• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Cnm resim yükledim bak da silcem;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim masaAllah cook tatlisiniz anne kiz bayildim size, cicileride pek hosmus masal hanimin valla ısırasım geldi o yanaklari:-) cok iyi bakmissin sende:nazar:
Sende kucuk gorunyosun baya hemde zayifsin:1:

Canim masaAllah cook tatlisiniz anne kiz bayildim size, cicileride pek hosmus masal hanimin valla ısırasım geldi o yanaklari:-) cok iyi bakmissin sende:nazar:
Sende kucuk gorunyosun baya hemde zayifsin:1:

Teşekkür ederiz teyzesi ..verdim ya baya:)masalla uğraşmakdan yemeyi unutuyorum zAten ...dogumdan şimdiki zamana kadar sırayla yüklemiştim cok cabuk büyüyorlar :)10 kg ya merdiven dayadik:))tombik bir kız..ya giydirmeye bayiliyorm kızlara cok cici kıyafetler var artık abarttım yurtdışından istedim:))kendime unuttum artık:))seni merak ediyoruz :))

Teşekkür ederiz teyzesi ..verdim ya baya:)masalla uğraşmakdan yemeyi unutuyorum zAten ...dogumdan şimdiki zamana kadar sırayla yüklemiştim cok cabuk büyüyorlar :)10 kg ya merdiven dayadik:))tombik bir kız..ya giydirmeye bayiliyorm kızlara cok cici kıyafetler var artık abarttım yurtdışından istedim:))kendime unuttum artık:))seni merak ediyoruz :))

Keske bende unutsam nerdeeee:-) emzirdikce acikiyorum sen acikmiyo musun bir tek bende mi oluyo istahim cok acik:(((
Masalin her hali birbirinden seker canim benim:-) kiz cocugu oldugu icin kiyafetler daha bi sevimli gerci ben bile ogluma uyumlu, degisik seyler giydirmeyi seviyorum. Cok isterdim boy boy resim eklemeyi fakat esim musade etmiyo oglusun resimlerini eklicem cepten eklerim orda bi suru resmi var.
Sizin orda daha yeni mi isindi havalar pikeyi birakali biz epey oldu evde bile atletten geziyo.

Calisma hayatida zor canim ya ben bekarken calisiyodum evlendikten sonra calismadim, is hayati yipratiyo insani stres altindasin surekli ve yorucu oluyo. Senin oglunun adi ne?

evet orası doğru ama rahat çalışanlarda varya öyle çalışabilsem hiç düşünmem hani şu bütün gün vakit öldürenler gibi :) oğlumun adıda eray senin bebişin adı ne

kızlarrr selam ne yapıyorsunuz ???????bebişler nasıl benim oğluş iyice hareketlendi anlamadım haftanın içinde...hiç durmuyo bugün kanepe kenarına tutunup kalkmayı öğrendi artık ytere koyamıyorum...çok üstüme bindi temizliğe de devam annem var haftayaca sürer sanırım....öpüyorum sizi ve bebişleri....yeni gelenler var sanırım ilgilenemedik .....hoşgeldin margaritaflow du sanırım....

kislar ne yapiyonuz bakalım
yeni topik açtım mutlaka gelin
bekliyom hepiciginizi:)
bu arada buraya pek gelemiyorum
nedenini sorarsanız bende pek bilmiyorum bu arada ben (zulluuuuuuuuu)

kızlarrr selam ne yapıyorsunuz ???????bebişler nasıl benim oğluş iyice hareketlendi anlamadım haftanın içinde...hiç durmuyo bugün kanepe kenarına tutunup kalkmayı öğrendi artık ytere koyamıyorum...çok üstüme bindi temizliğe de devam annem var haftayaca sürer sanırım....öpüyorum sizi ve bebişleri....yeni gelenler var sanırım ilgilenemedik .....hoşgeldin margaritaflow du sanırım....

Oo maasallahhh bebisine..kendini temizliğe verdin anlaşılan...ben kadın ayarlayamadim ya ole kaldım:(sonrada Ramazan zaten ..:(benim kusu hala emeklemedi :)dönüşe devam:))

Napalim babası masala kiraz yediriyor bende uzandım azcik :))sen npyn??

Ahmet beyimiz babasinin cips tabagina kafa atti hic eli ayagi durmuyo surekli bir hareket pesinde yanimizda degilse ve sessizse korkar olduk ya bisey deviriyo ya kendi dusuyo, bende surekli kosturmaca halindeyim canim. Masalda hareketli mi?

Ahmet beyimiz babasinin cips tabagina kafa atti hic eli ayagi durmuyo surekli bir hareket pesinde yanimizda degilse ve sessizse korkar olduk ya bisey deviriyo ya kendi dusuyo, bende surekli kosturmaca halindeyim canim. Masalda hareketli mi?

Aynen canım ya hic durmuyor..bi sagda bir solda...hani bazı bebekler vardır ya kucağında oturur omzuna yatar ben hic yasamadım bunu:)))

Back
X