- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
Kızlar benim kız hala emeklemiyor emekleme pozisyonunu alıyor sonra vazgrciyor ama sınav
çekiyor
bu iğrenç espriyi sırf gülmek için yaptım valla....pskilojimi kaybediyorum snrm......
E daha ne istiyon sinav cekiyomus iste
Bizimki ancak surunmeyle mesgul
Senin kiz asker ruhlu mu ne
sizin kirmizilik ne zaman geçti cnm bizimkinin biraz kanamis
kipkirmiziydi
kızlar sizde mide bulantısı oluyor
Kız dur muhabbet ediyoruz ne gidiyonnn
Bilmiyorum CNm dogum yaptığımdan beri var2 gün sürmedi bile bizim de öyle kanamıştı.... Hatta sulanmıştı.....mide bulantısı neden acaba ben yok.......
SAKA SAKA BURDAYIM....BENİM OĞLUŞ AYAKLAR SABİT KOLLARI ÇOK GÜZEL KULLANIYO VALLA OTAMATİĞE BAĞLADI...ÇOK HIZLI GİDİYO.....SENİNKİ NASIL GİDECEĞİNE DAha karar vermemiş sık sıkyere bırak 1 2 güne tarzını seçer
Benim kızın yanakları çok tombul Cnm boyu da
kısa 66 zaten
KİZLAR
Sizin bebisler yabanci birindeyken duruyo mu size gelmek icin cabaliyo mu? Benim oglum komsu olsun akraba olsun kimsede sesi cikmiyo anlam veremiyorum. Sosyal mi acaba yoksa daha anneyi mi ayirt edemiyo?
Bilmiyorum CNm dogum yaptığımdan beri var
Zaten hep yerde maşallah senin oğluş emekliyor mu
Kızlar bide benim kız ayak başmparmağını emiyor
E daha ne istiyon sinav cekiyomus iste
Bizimki ancak surunmeyle mesgul
Senin kiz asker ruhlu mu ne
Bizimkide yabancilik cekmiyor CnmKİZLAR
Sizin bebisler yabanci birindeyken duruyo mu size gelmek icin cabaliyo mu? Benim oglum komsu olsun akraba olsun kimsede sesi cikmiyo anlam veremiyorum. Sosyal mi acaba yoksa daha anneyi mi ayirt edemiyo?
kızlarr kafa çevreniz kaç bizim hep küçük en son 15 gün oluyo 42di
Bizimkide yabancilik cekmiyor Cnm
Hatirlamiyorum ama arayıp bulacam doğum kitapcgimizi
evet onu benimkide yapıyo elastik bu çocuklar canim......valla emekliyo işte elleri ayakları üzerine duruyo kendini öne itiyo sonra tekrarlıyo... karşısında istediği birşey varsa bayağı hızlı gidiyo.....bulantın her zaman mı oluyor?
Bizimki kendini iterek istediği seyw ulaşıyor oturuyor kslkmaya çalışıyor ama emeklemek istemiyor
biraz araştırdım alt sınırda dr sordum normal dedi korkmak için kafa küçüklüğüne gelişim geriliği de eşlik etmesi gerekirmiş...birde genetikmiş babamız ve dedemizinde kafa küçük..benim çocuklar hep babaya çekiyo.fabrika tek çesit üretiyo...seninki kime benziyo?
cnm her çocuk farklı emekliyo kimisi hiç emeklemeden yürüyo....tatlım iyi geceler ben kaçtım
Sizin kirmizilik ne zaman geçti Cnm bizimkinin biraz kanamis
kipkirmiziydi
Kızlar sizde mide bulantısı oluyor
Bizimde 5 aylıkken 42,5 muş Cnm genetik olabilir Cnm
Bizim kızında kafasında üzüm tanesi kadarvet beni var
Regl olmaya yakin bulanti oluyo bende. Ama hala duzenli olmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?