- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 398
- 40
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.441
Resimdeki kizin galiba masaAllah cooook tatli dudak buzmus cilveli cilveli yerim onuAllah bagislasin canim.
Ne yapiyo simdi ?
Mimiklerimiz çok komik.. çirkin oluyo.. Agzını burnunu yamultuyo :) Amiin cnm cümlemizn İnşaALLAH..
Uyuyo teyzesi.. ooo kaçıncı uykusundadır. 1 saat önce falan giitm baktım. Yine ters dönmüş. Nasıl beceriyo anlamıyorum.
Yatırdığım yerin tam tersinde oluyo kafası. Kafasının olduğu yerde ayakları, ayaklarının yernde kafası oluyo..,
Nasıl gidiyo oraya merak ediyorum.. Beşik de çok büyük değil ki..
Senin oğluş napıo uyuyo mu? Adı neydi?
Giydırme canım artık havalar cok sıcak. Terlemesi iyi değil..
Mimiklerimiz çok komik.. çirkin oluyo.. Agzını burnunu yamultuyo :) Amiin cnm cümlemizn İnşaALLAH..
Uyuyo teyzesi.. ooo kaçıncı uykusundadır. 1 saat önce falan giitm baktım. Yine ters dönmüş. Nasıl beceriyo anlamıyorum.
Yatırdığım yerin tam tersinde oluyo kafası. Kafasının olduğu yerde ayakları, ayaklarının yernde kafası oluyo..,
Nasıl gidiyo oraya merak ediyorum.. Beşik de çok büyük değil ki..
Senin oğluş napıo uyuyo mu? Adı neydi?
Aa cirkin olurmu cooook yakisiyo bence saclarida uzunmus tam yemelikler ya
Benim oglumda oyle yuzustu yatiyo aslinda iyi degil diye biliyorum ama kendi donuyo uykudayken. Bende bizimki numune saniyodum demek senin kizda oyleymis
Adi Ahmet canim senin kizin adi neydi?
Aa cirkin olurmu cooook yakisiyo bence saclarida uzunmus tam yemelikler ya
Benim oglumda oyle yuzustu yatiyo aslinda iyi degil diye biliyorum ama kendi donuyo uykudayken. Bende bizimki numune saniyodum demek senin kizda oyleymis
Adi Ahmet canim senin kizin adi neydi?
cnm benim oğlumda yüzüstü dönüp yatıyo canı nasıl isterse öyle gece dön dön bi hal oluyo arkadaşların dediği gibi yattığı yerde ayaklarını buluyorum yada yan :) en çok yan yatmayı seviyo uykuya dalar dalmaz yan dönüyo öyle devam ediyo ama şunuda söyliyim sürekli ama sürekli uyurken hareket halindeyse rahat edemiyordur ondandır her zaman rahat ettiği yerde uyutun bebişlerinizi benimki başka yerde yatınca uykusunda bir iki adım emekleyip uykusuna devam ettiği bile oluyodu bütün gece düzeltmekten uyuyamıyodum ama rahat edemiyomuş anladım beşikte yatınca çok huzurlu
cnm benim oğlumda yüzüstü dönüp yatıyo canı nasıl isterse öyle gece dön dön bi hal oluyo arkadaşların dediği gibi yattığı yerde ayaklarını buluyorum yada yan :) en çok yan yatmayı seviyo uykuya dalar dalmaz yan dönüyo öyle devam ediyo ama şunuda söyliyim sürekli ama sürekli uyurken hareket halindeyse rahat edemiyordur ondandır her zaman rahat ettiği yerde uyutun bebişlerinizi benimki başka yerde yatınca uykusunda bir iki adım emekleyip uykusuna devam ettiği bile oluyodu bütün gece düzeltmekten uyuyamıyodum ama rahat edemiyomuş anladım beşikte yatınca çok huzurlu
Merhaba canim senin oglun kac ekim dogumlu? Her zaman dondugu icin anlayamiyorum ki ama rahat ediyodur heralde ya ins yani.
Merhaba canim senin oglun kac ekim dogumlu? Her zaman dondugu icin anlayamiyorum ki ama rahat ediyodur heralde ya ins yani.
