Evet canım. Ben alıştı sanıyordum ama tv açmıyorum iki gündür. Oyuncaklarıyla güzel güzel oynuyor maşaAllah..
Ben meyve püresini hazırladım veremedım bugun.Banyo yaptrdım, emdi, uyuyor şimdi :)
Kalkınca veririm artık.. Çok acayip bir saatte uyudu.Gece uyur inşaAllah..
Ben de kendim et yemiyorum.. Tavuga da bir seneyi geçti başlayalı.. Köfte ve hamburger yiyebiliyorum sadece.
Balığa da hamileyken başladım.. En son ortaokula başladığımda yemiştim. Tiksindim hepsinden küçükken..
Kızıma vericem annesi gibi olmasın.. Çok unutkanım.. Küçkken bebekken çok seviyormuşum, çok yiyormusum..
Annem benimle çok ugrastı yemek konusunda. O yüzden hep dua ediyrdum bebeğim olursa herseyi yer inşaAllah diye..
Sabah kahvaltısı işkence gibi geliyo. Severek yemıyor.[/QUOT
Bizimkide uyudu simdi valla birazdan kaldiririm heralde yoksa gece uyumaz dedigin gibi ters bi saatte uyudular. Benim oglum uykuyuda sevmiyo senin kizin uykulari nasil? Haklisin canim et, tavuk, balik bunlar cok onemli zeka gelisimleri henuz tamamlanmis degil o yuzden yedirmek lazim. Bak sen benden sanslisin ne guzel deniz urunlerini her zaman bulabilirsin antepte bulunmuyo her zaman ki ben ilcedeyim dusun yani o yuzden bende iki hafta sonra kuruyemislere baslicam omegayi cevizden bademden alir ins napalim olmayinca....
Aynen canim en zoru kahvalti yedirmek tum bebekler ayni sanirim.
Sana yazarken uyandı bizimki :) Evet kaldır canım sonra zor olur. Meyvesini yedirdim. şimdi bir de emdi. Oynuyor.. Gözleri hep bende.. Çığlıklar atıyor..
İlgi, alaka hastası.. Uykusuna maşAallah.. Aksam 9 da en geç 10 oldu mu uyuyor. Gece 1, bazen iki kez emmeye kalkıyor.
Emip uyuyor. Gözleri kapalı emiyor zaten.. Sabah bazen 7-7.30 ama genelde 8-8.30 civarlarında kalkıyor. iki, iki buçuk saat sonra tekrar uyuyor..
Sonra da ya bir kez ya da ıkı kez uyuyor.. Normalde gunde iki kez uyumaya başlamıştı. Şu son günlerde yine 3 kez uyumaya başladı..
Yan sbh uykusu bir, öğlen civarları bir, bir de ıkındıden önce uyuyor.. Bir ara hiç uyutamıyordum. Düzene girdi.
Benm eşim balık tutma hastası.. Durmadan balık tutmaya gider. En büyük zevki.. Sahil de 5 dk yakın.
Taze taze yemek de daha iyi oluyor.. Her zaman tutamasa da :)
Ben ceviz veriyorum üç hafta falan oldu.. Ihlamur çayı vermeyi düşünüyorum bir de kahvaltılarda..
Yeni çeşitler arayışındayım.. :) Sizler de paylaşın çok iyi oluyor.
Zulluya sorucaktım ıspanaklı yogurt veriyordu nasıl yapıyor diye. Arastırdım. Ispanagın yogurtla karışması da iyi değilmiş :)
Nedenlerini de unuttum hatırlayamıyorum.. Süt ve yogurt pekmezle karıştırılmamalıymıs.. Bilmediklerimiz.... ve yanlış bildiklerimiz ne kadar çok..