2013 ekim anneleri neredesiniz

Kis yok keske oynasa ilgisini ceker diye koridorda birakiyorum en fazla bes dakika inceleyip birakiyo

Bizimkide aynı :) bu arada benim kız ayakta desteksiz durmayı sık sık
Deniyor hatta desteksiz ayakta alkış yapıyor :) çok mutlu oluyorum
Net bir şekilde anne diyor.dede kelimesi favorisi çok akıllı bu bidiklar çokbirde ben günde bir yada iki kez banyo yaptırıyorum sizlerde durum nasıl çünkü benim kız çok terliyor

Kızlar dün gece kızım az daha boguluyordu yatağının üzerinde sinek girmesin diye sineklik çekiyorduk.kızım da almış boynuna dolamiş agladi bir baktık boynunda zor sakinlestirdik.çok dikkat etmemiz gerek

Benimde oyle canim bi 8-9 kilo fazlam var onlari vermeyi ugrasiyorum hadi birlikte yol alalim hirs yapariz en azindan

hırs bende olsa keşke kız şimdiye vermiştim artık kendimi o kdr iyi tanıyorumki söz veremiyorum eşime plates seti plates seti diye tutturdum almadan önce yapcam hergün yapcam diyodum kendi kendime plates videolarını falan izliyodum anam bi geldi ne plates videosu bakıyorum ne yapıyorum yapmak istiyorum ama çok yorgun hissediyorum

Bende hergun yikamaya calisiyorum bi legen var icini su doldurup oglumu icinde oturtuyorum suya alissin sevsin diye oyuncakta atiyorum icine egleniyo suyu sevmeye basladi. Gecmis olsun canim bende korkuyorum birden tehlikeli seylere yoneliyolar Allah korusun bebislerimizi.

Son düzenleme:

Ya bende oyle kolay veremiyorum cunku cok istahliyim eskiden hiiiiic boyle degildim simdi tatlisiz yapamiyorum illa gun icinde tatli biseyler yemeliyim. Bende bi ara heves yapmistim plates topunu bende aldirmistim oyle duruyo simdi, cok yer kapliyo diye havasini indirdim kilere attim

Amin Cnm.drumuz legeni önermiştı bemde deneyeceğim
hava zaten çok sıcak serinlesin kuzular

ben şişirdim arada çocuk oynuyo babası ona plates yaptırıyor o topla

geçmiş olsun canım valla çocuk büyütmek merasime tabi....bizimki de geçen ablamlar geldi dışarıya yemeğe gidecez üzerini giydirip babasına verdim hamakta sallanırken birden boğazına birşey kaçmış gibi davranmış eşim sırtına vurmuş falan gelmemiş kendine bana getirdi eviriyorum yok çeviriyorum yok sırtına vuruyorum ....nefessiz kaldı hemen arabaya atladık hastane yolunda kendine geldi dizlerimin bağı çözüldü resmen...yine de götürdük dr röngen çekildi birşey çıkmadı hala çözemedik ne olduğunu.....yavrum radyasyonu aldığıyla kaldı

Dene canim eminim sevicektir...evet icinde kalsinlar biraz hem su da besleyici hem de hoslarina gidiyo...ilk gunler oglum korkuyodu ama artik alisti kendi de istiyo.

benim oğluşda sudan çok korkard banyoda kafasına dökünce ağlardıı 1 aydır havuz aldım onda oynuyor...havuzu çeşmenin altına koyuyorum dolarken gidip çeşme altına oturuyor...çok eğleniyor valla

hee bakma sen aslında çok aktif olduğumdan pasif kalıyorum geçmiş bayramınızı kutlarım bende....
ahmet ne durumda canım bizimki 6 7 saniye ayakta duruyo artık....

Ahmetim iyi teyzesi bugun asi yapildi 27si bayrama geliyodu biraz gecikmeli olduk masaAllah gelisimi guzel sukur Allah'a. Bizimkide bi miktar duruyo ben pek cabalamiyorum artik ne zaman yururse hayirlisi... ben simdilik legene su dolduruyorum ama az daha buyusun sisme havuz bende almayi dusunuyorum gercekten cok egleniyolar insanin bebek olasi geliyo yigit erdem nasil buyudu mu?

bizim dişimiz çıkmak üzere istahımız kesildi onun dışında iyi şükür...kahvaltıyı felan artık bulamaç sevmiyor biz gibi yiyo ..ne de olsa büyüyorlar artık...

bizim dişimiz çıkmak üzere istahımız kesildi onun dışında iyi şükür...kahvaltıyı felan artık bulamaç sevmiyor biz gibi yiyo ..ne de olsa büyüyorlar artık...

Evet buyuyolar insan duygulaniyo bilmiyorum ya da ben duygusalim....bizimki hic bulamac yemedi hep ayri ayri verdim yemekleri de genelde bizim yemegin yagsiz tuzsuz ve salcasiz olani yapiyorum masaAllah sevmeye basladi...az biseycik tuz atiyorum yemediginde tuz atinca hosuna gidiyo ins bi zarari olmaz.

bizimki çok severdi tuzsuz falan artık yemiyo bizimkilere alıştı...birşey olmaz sanırsam yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…