28 ekim doğumlu cnm uzun zamandır başka yerde kalıyoduk küçük yer yatağı vardı beşik ebatında onda uyuyodu Allahım dön dön bi hal oluyodu yere gelince uyanıyodu büyük döşek serdik aynı gündüz uykularıda azalmıştı bende büyüdü artık eskisi gibi olmaz diye düşünüyodum bi gün misafirlikte beşikte yatırdım 3 saat sadece yanına dönerek uyudu şimdi evdeyiz şükür uykusuda huzurlu benim beşiktede yatak yok büyük yorgan üzerinde yatıyo alıştığındanmı yoksa gerçekten rahat ettiği içinmi böyle bilmiyorum ama benimkinin dönmesi sn durmuyodu :) çok şükür kurtuldum düzeltmekten salonda uyuyo şimdi bende yatak odasında gayette mutlu :)
28 ekim doğumlu cnm uzun zamandır başka yerde kalıyoduk küçük yer yatağı vardı beşik ebatında onda uyuyodu Allahım dön dön bi hal oluyodu yere gelince uyanıyodu büyük döşek serdik aynı gündüz uykularıda azalmıştı bende büyüdü artık eskisi gibi olmaz diye düşünüyodum bi gün misafirlikte beşikte yatırdım 3 saat sadece yanına dönerek uyudu şimdi evdeyiz şükür uykusuda huzurlu benim beşiktede yatak yok büyük yorgan üzerinde yatıyo alıştığındanmı yoksa gerçekten rahat ettiği içinmi böyle bilmiyorum ama benimkinin dönmesi sn durmuyodu :) çok şükür kurtuldum düzeltmekten salonda uyuyo şimdi bende yatak odasında gayette mutlu :)
Benim oglumda 27 ekim dogumlu boy kilosu nasil oglusunun?
Evet canim onlar rahat edince biz daha cok mutlu oluyoruz vallarahat uyku cok onemli yoksa butun gun huzursuz olurlar.
Evet en tehlikeli caglari hic yalniz birakmamak lazim bizimki bikac kez yataktan dustu hareketli bide atmis kendini(( bidaha birakmaz olduk
nazlim kızımın yanigi geçti kirmizilik bile kalmadı.birde kizlsr benim kız oyuncaktan korkuyor oynamıyorbabasının tesbihlerini
çok seviyor tek yaptığı oturmak konuşmak bütün gün emme memme dede ede da valls basım şişiyorbirde yatirdogimda hemen oturuyor
kızlar slm ne yapıyosunuz ...2 gün yine soldum geri geldim.....temizliğe bvaşladım tek başına olmuyo annemi çasğırdım o yüzden fazla giremiyorum....arada yazarım bebişleriniz iyidir umarım....benimkini 2gün öncew yataktan düştü birşey olmadı allahtan bu ara çok hareketli ndikkat edin sizde...zeynebin annesi canım geçmiş olsun umarım şimdi iyidir valla çok dikkat etmeliyiz.....hepinizi öpüyorum
kız merak ettiydik senisagpl Cnm kızım iyi şükür
bende dün temizledim evimi yorgunluktan bittim
kızlar ne yapiyorsunuz bakalım
bense yuruteci kaldırdım kizimi
artık yere koyacağım.sürekli yurutecte
o yüzden emeklemiyor..birde kızımla
dün gece oynadik nasıl gülüyor anlatamam
bu arada benim kızda yataktan düşmüştü
Tepsi kebabi yaptim firinda pisiyo iste yemek hazirligi ile ugrasiyorum sen ne yapiyosun?
Bende artik daha az kullaniyorum yuruteci zaten yerlerde gezinmek daha cok hosuna gidiyo bebeklerin.
Demek sende yataktan dusurenler kervanina katildin:)))) bidaha olmaz ins canim
kız ben çok severim tepsi krbabini bayılırımevet Cnm ama bizinki yer yatagindan düştü bende forumda geziyorum malum yalnızım yapacak hiç birşey yok boş boş oturuyorum
Sevilmez mi kis valla oglusuma bile yedirdim tuzunu sonra attim bizimkine, uzerine domates sogan ohh gel sekerim sana ozel yaparim ben
Komsu filan yok mu? Gerci artik pek komsulukta kalmadi malesef.....
Benim oglumda 27 ekim dogumlu boy kilosu nasil oglusunun?
Evet canim onlar rahat edince biz daha cok mutlu oluyoruz vallarahat uyku cok onemli yoksa butun gun huzursuz olurlar.
mayısın sonunda tartmıştık ama başka bi yerde kıyafetiyle tarttılar :44: heralde belli bir dara alınmıştı o zaman 8.870ti boyuda mayısın 5inde 70di şimdi kaç bilmiyorum temmuzda kontrolümüz var cnm seninkinin boyu kilosu kaç
sağol tatlım gelene kadar sogur:)malesef bir tek komsum yok hepsi calidan bsyan ve pek yasitim değil
kız yesin tosun et olsun:)
Benimde yasitim yok hep benden buyukler pek kafa dengimde yok acikcasi iste arada sirada gorusuyorum hal hatir sormak icin ugruyolar saolsunlar.
Ayy sagol teyzesi masaAllah tam tosun oldu 10 kg gecmisizinan tasirken cok zorlaniyorum artik evde esim varken genelde o tasiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?