- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
- #2.121
Evet canim duanin tamami bu kaydedebilirsin zaten kisacik bisey okuya okuya ezberlersin.
sağol canım tsk ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim duanin tamami bu kaydedebilirsin zaten kisacik bisey okuya okuya ezberlersin.
sağol canım tsk ederim
Rica ederim canim Allah nazarlardan korusun yigit erdemi.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn hepimizin bebişini
Heryer de ayri ayri yazmana gerek yoktu zaten benim soylediklerimin saglamasini yazmissin eger sen dikkatli okusaydin ben ord a baharatli ve tuzlu haric demisim yani bunu nasil ters anladin hayret dogrusu.....baharatli ve tuzlu vermedigini soylemisim, diyosun ya hep anlis anlasiliyorum valla sen nasil kendini nasil anlatiyosan ben aynen o sekil anliyorum ve kaldi ki burda yanlis anlasilan ben oluyorum sen degil!
anlatmak istedigin ne Cnm.
Ne anladiysan o canim.
iyice kafam karişti :)niyetim kimseyi uzmek değil.kimi uzduysem özür dilerim
Onemli degil canim olur boyle seyler unut gitsin.
:)bu aralar kötüyüm.sizlerde de aşırı unutkanlık,tansiyon düşüklüğü,karın agrisi var mı birde ben çok zayifladim kızlar ya birşey bu damar tikanikligi için hangi dr gitmeliyim bilen var mı
:)bu aralar kötüyüm.sizlerde de aşırı unutkanlık,tansiyon düşüklüğü,karın agrisi var mı birde ben çok zayifladim kızlar ya birşey bu damar tikanikligi için hangi dr gitmeliyim bilen var mı
canım ben emzirmiyorum ama bendede kronik yorgunluk var resmen bir gün iyiysem diğer gün kesin kötüyüm dr.a gittim kan değerlerim normalde şu vitamin eksikliklerinin olduğu kan sayımına dr. bakmadı b12 verdi geçmezse yine gel dedi ağrılarım içinde maden suyu iç hergün göreceksin iyi gelecek dedi bende şekerden şüpheleniyorum ama gizli şeker yani kötü olduğumda acile gitmiştim şekere baktılar normaldi hamileykende normaldi ama böyle aç olunca kendimi çok bitkin halsiz hissediyorum midem bayılıyo ama bişey yesemde olur yemesemde olur o haldeyim gidip yatasım geliyor o baygınlıktan dolayı aslında hepsini araştırmak lazımda çocuğu bırakıp kendimle o kdr ilgilencek vaktim yok açıkçası bakalım b12 iyi gelmezse nelerim eksik göreceğiz bendede unutkanlık zaten hat safhada eşimde sağolsun bu halimden memnunmuş öyle söyledi genelde şu lazım bu lazım diyodum önceden şimdi aklıma gelmiyortansiyonum çok önceden beri düşüktü zaten ona alışmış durumdayım kan değerlerin için sağlık ocağına gidebilirsin sadece demirine bakıp geçiştirmek isterler bişeyin yok diye üstele yani kötüyüm de ne olduğu anlaşılsın
aynen seni anlattığını gibiyim Cnm:)artık hiç yemek yiyemiyorum iştahı yok oldutansiyonum düşüyor bebekten vakit kalmıyor araştırmak gerek hep yorgun ve bitik haldeyim hafiften kamburlasma başladı
![]()
beni anlattın sanki canım 45 kiloya düştümaynen seni anlattığını gibiyim Cnm:)artık hiç yemek yiyemiyorum iştahı yok oldutansiyonum düşüyor bebekten vakit kalmıyor araştırmak gerek hep yorgun ve bitik haldeyim hafiften kamburlasma başladı
![]()
bizimki bi 10 saniye ayakta duruyor artık emin basıyor ama adım yok henüzkızlar bebişi yürüyen var mı? aramızda![]()
maşallah canım büyük ihtimal ayın sonuna doğru yürür kuzunbizimki bi 10 saniye ayakta duruyor artık emin basıyor ama adım yok henüz