2013 ekim anneleri neredesiniz

Yandık desene

Çok geçmiş olsun canım ölçtün mü kaçlarda ateşi,benimde oğluma deniz havası çarpmıştı 3gün ateşle ugraştık en son serum ve antibiyotik tedavisi verdiler
şimdi uyurken ölçdüm 38 de inşallah antibiyotiğe gerek kalmaz
Hoşgeldiniz Cnm masallah bebisine kabul etmek ne demek başımızın üstünde yerin var

Geçmiş olsun Cnm keşke hemen ilaç vermeseydin.ayrıca iki ilaçta parestamol barındırıyor bunlat birlikte verilmez.ateş çok rahatsız ederse vermrk gerek (calpolu)

hb canım çok teşekkürler bu ilaçları dr vermişdi 4 saat arayla dönüşümle vereceksin demişti daha öncede ateşlendiğinde. ateşi çok rahatsız etti yoksa bende ilaç verme taraftarı değildim. çok ağlıyordu yavrum yeni uyudu ve hala ateşi 38 derece

Cnm her dr guvenme.ayrıca ikisindede parestamol var çoğu zararlı.birde iç atesini düşürmeden asla banyo yaptırma allah göstermesin havele nedeni olur.

Gecmis olsun canim bence cok ilaca alistirma cok darda kalmadikca verme sonra en ufak bi durumda vermek zorunda kalirsin Allah korusun vucut direnc kazanamiyo cunku. Sunnet yaptirdigimiz da ilac kullandik mecbur onun haricinde cok nadir verdim.

Cnm her dr guvenme.ayrıca ikisindede parestamol var çoğu zararlı.birde iç atesini düşürmeden asla banyo yaptırma allah göstermesin havele nedeni olur.
sağol canım doğru söylüyosun işte ilk bebeğim tecrübesizlik oluyor. iç ateşi nasıl düşüreceğim bilmiyorum bunu ben
Kızlar bu arada ben ek gidaya başladım.ilk olarak kutu sütü veriyorum.sutum azaldı yoksa ek gidaya gecmezdim.
kutu sütü pastörizemi yoksa devam sütümü? senin ki kaç aylık 6 aydan sonra başlanıyor ek gıdaya
Gecmis olsun canim bence cok ilaca alistirma cok darda kalmadikca verme sonra en ufak bi durumda vermek zorunda kalirsin Allah korusun vucut direnc kazanamiyo cunku. Sunnet yaptirdigimiz da ilac kullandik mecbur onun haricinde cok nadir verdim.

evet haklısınız ama ben ateşten çok korkuyorum benim abim ateşten havale geçirip menejit olmuştu nur içinde yatsın 19 yaşına kadar bir bebek gibi yaşadı o yüzden çok korkuyorum ateşten başka ne yapabilirim.

Cnm iç ateşi ateş dusurucuyle dusurursun( eğer ateşten çok rahatsız olursa)sonra duş birden vücut ısısı düşerse kalp atışı yavaslar.benim kız 9,5 aylık Cnm
Ek gıda yetmediği yerde verilur benim sütüm çoktu şu an azaldı inek sütü verdim.aytica Cnm ateş bir hastalık değil arizadir korkmana gerek yok çünkü atedini demek vücut hastalıklarla savaşması demek e srn atesi dusurursen oradaki virüsler yaşar ama çok sicakta yaşayamaz.

Mekani cennet olsun..sende haklisin canim kolay degil ama ileriye yonelik bebisin vücudunu enferksiyona karsi guclu hazirlamak gerek bu da ilac vererek zayiflar Allah bebisine sifa versin..yegenimin adi da utku arada tutkum diyorum

Mekani cennet olsun..sende haklisin canim kolay degil ama ileriye yonelik bebisin vücudunu enferksiyona karsi guclu hazirlamak gerek bu da ilac vererek zayiflar Allah bebisine sifa versin..yegenimin adi da utku arada tutkum diyorum

Korkunu anlıyorum Cnm ama atesren havale geçirmek farklı
Menenjitten geçirmek farklı.biim ailedede var malesef bende korkuyom bizde hem zihinsl hemde beden özürlü var.ama ne kadar telaş panik korku o kadar stres

Cnm ilk bebek olunca bilgisiz oluyoruz ama burada beraber bilgilenecegiz.benim kızım kaç aylikti hatirlamiyorum nezle olmuştu dr bize orta kulak iltihabı demiş(bebek 1 yaşına kadar anneden geçen antikorlarla aşıli gibi olur)bize verdi antibiyotigi agri kesici ateş dusurucuyu tabi bizde safiz ya birde onun üstüne yanlış ilaç kızım neredeyse oluyordu.başka bir dr gitttik oda daha yüksek doz antibiyotik verdi
Birde ishal için ilaç(ishali kesnek iyi değil çünkü ishalle mikrop yada virüsler atilir)kızım daha da kötü oldu ilacı kestik herşey bitti az daha kızım ölüyordu anlayacağınız bazı dr lar bilincsizce ilaç yazıyor

ben çok korkuyorum bu ateşten işte :26: benimkide 9 ay 1 haftalık 4 aydan beri veriyorum ek gıdayı. ama geç vermen ek gıdaya alışmasınıu zorlaştırır inek sütü vermesen iyi olur kansızlık yapıyor.

Cnm alismak diye birşey yok benim kız masallah bir tabak pilav yiyor ne versen yiyor.bizim bir akraba 1 yaşına kadar emzirdi ama çok güzel yemek yiyor.bu çocuğun kimyasiyla alakali tatlım :)Cnm kansızlık olması için sürekli inek sütü içmesi gerek ama ben sabah anne sütü öğlen yumurta peynir domates veriyorum.sutum olduğu her an aanne sütü bu hergün aynı değil ayrıca ayrı yemek yapmıyorum bizimkinden veriyorum.

Son düzenleme:
İnek eutu Cnm o alerjisi olanlar için Cnm.syrica benim esimde inek sutuyke beslenmis :) bebekken.canlar bu dr lar (bazıları) bilmiyor ya da umyrsamiyorlar

Ateşle ilgili bende söylediklerine katılıyorum canım dr kadir tugcu var bilirmisin söylediği birçok şeyde katılıyorum

Son düzenleme:

Canım ailede havele geçmişi varsa doktorlar özellikle dikkat edin diyorlar....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…