- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
- #1.501
Cnm resim yükledim bak da silcem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Baktim canim sil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktim canim sil![]()
Canim masaAllah cook tatlisiniz anne kiz bayildim size, cicileride pek hosmus masal hanimin valla ısırasım geldi o yanaklaricok iyi bakmissin sende
Sende kucuk gorunyosun baya hemde zayifsin![]()
Teşekkür ederiz teyzesi ..verdim ya baya:)masalla uğraşmakdan yemeyi unutuyorum zAten ...dogumdan şimdiki zamana kadar sırayla yüklemiştim cok cabuk büyüyorlar :)10 kg ya merdiven dayadik:))tombik bir kız..ya giydirmeye bayiliyorm kızlara cok cici kıyafetler var artık abarttım yurtdışından istedim:))kendime unuttum artık:))seni merak ediyoruz :))
Evet canim tasimakta cok zorlaniyorum biraz daha buyuduklerinde artik hic tasinmaz olurlar![]()
Sen calisyo musun?
çalışmıyorum ev hanımıyım keşke çalışsam diyorum bazen ama artık hayat çok zor memur olmadan olmuyo :) sen çalışıyomusun
çalışmıyorum ev hanımıyım keşke çalışsam diyorum bazen ama artık hayat çok zor memur olmadan olmuyo :) sen çalışıyomusun
Calisma hayatida zor canim ya ben bekarken calisiyodum evlendikten sonra calismadim, is hayati yipratiyo insani stres altindasin surekli ve yorucu oluyo. Senin oglunun adi ne?
Calisma hayatida zor canim ya ben bekarken calisiyodum evlendikten sonra calismadim, is hayati yipratiyo insani stres altindasin surekli ve yorucu oluyo. Senin oglunun adi ne?
evet orası doğru ama rahat çalışanlarda varya öyle çalışabilsem hiç düşünmem hani şu bütün gün vakit öldürenler gibi :) oğlumun adıda eray senin bebişin adı ne
evet orası doğru ama rahat çalışanlarda varya öyle çalışabilsem hiç düşünmem hani şu bütün gün vakit öldürenler gibi :) oğlumun adıda eray senin bebişin adı ne
Benim oglusun adi da Ahmet. Erayda hos isimmis. Sen hangi ildesin?
zulluuu nerede bileniniz varmı
Kizlaaaaaar neredesiniz kimse yok mu????
Buradayım :) sen nerdesin??
kızlarrr selam ne yapıyorsunuz ???????bebişler nasıl benim oğluş iyice hareketlendi anlamadım haftanın içinde...hiç durmuyo bugün kanepe kenarına tutunup kalkmayı öğrendi artık ytere koyamıyorum...çok üstüme bindi temizliğe de devam annem var haftayaca sürer sanırım....öpüyorum sizi ve bebişleri....yeni gelenler var sanırım ilgilenemedik .....hoşgeldin margaritaflow du sanırım....
Napalim babası masala kiraz yediriyor bende uzandım azcik :))sen npyn??Sen gelirsi de ben olmaz miyim caniiiiiimmm![]()
Ne yapyosunuz?
Napalim babası masala kiraz yediriyor bende uzandım azcik :))sen npyn??
Ahmet beyimiz babasinin cips tabagina kafa atti hic eli ayagi durmuyo surekli bir hareket pesinde yanimizda degilse ve sessizse korkar olduk ya bisey deviriyo ya kendi dusuyo, bende surekli kosturmaca halindeyim canim. Masalda hareketli mi?