- 27 Ocak 2012
- 874
- 247
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.001
şimdi uyurken ölçdüm 38 deYandık desene
Çok geçmiş olsun canım ölçtün mü kaçlarda ateşi,benimde oğluma deniz havası çarpmıştı 3gün ateşle ugraştık en son serum ve antibiyotik tedavisi verdiler
Hoşgeldiniz Cnm masallah bebisinekabul etmek ne demek başımızın üstünde yerin var
Geçmiş olsun Cnm keşke hemen ilaç vermeseydin.ayrıca iki ilaçta parestamol barındırıyor bunlat birlikte verilmez.ateş çok rahatsız ederse vermrk gerek (calpolu)
şimdi uyurken ölçdüm 38 deinşallah antibiyotiğe gerek kalmaz
hb canım çok teşekkürlerbu ilaçları dr vermişdi 4 saat arayla dönüşümle vereceksin demişti daha öncede ateşlendiğinde. ateşi çok rahatsız etti yoksa bende ilaç verme taraftarı değildim. çok ağlıyordu yavrum yeni uyudu ve hala ateşi 38 derece
geceden beri oğlumun ateşi var calpol ve dolven verdim 4 saat arayla. sabah düşmüştü ama biraz önce tekrar çıktı.ılık suyla yıkadım titredi yavrum ama şimdi rahatladı ve uyuyor çok şükür üşüttü sanırım 2 tane dişimiz var ama çıkan başka kabaran göremedim. herhalde ceyranda kaldı:26:
Kızlar bu arada ben ek gidaya başladım.ilk olarak kutu sütü veriyorum.sutum azaldı yoksa ek gidaya gecmezdim.
sağol canım doğru söylüyosun işte ilk bebeğim tecrübesizlik oluyor. iç ateşi nasıl düşüreceğim bilmiyorum bunu benCnm her dr guvenme.ayrıca ikisindede parestamol var çoğu zararlı.birde iç atesini düşürmeden asla banyo yaptırma allah göstermesin havele nedeni olur.
kutu sütü pastörizemi yoksa devam sütümü? senin ki kaç aylık 6 aydan sonra başlanıyor ek gıdayaKızlar bu arada ben ek gidaya başladım.ilk olarak kutu sütü veriyorum.sutum azaldı yoksa ek gidaya gecmezdim.
Gecmis olsun canim bence cok ilaca alistirma cok darda kalmadikca verme sonra en ufak bi durumda vermek zorunda kalirsin Allah korusun vucut direnc kazanamiyo cunku. Sunnet yaptirdigimiz da ilac kullandik mecbur onun haricinde cok nadir verdim.
Bi yasidan once inek sutu verilmez canim sen ne sutu veriyosun?
sağol canım doğru söylüyosun işte ilk bebeğim tecrübesizlik oluyor. iç ateşi nasıl düşüreceğim bilmiyorum bunu ben
kutu sütü pastörizemi yoksa devam sütümü? senin ki kaç aylık 6 aydan sonra başlanıyor ek gıdaya
evet haklısınız ama ben ateşten çok korkuyorum benim abim ateşten havale geçirip menejit olmuştunur içinde yatsın 19 yaşına kadar bir bebek gibi yaşadı o yüzden çok korkuyorum ateşten başka ne yapabilirim.
sağol canım doğru söylüyosun işte ilk bebeğim tecrübesizlik oluyor. iç ateşi nasıl düşüreceğim bilmiyorum bunu ben
kutu sütü pastörizemi yoksa devam sütümü? senin ki kaç aylık 6 aydan sonra başlanıyor ek gıdaya
evet haklısınız ama ben ateşten çok korkuyorum benim abim ateşten havale geçirip menejit olmuştunur içinde yatsın 19 yaşına kadar bir bebek gibi yaşadı o yüzden çok korkuyorum ateşten başka ne yapabilirim.
Mekani cennet olsun..sende haklisin canim kolay degil ama ileriye yonelik bebisin vücudunu enferksiyona karsi guclu hazirlamak gerek bu da ilac vererek zayiflar Allah bebisine sifa versin..yegenimin adi da utku arada tutkum diyorum
Cnm iç ateşi ateş dusurucuyle dusurursun( eğer ateşten çok rahatsız olursa)sonra duş birden vücut ısısı düşerse kalp atışı yavaslar.benim kız 9,5 aylık Cnm
Ek gıda yetmediği yerde verilur benim sütüm çoktu şu an azaldı inek sütü verdim.aytica Cnm ateş bir hastalık değil arizadir korkmana gerek yok çünkü atedini demek vücut hastalıklarla savaşması demek e srn atesi dusurursen oradaki virüsler yaşar ama çok sicakta yaşayamaz.
ben çok korkuyorum bu ateşten işte :26: benimkide 9 ay 1 haftalık 4 aydan beri veriyorum ek gıdayı. ama geç vermen ek gıdaya alışmasınıu zorlaştırır inek sütü vermesen iyi olur kansızlık yapıyor.
İnek eutu Cnm o alerjisi olanlar için Cnm.syrica benim esimde inek sutuyke beslenmis :) bebekken.canlar bu dr lar (bazıları) bilmiyor ya da umyrsamiyorlar
ben çok korkuyorum bu ateşten işte :26: benimkide 9 ay 1 haftalık 4 aydan beri veriyorum ek gıdayı. ama geç vermen ek gıdaya alışmasınıu zorlaştırır inek sütü vermesen iyi olur kansızlık yapıyor.
Ateşle ilgili bende söylediklerine katılıyorum canım dr kadir tugcu var bilirmisin söylediği birçok şeyde katılıyorum
Canım ailede havele geçmişi varsa doktorlar özellikle dikkat edin diyorlar....
Evet Cnm biliyorum anne iolunca anladım formuna uyeyim kendisi soruları online cevapliyor ben kendisiyle tanıştım tabisali kizimi hiç dr goturmedim
Cnm dikkat etmek gerek gerçekten bizdede var ama bilinmesi gereken çok şey var
Bende kendisinin makalelerini okudugumdan beri götürmüyorum,söylediklerinde çok haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?