• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Ben hastalığına ve dişine baglıyorum. Burnu tıkalı.Zor nefes alıyo. Dişleri de cok aşırı kaşınıyo..
Uyandığında Beşğinde ayakta beni bekliyo aglayarak.Emince susuyo..Yatagına geri kouuyorum..Sabaha kadar kaç defaaaaa:110:
benim oğlumda diş çıkarıyor ondan bilmiyorum ki çok zor herşey şuan
Zor oluyo ya dış ...gerçi dış olsunda başka sorunları olmasın. ?.uyku eğitimini aralıklı çok denedim de 6 8 aylıkken falan çabuk pes ettim şimdi daha zor olacak ama tv deki dadi nasıl beceriyor .:))uykusuz anneler sitesinden tuyolari aldım bakalım umarım olur bu defa...sen ilk başta vemismiydin uyku eğitim.i?
bizde emerek yatıyoruz ne yaptım ne ettim olmadı yatıramıyorum tek başına, bazen memeden bile zor ayırıyorum uyku sersemi bile meme çıkınca agızdan çıglık atıyor

Verdim canım.6 ya da 7 aylıkken. Kitap okudum. O şekilde.. Zor oluyo. Ama alıştı. Çok harika bişey.. Ama başka yerde uyutmak zor. Emerek uyuyunca her yerde uyuyo..1 ay İstanbuldaydık.Orada uyumadı.Beşik de aldık.Olmadı.Kolumuzda sallıyoduk öyle uyuyodu.. EEvimize geldik.Yine başladı kendi kendine beşiğinde uyumaya.. Son 1 aydır emerek veya salıncagında uyuyo.. Beşiğinde deniyorum..Ayaga kalkıyo zıplıyo bagırıyo. Alıştırınca çok rahat edersincnm.Pes etme.. Aglasa da uyuyacak sonunda..
Evet ya direk kalkiyolar uyku arkadaşı alaçam bide emme yerine ona baglansin:))) pes etmemek lazım kesin ciglikçığlıga ben ytirdikcaa kalkacak ama deniycem. ?.sen yatağına yatırdı yanında kitap okudun oda uyudu yani süper. ?.ben yatır kaldiri deniycem bakalım. ?..sonrasında alıştık so ra yatağına koyar koymaz uyuyomuydu. Öğlen uykusundadami

benim oğlumda diş çıkarıyor ondan bilmiyorum ki çok zor herşey şuan

bizde emerek yatıyoruz ne yaptım ne ettim olmadı yatıramıyorum tek başına, bazen memeden bile zor ayırıyorum uyku sersemi bile meme çıkınca agızdan çıglık atıyor
Evet ya gece uyanincada hep emmek istiyo emzigide 6.ayda bıraktı biberonuda başka alternatif yok

Evet ya direk kalkiyolar uyku arkadaşı alaçam bide emme yerine ona baglansin:))) pes etmemek lazım kesin ciglikçığlıga ben ytirdikcaa kalkacak ama deniycem. ?.sen yatağına yatırdı yanında kitap okudun oda uyudu yani süper. ?.ben yatır kaldiri deniycem bakalım. ?..sonrasında alıştık so ra yatağına koyar koymaz uyuyomuydu. Öğlen uykusundadami

Benimki de battanıyesiz uyumuyor. Uyku arkadası alacaktım çünkü uyurken sürekli birşeyler tutmak istiyordu..
Battaniye denedim. Battaniyesini tutmadan uyumuyor..
Hayır canım öyle değil. Uyku eğitimi kitabı okudum:) Nerdeee.. Kitap okuyup dinlemesi imkansız. Onu denedim. :)
Alakası yok.. beni dinlemek kim Sare kim ? :)
Tüm uykularında canım. Uyku vakti geldiğinde yatagında, yatagının dönencesinin müziğiyle bir de battaniyesiyle uyuyordu.Sola dönüp battanıyesini çeker uyurdu kzuum. Ama artık uyumuyo.Geçenlerde öğle uykusunda uyudu oşekilde ben de şaşırdım.. Aşırı emmeye düşkün. Nasıl başladı bu emerek uyuma maceramız ben de anlamadım..
Bir de ben odadaysam kesinlikle uyumuyor. Odadan cıkınca 2 dkda uyuyordu. Öyle uzun saatler sürmüyordu dalması..

