2013 ekim anneleri neredesiniz

Kız dur muhabbet ediyoruz ne gidiyonnn

SAKA SAKA BURDAYIM....BENİM OĞLUŞ AYAKLAR SABİT KOLLARI ÇOK GÜZEL KULLANIYO VALLA OTAMATİĞE BAĞLADI...ÇOK HIZLI GİDİYO.....SENİNKİ NASIL GİDECEĞİNE DAha karar vermemiş sık sıkyere bırak 1 2 güne tarzını seçer

2 gün sürmedi bile bizim de öyle kanamıştı.... Hatta sulanmıştı.....mide bulantısı neden acaba ben yok.......
Bilmiyorum CNm dogum yaptığımdan beri var

Zaten hep yerde maşallah senin oğluş emekliyor mu
Kızlar bide benim kız ayak başmparmağını emiyor

KİZLAR

Sizin bebisler yabanci birindeyken duruyo mu size gelmek icin cabaliyo mu? Benim oglum komsu olsun akraba olsun kimsede sesi cikmiyo anlam veremiyorum. Sosyal mi acaba yoksa daha anneyi mi ayirt edemiyo?

KİZLAR

Sizin bebisler yabanci birindeyken duruyo mu size gelmek icin cabaliyo mu? Benim oglum komsu olsun akraba olsun kimsede sesi cikmiyo anlam veremiyorum. Sosyal mi acaba yoksa daha anneyi mi ayirt edemiyo?

bence tamamen sosyalliğinden ayırt edemiyo olur mu .... benimki daha sabah komşuya gitti tek başına 1 saate yakın kaldı o da öyle. yani..... hasta huzursuz olmadığı sürece yabancılamaz kimseyi....

Bilmiyorum CNm dogum yaptığımdan beri var

Zaten hep yerde maşallah senin oğluş emekliyor mu
Kızlar bide benim kız ayak başmparmağını emiyor

evet onu benimkide yapıyo elastik bu çocuklar canim......valla emekliyo işte elleri ayakları üzerine duruyo kendini öne itiyo sonra tekrarlıyo... karşısında istediği birşey varsa bayağı hızlı gidiyo.....bulantın her zaman mı oluyor?

E daha ne istiyon sinav cekiyomus iste
Bizimki ancak surunmeyle mesgul
Senin kiz asker ruhlu mu ne

KİZLAR

Bizimkide yabancilik cekmiyor Cnm
kızlarr kafa çevreniz kaç bizim hep küçük en son 15 gün oluyo 42di

Hatirlamiyorum ama arayıp bulacam doğum kitapcgimizi

Bizimkide yabancilik cekmiyor Cnm

Hatirlamiyorum ama arayıp bulacam doğum kitapcgimizi

biraz araştırdım alt sınırda dr sordum normal dedi korkmak için kafa küçüklüğüne gelişim geriliği de eşlik etmesi gerekirmiş...birde genetikmiş babamız ve dedemizinde kafa küçük..benim çocuklar hep babaya çekiyo.fabrika tek çesit üretiyo...seninki kime benziyo?

Bizimki kendini iterek istediği seyw ulaşıyor oturuyor kslkmaya çalışıyor ama emeklemek istemiyor

Bizimde 5 aylıkken 42,5 muş Cnm genetik olabilir Cnm
Bizim kızında kafasında üzüm tanesi kadarvet beni var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…