• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

kis köy biz hep iltifat ederiz am gerçek:1:ben kizimi evlendirmicem
ayrilamam ondan:17:bende hatayliyim hemşerileri cekariz
dediydim:1:bu arada saçların çok canlı görünüyor ızel yaptigin birşey var

yok canım doğal hiç boyamadım....aslında değişik denemek istiyorum ama hem beyazlar diyorlar hemde eşim istemiyo o pek huyludur öyle şeylerden....aslında saçım çok yağlı gün ertesi mutlaka yıkama gereği duyuyorum....naneli mentollu şampuan kullanıyorum...onlar geciktiriyor yağlanmayı bi de ferahlatıyo....

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402672606.758727.webp ben ısta gidince boyle boyatmaya niyetliyim;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

KıZlar ben geldim:3::3::1:

Nasılsınız bakem:32:kız ben
Sizi burayı hiç unuturmuyum:17::38:biraz
Canım sıkılıyordu :25:ama geçti:ssz:bebikler
Nasıl :emir_bebek::nazar:

Tulracığım tekrar hoşgeldin CNm bebikin nasıl:17:

Nazlım kıs egzersiz ne alemde şampuanı
Denedin mi prensesin nasıl(yoksa prensmiydi:44:)

Masal sare CNm buradayım geldim :1:

Kıs esram geldim geşldim:10::10:

SARE kız hiç yoksun topiğimizde :20:kızımız
İyleştimi:38:

Kızlar hani dotolar yav:43::43:

Yakisiklim iyi cok sukur teyzesi uzandigi yerden kendi basina oturmayi ogrenmis onu tekrarliyo bu ara senin bebis nasil?
Sampuani hicbir yerde bulamadim ne eczane ne market hicbir yerde yok bende baska bi sampuan kullaniyorum simdilik.
Egzersizlere tam gaz devam dort ya da bes gun oldu ins incelirim yoksa ender saraci bulurum:))))

Eki Görüntüle 1156080 ben ısta gidince boyle boyatmaya niyetliyim;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bi turlu denklesemedik seninle simdilik burdayim. Bende foto gosterdim kuafore aynen bu renk istiyorum dedim boyandiktan sonra cok alakasiz bi renk cikti ortaya :))))) sonuc olarak hic begenmedim :))) aman dikkat derim

Zeynebin annesi geçmişolsun canım.. Nasıl oldu kızın? Rabbimacil şifalar versin. İyileşmiştir inşaAllah..

Kızlar sizlere de merhaba..
Telden girip okuyorum bazen. Laptopu açınca şimdi, hemen yazayım dedim...
Foto paylaşımları yapmışsınız. Beni de bilgilendirir misiniz?Ben foto ekleyemedim bir türlü..
Sadece zullunun fotolarını gördüm. İkinize de maşaAllah. Çook tatlısınız canım:)
Dün dr.daydık biz de.. İdrar kültürü ve böbrek ultrasonu için..
Yaptıramadık ama bir türlü.. Evde takıp dr.a öyle götürdük. Kakasını yapmış.. Sonra yeniden taktım.
Baya bekledik. Hastanede beklememişiz iyiki. Sahilde gezdik dolaştık baya.. Bu sefer de kaymış poşet. Yine olmadı :(
P.tesi günü böbrek ultrasonu çekilecek. Artık o zaman vericez inşaAllah. Baya ugrastık ama olmadı bi türlü..
Kızımın boyu 66 cm. Kilosu 8.400. Ek gıda için fazla zorlamadan ver dedi dr.umuz. Pilavı sordum dr.a.
Bugün pilav yedirdim biraz yedi.. Boynunun altındaki sivilceler için de başka krem verdi.
Sizler ne yediriyorsunuz kızlar bebişlerinize? Yeni yiyecekler vermek istiyorum..

Canım içerisinde lidokain diye birşey varmış..
Emziren annelerde ve bebeklrde doktora danışarak kullanınız diyor.
Ama kadınlar kulübünde yazılanlara baktım. Bazı dr.lar bebekler için vermiş. POPOSU İÇİN :)

Back
X