat ol kaygilanma Allah hep saglik sihhat versin kuzucuna

yemek yedik sofrayi topladim cayin altini actim bi yandan ahmet beyi karnini doyurcam. Sen napyosun? Senin cocugun adi neydi

benimde çay kaynıyo valla kafa demleyecem.... Oğluşun adı yiğit erdem.... Ben biraz önce doyurdum karnını...oynuyo

benimde çay kaynıyo valla kafa demleyecem.... Oğluşun adı yiğit erdem.... Ben biraz önce doyurdum karnını...oynuyo

Oh benim yerimede demliyiver benim oglum daha uyumaz kendi basina oynayinca da illa gelir sirnasir rahat birakmaz. Adi guzelmis oglusunun. Seninki kac gibi uyuyo?

oh benim yerimede demliyiver benim oglum daha uyumaz kendi basina oynayinca da illa gelir sirnasir rahat birakmaz. Adi guzelmis oglusunun. Seninki kac gibi uyuyo?

canım benimki 10 gibi uyuyo...benim kız var ya allah razı olsun 2. Anne sayılır oynuyorlar beraber......benimki oyuncakla oynamyı sever at yerre saatlerce oynar o yönden sanslıyım...tek sıkıntım artık antrelere çıkıyo meraklı diğer odalara gidecek....

MasaAllah ne guzel gercekten sanslisin olsun girsin kirilacaklari kaldir takilsin evde. Benim oglusum evde tek cocuk oldugundan babasiyla bana sariyo hep oyun istiyo surekli ama surekli ilgi istiyo.

masaallah ne guzel gercekten sanslisin Olsun girsin kirilacaklari kaldir takilsin evde. Benim oglusum evde tek cocuk oldugundan babasiyla bana sariyo hep oyun istiyo surekli ama surekli ilgi istiyo.

ne yapsın sıkılıyordur.....ya bırakacamda tam emeklemiyor karnı yere değiyo sürünerek gidiyo üşütür diye korkuyorum......bizim buraya daha yaz uğramadı nasıl melmeket anlamadım......

ne yapsın sıkılıyordur.....ya bırakacamda tam emeklemiyor karnı yere değiyo sürünerek gidiyo üşütür diye korkuyorum......bizim buraya daha yaz uğramadı nasıl melmeket anlamadım......

Ay daha iyi bosver bizim buraya sicak coktu bugun ilk kez kisa kol giydirdim ama aksam ustu serindi eve geldik kustu hemen etkileniyo soguktan. Canim bizimkide tam emekleyemiyo surunuyo yerlerde

ay daha iyi bosver bizim buraya sicak coktu bugun ilk kez kisa kol giydirdim ama aksam ustu serindi eve geldik kustu hemen etkileniyo soguktan. Canim bizimkide tam emekleyemiyo surunuyo yerlerde

bizimkinin bünyesi çok sağlam aslında ama şimdiye kadar 1kez hastalandı ondada tam hastalandı...3 gün hstn de yattık.samsuna götürdüm 6 aylıkken oranın havası birde arabaya in bin bronşiolt oldu geçti şimdi şükür de bizi bayağı korkuttu artık tedbirli davranıyorum..örümce bindiriyon mu?

Dikkat etmek lazim heve nemli bi havasi varsa bide.
Evet ama mumkun oldukca az bindiriyorum mecbur kaldikca. Sen?

dikkat etmek lazim heve nemli bi havasi varsa bide.
Evet ama mumkun oldukca az bindiriyorum mecbur kaldikca. Sen?

evet nemli hava çok etkiliyo.burada daha soğuk havalarda çıkardım hemde 1 aylıkken hiçbirşey olmadı....evet canım bende sen gibi nadir koyuyorum zaten pek sevmiyo. Yerde sürünmek daha hoşuna gidiyo.....benimki uyudu valla.... Seninki ne alemde...

Darisi bizimkine hala oyun pesinde cocuk ya uyumamakta direniyo sanirim uykuyu sevmiyo benim oglum :2:

sonra duzeldi mi peki? Bazen sabahin besinde uyaniyo oyun istiyo

malesef 8.5 yaşında hala uyumayı kayıp sayıyo.. Sabah okula gidecek hala ayakta ve çanta toplaması 1 saat sürüyor sırf uyumamak için..... Yat deme otorur sabaha kadar...bir de geç uyumak için uyku saati geldiğinde karnım acıktı diyo...gerisini sen düşün....erken yatırdığımda oğluşum da uyanıp oynamak istiyo bende zorlamıyorum oturma odasına getirip biraz oynatıp tekrar uyutuyorm..

canım sevindim valla iyi düşün iyi olsun hiçbirşey olmaz allahın izniyle ayyy canım ya ağlamadı mı açarken. bizimde pipi derisine yaptılar aynısını çok ağlamıştı
Agladi Cnm benimde içim yandı
Cok sevindim minik zeynepe oh sukur bisey yokmus sende artik rahat ol kaygilanma Allah hep saglik sihhat versin kuzucuna

Rahatladım Cnm valla ustumden koca bir yük kalktı

İsin zormus ya Allah sabir versin desene benim oglusumda ayni kalir. Senin kiz nasil ayakta duruyo yav sastim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…