2013 ekim anneleri neredesiniz

Çok çabuk geçiyo diyorlardı. Hakikaten öyleymiş..
Hadi yaa.. Çok fenaymıış senin durumun..
Ben de geçen gün eşime diyorum. Gece saat 12de yatsam ertesi gün 12ye kadar uyusam. Ama kesintisiz diyorum..
Gülüyor bana.. Çok özledim valla. Bide ben geç yatıyorum. Her sabah 7.7:30 arası kalkıyor kızım. Sabahın köründe ayaktayız.. Akşam ruh gibiyim belli bir saat. Sonra uykum açılıyo.Uyuyamıyorum..
keşke bizimde öyle olsa bizimki hava karanlık ayakta 6 dedin mi kurulu saat gibi gözünü açıyor:KK45::KK45:

Çok çabuk geçiyo diyorlardı. Hakikaten öyleymiş..
Hadi yaa.. Çok fenaymıış senin durumun..
Ben de geçen gün eşime diyorum. Gece saat 12de yatsam ertesi gün 12ye kadar uyusam. Ama kesintisiz diyorum..
Gülüyor bana.. Çok özledim valla. Bide ben geç yatıyorum. Her sabah 7.7:30 arası kalkıyor kızım. Sabahın köründe ayaktayız.. Akşam ruh gibiyim belli bir saat. Sonra uykum açılıyo.Uyuyamıyorum..
keşke bizimde öyle olsa bizimki hava karanlık ayakta 6 dedin mi kurulu saat gibi gözünü açıyor:KK45::KK45:[/QUOTE]

Gercekten miiii.....Oyyy oyyy... Bak şu yaramaza seenn.. Hiç annesini uyutmuyoorr. Gündz uykusu nasıl?

benim 13 yaşında bir oğlum var aynı zamanda.her günü dolu dolu yaşamaya çalışıyorum.büyük oğlum nasıl büyüdü derken ufaklık girdi hayatımıza şimdi ona şaşırıyorum :KK28:
baya ara koymuşsun canım daha mı iyi yoksa daha mı zor bende düşünüyorum 2.sini ama karar veremiyorum

keşke bizimde öyle olsa bizimki hava karanlık ayakta 6 dedin mi kurulu saat gibi gözünü açıyor

Gercekten miiii.....Oyyy oyyy... Bak şu yaramaza seenn.. Hiç annesini uyutmuyoorr. Gündz uykusu nasıl?
günde 2 kere yatıyor işte öğlen uykusu ve saat 5.30 gibi falan 2. yatış 1 saat gibi gecede erken yatıyor ona baglıyorum birazda 9 gibi yatakta

baya ara koymuşsun canım daha mı iyi yoksa daha mı zor bende düşünüyorum 2.sini ama karar veremiyorum

benim niyetim oğlum 1. sınıfa giderken hamile kalıp 2. sınıfta doğum yapmaktı ama kısmet olmadı.bilerek yapmadım bu kadar arayı fakat abi kardeş öyle güzel oynuyorlarki.bayılıyor abisine.:KK36:oğlumda kucağından indirmiyor kardeşini.benim en büyük yardımcım oğlum.yaş farkınında ayrı güzel bir tarafı var.

benim niyetim oğlum 1. sınıfa giderken hamile kalıp 2. sınıfta doğum yapmaktı ama kısmet olmadı.bilerek yapmadım bu kadar arayı fakat abi kardeş öyle güzel oynuyorlarki.bayılıyor abisine.:KK36:oğlumda kucağından indirmiyor kardeşini.benim en büyük yardımcım oğlum.yaş farkınında ayrı güzel bir tarafı var.
Ne güzel çok hoş bi tablo Rabbim mutluluğunuzu daim etsin

pazar günü oğlum :nazar: 1 YAŞINDA :KK36: :KK9: :D :KK76:
hafta sonu doğum günü hazırlığı yapacağım .güzel bir doğum günü geçiririz inşallah :)
inşallah gönlünüzce olur
maşallah ne çabuk büyüdüler:)

burdada evdeyiz canım birşey değişmedi işin aslı hatta burda daha az ilgilenebiliyorum oğlumla

canım yanımda yatırıyorum zaten burda, dediğin gibi olabilir eve gittiğimde değişir inşallah

ayy ne guzel darısı bızede inşallah
sen niyecikamiyorsun Cnm
biz yalnızıs ve burayi pek bilmiyorum
o yüzden geçemiyorum birde ders
calismam gerek o yüzden hep evdeyim

