- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 398
- 40
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
- #2.261
1 ay İstanbul'a annemlere gittim. Yoğunluktan bir türlü fırsat bulamadım.. Gelen giden, akraba, arkadas derken..Kis sare sen yasiyo muydun arada bi ses ver ya. Benim oglumda iyi teyzesi anlattiklarin gibi cogu yaptiklari seyler ayni. Evet d vitamine devam bir yasia kadar ayrica demir ilacida veriyoruz. Yeme icme konusunda oglum cok secici sebzelerle pek aramiz yok degisik seyler deniyorum oyle iste simdiik. Sen neler yediriyosun var mi degisik tariflerin?
Bizim dr.umuz dvit bitince supravit miydi adı neydi şurup verdi. Daha etkılı oldugunu söyledi. Onu da içiremiyorum. Şırınga aldım agzına sıkıyorum dışarı cıkarıyor. Bıraktım ben de. Ferrumu da bıraktım.iki ay oldu vermıyorum. d vıtamını 1 yasına kadar verılmesi gerekıyor aslında. Ben yıne eskı d vıtamınınden alayım en iyisi.. Biz ne yiyorsak ona da onu veriyorum canım. Çorbasını her gün ona özel yapıyorum. Biz pek çorba içmeyiz. Kahvaltıyapmadığı için farklı sitelerden tarifler almıştım. Bazılarını denedım. Bazen biraz yedi. Bazen hiç... Hala öyle. Ugrasıp duruyoruz.. Kahvaltı sevmior. Kahvaltı zamanında meyve veya corba versen yiyor ama kahvaltı yok.. Yürümesini bekliyorum :) Ellerini bırakıyo bazen cadı :) Gecen gun 40 a kadar saydım tutunmadan durdu.. Öyle ufak ufak duruyor. Aktivite masası aldık oynasın diye. Pek önemsemedi. Oynuyor ama fazla değil. Plastik toplarla oynamayı da sevıyor. Ama karsısına geciceksin oynayacaksın.. Hareketlerimi tekrarlıyor :) Uzattım ben yıne. Gelmıyorum yazmıyorum. Yazınca da destan oluyor maşaAllah..