2013 ekim anneleri neredesiniz

kızlar slm ne yapıyosunuz ...2 gün yine soldum geri geldim.....temizliğe bvaşladım tek başına olmuyo annemi çasğırdım o yüzden fazla giremiyorum....arada yazarım bebişleriniz iyidir umarım....benimkini 2gün öncew yataktan düştü birşey olmadı allahtan bu ara çok hareketli ndikkat edin sizde...zeynebin annesi canım geçmiş olsun umarım şimdi iyidir valla çok dikkat etmeliyiz.....hepinizi öpüyorum

Evet en tehlikeli caglari hic yalniz birakmamak lazim bizimki bikac kez yataktan dustu hareketli bide atmis kendini(( bidaha birakmaz olduk

canım geçmiş olsun bizimki de 2gün önce düştü çok kötü oldum...allahtan birşey olmadı çok dikkat etmek lazım...öpüyorum...

canım geçmiş olsun umarım iyidir bebişin öpüyorum

Slm canim... bebisim iyi cok sukur, daha yeni yeni hareketlenmeye baslamisti bizimkide yataktan dusmustu cok aglamisti yavrucum( artik cok dikkat etmeye basladik simdiki bebekler cok hareketli. Sanada kolay gelsin.

kız merak ettiydik senisagpl Cnm kızım iyi şükür
bende dün temizledim evimi yorgunluktan bittim

kızlar ne yapiyorsunuz bakalım
bense yuruteci kaldırdım kizimi
artık yere koyacağım.sürekli yurutecte
o yüzden emeklemiyor..birde kızımla
dün gece oynadik nasıl gülüyor anlatamam
bu arada benim kızda yataktan düşmüştü

Tepsi kebabi yaptim firinda pisiyo iste yemek hazirligi ile ugrasiyorum sen ne yapiyosun?
Bende artik daha az kullaniyorum yuruteci zaten yerlerde gezinmek daha cok hosuna gidiyo bebeklerin.
Demek sende yataktan dusurenler kervanina katildin:)))) bidaha olmaz ins canim

kız ben çok severim tepsi krbabini bayılırımevet Cnm ama bizinki yer yatagindan düştü bende forumda geziyorum malum yalnızım yapacak hiç birşey yok boş boş oturuyorum

kız ben çok severim tepsi krbabini bayılırımevet Cnm ama bizinki yer yatagindan düştü bende forumda geziyorum malum yalnızım yapacak hiç birşey yok boş boş oturuyorum

Sevilmez mi kis valla oglusuma bile yedirdim tuzunu sonra attim bizimkine, uzerine domates sogan ohh gel sekerim sana ozel yaparim ben
Komsu filan yok mu? Gerci artik pek komsulukta kalmadi malesef.....

Sevilmez mi kis valla oglusuma bile yedirdim tuzunu sonra attim bizimkine, uzerine domates sogan ohh gel sekerim sana ozel yaparim ben
Komsu filan yok mu? Gerci artik pek komsulukta kalmadi malesef.....

sağol tatlım gelene kadar sogur:)malesef bir tek komsum yok hepsi calidan bsyan ve pek yasitim değil
kız yesin tosun et olsun:)

sağol tatlım gelene kadar sogur:)malesef bir tek komsum yok hepsi calidan bsyan ve pek yasitim değil
kız yesin tosun et olsun:)

Benimde yasitim yok hep benden buyukler pek kafa dengimde yok acikcasi iste arada sirada gorusuyorum hal hatir sormak icin ugruyolar saolsunlar.
Ayy sagol teyzesi masaAllah tam tosun oldu 10 kg gecmisiz inan tasirken cok zorlaniyorum artik evde esim varken genelde o tasiyo

masallah tosuna bende pek taşıyamıyorum ama bizimki ancak 9 olmuştur bide ben minyonum oluyorum tqsiyana kadar..sporun faydasını görüyor musun Cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…