inşallah gönlünüzce olur
maşallah ne çabuk büyüdüler:)

sen niyecikamiyorsun Cnm
biz yalnızıs ve burayi pek bilmiyorum
o yüzden geçemiyorum birde ders
calismam gerek o yüzden hep evdeyim
Gelen giden çok canım burdada misafirler is çok
kızlar bugün kızım ilk adım arabasiyla
evde gezdi:)ay paytak paytak yürüdü
inanamadim.8 disimiz var iki taneside
cikmayi bekliyor:)
maşallah subhanallah canım ya yürüdüler mi is dahada zorlaşıyor biz 1 aya yakındır yürüyoruz beni çok zorluyor

Gelen giden çok canım burdada misafirler is çok
maşallah subhanallah canım ya yürüdüler mi is dahada zorlaşıyor biz 1 aya yakındır yürüyoruz beni çok zorluyor
Anladım CNm.bizimki yeni
Başladı ama canımı okuyor:KK45:
Maşallah seninki baya erkenci
CNm...nuarin nicik'inin altında
Ne yazıyor canım :KK51:galiba
Kürtçe (bende Kürtüm ama anlamıyorum:KK70::KK70: Kürtçe'den )

Anladım CNm.bizimki yeni
Başladı ama canımı okuyor:KK45:
Maşallah seninki baya erkenci
CNm...nuarin nicik'inin altında
Ne yazıyor canım :KK51:galiba
Kürtçe (bende Kürtüm ama anlamıyorum:KK70::KK70: Kürtçe'den )
evet canım çok erkenci çıktı bizim ki o konuda heryere çapıyor kafayı vurmaktan :))) hafif akıl agır yüktür yazıyor canımcım

kızlar merhaba benim oğlumda artık 1 2 adım atıyor bırakıyorum bana koşu çoook güzel :KK47::KK47:

Bende aktivike masalarından istiyordum eşim dün almış geldiğinde uyuyordu oğlum bu akşam göstericez bakalım ne yapıcak çok merak ediyorum :KK48::KK48:

Merhaba canım..
Bizim kız da artık adımları arttırdı. Ellerini bırakıyor hızlı hızlı koşar gibi beş altıadım atıyor.. Nası mutlu oluyor anlatamam..
N-Bizimkisi de topları atmayı çok sevıyor. Lego almadık. Oyuncak mutfak malzemeleri almıştım. Onunla oynuyor ıkı uc gundur. Hoşuna gitti. Aktivite masası biz de almıştık. Uyudu kuzum. Gösterememiştik. Gece kalktıgında gösterdık çıldırdı. Hala oynuyo. Sürekli olmasa da oynuyo canım. Kablo,şarj aleti,ilaç kutuları,kumanda,telefon,kalem,televizyon (niloya) v.b.. hastası.. Bir de salıncagımız var. Salıncagını da cok sevıyor.. :))

ne güzel bizimki hiç oynamıyor:KK43: bir türlü
anlamiyorum.sürekli peşimde kucagimda

Merhaba canım. Sen şunu bir denesene kızında..
Bir tane çamaşır sepeti al. İçine karmakarışık malzemeler doldur. Oyuncak, kıyafet, tabak vs.. :)
Benim kızım çok seviyor. İçinden çıkarıp dışarı fırlatıyor. İçine dolduruyor sonra..
Bir de kendisini sepetin içine sokturuyor. Çıkaramıyorum. çıkınca aglıyor :)
Bir dene bakalım. Belki hoşuna gider..
Etraf fazla dağılıyo ama olsun yeterki oynayacak birşeyler bulsun,oyalansız

Merhaba canım. Sen şunu bir denesene kızında..
Bir tane çamaşır sepeti al. İçine karmakarışık malzemeler doldur. Oyuncak, kıyafet, tabak vs.. :)
Benim kızım çok seviyor. İçinden çıkarıp dışarı fırlatıyor. İçine dolduruyor sonra..
Bir de kendisini sepetin içine sokturuyor. Çıkaramıyorum. çıkınca aglıyor :)
Bir dene bakalım. Belki hoşuna gider..
Etraf fazla dağılıyo ama olsun yeterki oynayacak birşeyler bulsun,oyalansız
zaten denedim Cnm 5 dakika ancak duruyor.oyuncak top balon aldık
yok oynamıyor:-(

Back
X