2013 ekim anneleri neredesiniz

masallah tosuna bende pek taşıyamıyorum ama bizimki ancak 9 olmuştur bide ben minyonum oluyorum tqsiyana kadar..sporun faydasını görüyor musun Cnm

Evet canim sporun faydasi oldu daha bi hafta olmasina ragmen gobegim kuculdu diyebilirim ayrica sıkılastırıyo ama dun bi kez yaptim ikinciyi yapacak gucum bitmisti bende kendime ceza verdim bugun uc defa yapacam

masallah tosuna bende pek taşıyamıyorum ama bizimki ancak 9 olmuştur bide ben minyonum oluyorum tqsiyana kadar..sporun faydasını görüyor musun Cnm

Evet canim sporun faydasi oldu daha bi hafta olmasina ragmen gobegim kuculdu diyebilirim ayrica sıkılastırıyo ama dun bi kez yaptim ikinciyi yapacak gucum bitmisti bende kendime ceza verdim bugun uc defa yapacam

Slm canim... bebisim iyi cok sukur, daha yeni yeni hareketlenmeye baslamisti bizimkide yataktan dusmustu cok aglamisti yavrucum( artik cok dikkat etmeye basladik simdiki bebekler cok hareketli. Sanada kolay gelsin.

sağol canım bugün yine bi kaza atlattık çok üzgünüm elimde poşeti yırmaya çalışıyordum oğlum kucağımdaydı...birden elim kaydı tırnağım gözünün yanını kesti çok üzgünüm çok korktum allahtan dr götürdük yüzeysel birşey dedi anlamadım nasıl oldu....üzgünüm....iyi olduğunuıza sevindim....kendinize iii bakın....

merhaba arkadaşlar.ben 2013 eylül annesiyim ve kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum.facebookta tarzbebek diye bir grubum var bebek kıyafetleri ve oyuncaklar getirtiyorum yurt dışından uygun fiyatlara.grubumu takip etmek isterseniz facebook linki:

https://www.facebook.com/groups/tarzbebek/

zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.

iiiyi canım sen kurtulmuşsun....darısı bana...benimki de yürüteçi pek sevmiyor binmiyor....yere bayılıyor ama sürekli göz önünde tutmam lazım sağı solu kurcalıyor...maşalllah bebişi düşürmeyen kalmamış

kızzz maşallah oğluşuna deme herkese

Ben de bugun hiç giremedim. Dr.a götürdük bugün ultrason cektirdik kızıma. Çok şkür sonuçlar iyi. İdrar tahlil ve kültürü de 3 gün sonra çıkacak.
Bizimkisi yürüteç hastası.. Yürütece binip yaramazlık peşinde.. Bir de aynanın karsısına geciyo yürütecle.. Çok gülüyor kendine :)
En çok oyuncaklarıyla vakit geçiriyo.. Yerde sürünmeyi seviyo.. Geri geri emekliyo.Çok yoruluyo. İleri gidemıyo.
Poposunu dıkıyo kafasının üzerinde :) Birlikte oynamayı bizimkisi de çok sevyo. İnsan delisi:) İlgi hastası :)

Geçmiş olsun canım.Hepimiz bugünlerde yaşamışız

esra Cnm geçmiş olsun.uzme kendini bebis iyiymiş adı üstünde kaza.inşallah bir an önce kurtul temizlikten:)

Cnm benim face yok ki takip edeyim

sağol canım ne olduğunu anlamadım ya çok korktum gözünün kenarı yırtıldı sandım...allahtan sadece çizilmiş..normalde ağlayan bi bebek değil çok ağladı kuzum...senin kız nasıl oldu okudum yazamadım...çok üzüldüm....yanıklara aklında bulunsun eve al koy...silverdin ve anestol krem çok iyi geliyo ogün okuyunca eşim ecz de ona sordum bebi,şlere de oluyo....
heee benim de face yok nolcek

sare Cnm bence bixim kızlar yürütecek bindigi için emeklemiyor
rahata alıştı sipalar bizimkide yurutecle yaramazlık yapıp duruyor

Sürekli binmiyor ki canım..
Gün içerisinde sürekli değişiyor. En çok oturuyor oyuncaklarıyla oynuyor..
Koltukların kenarını tutturuyorum bi elini bi elinden ben tutuyorum adım atıyor bır de ayaklarına bakıyor :)
Çok komık yaa.. Yiyorum onu, doyamıyorumm..... Annelşk çok güzel bi duygu. Rabbim isteyen herkese tattırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…