• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Heryer de ayri ayri yazmana gerek yoktu zaten benim soylediklerimin saglamasini yazmissin eger sen dikkatli okusaydin ben ord a baharatli ve tuzlu haric demisim yani bunu nasil ters anladin hayret dogrusu.....baharatli ve tuzlu vermedigini soylemisim, diyosun ya hep anlis anlasiliyorum valla sen nasil kendini nasil anlatiyosan ben aynen o sekil anliyorum ve kaldi ki burda yanlis anlasilan ben oluyorum sen degil!

anlatmak istedigin ne Cnm.

:)bu aralar kötüyüm.sizlerde de aşırı unutkanlık,tansiyon düşüklüğü,karın agrisi var mı birde ben çok zayifladim kızlar ya birşey bu damar tikanikligi için hangi dr gitmeliyim bilen var mı

Ben kan ilaci iciyorum emzirdigimiz icin vitamin degerleri dusuyo bende icmedigimde kotuydum kullandiktan sonra rahatladim halsizligim azaldi belki kan seviyen dusmustur ya da baska bi eksiklikte olabilir....sanirim nöroloji bakiyo ona....Allah sifa versin.

:)bu aralar kötüyüm.sizlerde de aşırı unutkanlık,tansiyon düşüklüğü,karın agrisi var mı birde ben çok zayifladim kızlar ya birşey bu damar tikanikligi için hangi dr gitmeliyim bilen var mı

canım ben emzirmiyorum ama bendede kronik yorgunluk var resmen bir gün iyiysem diğer gün kesin kötüyüm dr.a gittim kan değerlerim normalde şu vitamin eksikliklerinin olduğu kan sayımına dr. bakmadı b12 verdi geçmezse yine gel dedi ağrılarım içinde maden suyu iç hergün göreceksin iyi gelecek dedi bende şekerden şüpheleniyorum ama gizli şeker yani kötü olduğumda acile gitmiştim şekere baktılar normaldi hamileykende normaldi ama böyle aç olunca kendimi çok bitkin halsiz hissediyorum midem bayılıyo ama bişey yesemde olur yemesemde olur o haldeyim gidip yatasım geliyor o baygınlıktan dolayı aslında hepsini araştırmak lazımda çocuğu bırakıp kendimle o kdr ilgilencek vaktim yok açıkçası bakalım b12 iyi gelmezse nelerim eksik göreceğiz bendede unutkanlık zaten hat safhada eşimde sağolsun bu halimden memnunmuş öyle söyledi genelde şu lazım bu lazım diyodum önceden şimdi aklıma gelmiyor :19: tansiyonum çok önceden beri düşüktü zaten ona alışmış durumdayım kan değerlerin için sağlık ocağına gidebilirsin sadece demirine bakıp geçiştirmek isterler bişeyin yok diye üstele yani kötüyüm de ne olduğu anlaşılsın

canım ben emzirmiyorum ama bendede kronik yorgunluk var resmen bir gün iyiysem diğer gün kesin kötüyüm dr.a gittim kan değerlerim normalde şu vitamin eksikliklerinin olduğu kan sayımına dr. bakmadı b12 verdi geçmezse yine gel dedi ağrılarım içinde maden suyu iç hergün göreceksin iyi gelecek dedi bende şekerden şüpheleniyorum ama gizli şeker yani kötü olduğumda acile gitmiştim şekere baktılar normaldi hamileykende normaldi ama böyle aç olunca kendimi çok bitkin halsiz hissediyorum midem bayılıyo ama bişey yesemde olur yemesemde olur o haldeyim gidip yatasım geliyor o baygınlıktan dolayı aslında hepsini araştırmak lazımda çocuğu bırakıp kendimle o kdr ilgilencek vaktim yok açıkçası bakalım b12 iyi gelmezse nelerim eksik göreceğiz bendede unutkanlık zaten hat safhada eşimde sağolsun bu halimden memnunmuş öyle söyledi genelde şu lazım bu lazım diyodum önceden şimdi aklıma gelmiyor :19: tansiyonum çok önceden beri düşüktü zaten ona alışmış durumdayım kan değerlerin için sağlık ocağına gidebilirsin sadece demirine bakıp geçiştirmek isterler bişeyin yok diye üstele yani kötüyüm de ne olduğu anlaşılsın

aynen seni anlattığını gibiyim Cnm:)artık hiç yemek yiyemiyorum iştahı yok oldu :(tansiyonum düşüyor bebekten vakit kalmıyor araştırmak gerek hep yorgun ve bitik haldeyim hafiften kamburlasma başladı:(

aynen seni anlattığını gibiyim Cnm:)artık hiç yemek yiyemiyorum iştahı yok oldu :(tansiyonum düşüyor bebekten vakit kalmıyor araştırmak gerek hep yorgun ve bitik haldeyim hafiften kamburlasma başladı:(

emzirmeyi bırakacaktın cnm noldu emzirme artık istersen hastalığının nasıl bişey olduğunu bilmiyorum yani hiç öyle bir tanıdığım olmadı tedavisi varsa bir an önce tedaviye yönlendir kendini hiç bir şey senden önemli olamaz önce kendine önem vermelisin sen kötü olursan herkes kötü olur ailende
onlarıda perişan edersin bunu unutma işler içinden çıkamadığın bir hal almadan önlemini al
rahatsızlığın ilerledikçe hem sen kötü olursun hemde tedaviye başlama kararı aldığında yaşadığın ağrılar sinirlerini yıpratır bebeğinlede ilgilenemez olursun sonrada pişman olursun ben hastalanınca valla hayat duruyo evde resmen
sen iyiysen herkes iyi sen kötüysen herkes kötü olur bunu unutma
birde seninki ciddi bir rahatsızlık heralde bu kadar kendini düşünmüyor olman bile kötü aklını başına al bence sonuçta o ağrıları yaşayan sensin ve bir ev hanımısın bakanın edenin yoksa işin çoook zor benim gibi

beni anlattın sanki canım 45 kiloya düştüm :( oğlumun peşinden koşmaktan,uykusuzluktan, yorgunluk, bitkinlik hat safhada...

Back
X