- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.461
Benim oglumda 27 ekim dogumlu boy kilosu nasil oglusunun?
Evet canim onlar rahat edince biz daha cok mutlu oluyoruz vallarahat uyku cok onemli yoksa butun gun huzursuz olurlar.
mayısın sonunda tartmıştık ama başka bi yerde kıyafetiyle tarttılar :44: heralde belli bir dara alınmıştı o zaman 8.870ti boyuda mayısın 5inde 70di şimdi kaç bilmiyorum temmuzda kontrolümüz var cnm seninkinin boyu kilosu kaç
Ben en son altinci ay asisindan sonra kontrole hic goturmedim o zaman boyu 70 cm di kilosunuda bugun evdeki tartiyla babasi bakti masaAllah 10 kg biraz gecmis sanirim. Evdeki tartiyla saglik ocagindaki tarti birbirine yakin neyseki. Seninkininde masaAllah gelisimi guzelmis canim.
masallah tosuna bende pek taşıyamıyorum ama bizimki ancak 9 olmuştur bide ben minyonum oluyorum tqsiyana kadar..sporun faydasını görüyor musun Cnm
masallah tosuna bende pek taşıyamıyorum ama bizimki ancak 9 olmuştur bide ben minyonum oluyorum tqsiyana kadar..sporun faydasını görüyor musun Cnm
Evet canim sporun faydasi oldu daha bi hafta olmasina ragmen gobegim kuculdu diyebilirim ayrica sıkılastırıyo ama dun bi kez yaptim ikinciyi yapacak gucum bitmisti bende kendime ceza verdim bugun uc defa yapacam
çocukla spor yapmak zor ev yemek temizlok hepdi zor
Aa cirkin olurmu cooook yakisiyo bence saclarida uzunmus tam yemelikler ya
Benim oglumda oyle yuzustu yatiyo aslinda iyi degil diye biliyorum ama kendi donuyo uykudayken. Bende bizimki numune saniyodum demek senin kizda oyleymis
Adi Ahmet canim senin kizin adi neydi?
Hee evet saçlı olarak doğdu kızım..
Yan yatıyo artık canım. Sırt üstü bazen.. Beşikte geziyo yani anlayacagın.
Değiştirdi stilini :)
Ayşe Sare canım ismi..
Slm canim... bebisim iyi cok sukur, daha yeni yeni hareketlenmeye baslamisti bizimkide yataktan dusmustu cok aglamisti yavrucum( artik cok dikkat etmeye basladik simdiki bebekler cok hareketli. Sanada kolay gelsin.
kız merak ettiydik senisagpl Cnm kızım iyi şükür
bende dün temizledim evimi yorgunluktan bittim
kızlar ne yapiyorsunuz bakalım
bense yuruteci kaldırdım kizimi
artık yere koyacağım.sürekli yurutecte
o yüzden emeklemiyor..birde kızımla
dün gece oynadik nasıl gülüyor anlatamam
bu arada benim kızda yataktan düşmüştü
Benimde yasitim yok hep benden buyukler pek kafa dengimde yok acikcasi iste arada sirada gorusuyorum hal hatir sormak icin ugruyolar saolsunlar.
Ayy sagol teyzesi masaAllah tam tosun oldu 10 kg gecmisizinan tasirken cok zorlaniyorum artik evde esim varken genelde o tasiyo
kız merak ettiydik senisagpl Cnm kızım iyi şükür
bende dün temizledim evimi yorgunluktan bittim
kızlar ne yapiyorsunuz bakalım
bense yuruteci kaldırdım kizimi
artık yere koyacağım.sürekli yurutecte
o yüzden emeklemiyor..birde kızımla
dün gece oynadik nasıl gülüyor anlatamam
bu arada benim kızda yataktan düşmüştü
esra Cnm geçmiş olsun.uzme kendini bebis iyiymiş adı üstünde kaza.inşallah bir an önce kurtul temizlikten:)
Cnm benim face yok ki takip edeyim
Geçmiş olsun canım.. İnsan çok üzülüyor..
Bu arada düşmeyen bebiş kalmamış yaa(
sare Cnm bence bixim kızlar yürütecek bindigi için emeklemiyor
rahata alıştı sipalar bizimkide yurutecle yaramazlık yapıp duruyor
Oooo herkes burda:))bebisler yatmistir sizde yayın artık:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?