Benimki de battanıyesiz uyumuyor. Uyku arkadası alacaktım çünkü uyurken sürekli birşeyler tutmak istiyordu..
Battaniye denedim. Battaniyesini tutmadan uyumuyor..
Hayır canım öyle değil. Uyku eğitimi kitabı okudum:) Nerdeee.. Kitap okuyup dinlemesi imkansız. Onu denedim. :)
Alakası yok.. beni dinlemek kim Sare kim ? :)
Tüm uykularında canım. Uyku vakti geldiğinde yatagında, yatagının dönencesinin müziğiyle bir de battaniyesiyle uyuyordu.Sola dönüp battanıyesini çeker uyurdu kzuum. Ama artık uyumuyo.Geçenlerde öğle uykusunda uyudu oşekilde ben de şaşırdım.. Aşırı emmeye düşkün. Nasıl başladı bu emerek uyuma maceramız ben de anlamadım..
Bir de ben odadaysam kesinlikle uyumuyor. Odadan cıkınca 2 dkda uyuyordu. Öyle uzun saatler sürmüyordu dalması..
Hangi yöntemi denemistin peki ilk başta yatır kaldırmi. ? Aglatmami? Emeklemeye başlamadan vermem lazim di aslindada aağlamasına dayanamadım ne yazıkki şimdi zorlu bir süreç beni bekliyor...Emerek uyuması çok kötü o yüzden de sürekli uyanıyor lar. ? Tekrar deniycem mi peki..?

Hangi yöntemi denemistin peki ilk başta yatır kaldırmi. ? Aglatmami? Emeklemeye başlamadan vermem lazim di aslindada aağlamasına dayanamadım ne yazıkki şimdi zorlu bir süreç beni bekliyor...Emerek uyuması çok kötü o yüzden de sürekli uyanıyor lar. ? Tekrar deniycem mi peki..?

Yatırıyordum cnm. o zmn ayaklanmamıştı.sadece dönebılıyordu. aglaya aglaya uyuyordu sonunda.. mızmızlanıyordu bazen.. eline battanıye verıp muzık acınca ankıyor hemnen dönüp yatıyordu. Ağzında da emzik..

bizde emerek yatıyoruz ne yaptım ne ettim olmadı yatıramıyorum tek başına, bazen memeden bile zor ayırıyorum uyku sersemi bile meme çıkınca agızdan çıglık atıyor[/QUOTE]

günaydın :)
benim oğlumda öyle meme ağzından çıkınca uyanıyor.ne yapsam başaramadım.ben işteyken sorun yok hadi uyu eee diyorlar.pıt diye uyuyor.
beni görünce şekli değişiyor çocuğun :p

Kızlar nasılsınız?
bizde aşımızı yeni olduk
çünlü hem kızım hastaydı hemde
aşı için erkendi.kilomuz 9,5 boyumuz
75 olmuş .kito cânim o aşıyı yaptırma
şuan.KIZLAr SIZE Anneler formuna
bakmanızı rica ediyorum

günaydın :)
benim oğlumda öyle meme ağzından çıkınca uyanıyor.ne yapsam başaramadım.ben işteyken sorun yok hadi uyu eee diyorlar.pıt diye uyuyor.
beni görünce şekli değişiyor çocuğun :p[/QUOTE]
Kendi kendine yatan çocuklardan olurlar inşallah

onu bizimki de yapiyo canim inan var ya oglum mutfaktayken bulasik makinasini acasim gelmiyo icinde ne varsa karistiyo sepeti cekiyo icine giriyo vs aklina ne gelirse:) kapatinca agliyo bide kiziyo:)
Aynen canım birde vuruyor benim oğlan elinde ne varsa bana atıyor niye izin vermiyorsun diye

Selam kızlaarr..
Geçen sene bu akşam bu saatte hastaneye gitmiştim.. Sancılardan kıvrandığım anlardı şu anlar..
Zaman ne de cabuk geciyor. Kızım 1 yaşına giriyor :)

dogum gununuz kutlu olsun canim saglik ve huzurla Rabbim buyutmeyi nasip etsin... zaman su gibi geciyo gercekten insan duygulaniyo hatirladikca.

normalde istedii bisey olmadigin da benim oglus da hircinlasiyo gorsen cigliigi basiyo aynen canim bizimki de vuruyo kendini yerlere atiyo sinirli olmazlar ins
canım ya gece kalktıgında geri nasıl yatırıyorsunuz uyanık kalıyor sabaha kadar ne yapacagımı şaşırdım iyice psikolojim bozuldu

canım ya gece kalktıgında geri nasıl yatırıyorsunuz uyanık kalıyor sabaha kadar ne yapacagımı şaşırdım iyice psikolojim bozuldu

onu bazen benim oglum da yapiyo canim erken yatirma cunku erken uyuyup uykusunu aldigin da gece kalkip oturuyo yataginda, oyun istiyo biraz mecbur oyaliyoruz bazen birkac saat suruyo sonra oyle geri uyuyo, cok uykuyu sevmiyo belki senin oglusun da.

onu bazen benim oglum da yapiyo canim erken yatirma cunku erken uyuyup uykusunu aldigin da gece kalkip oturuyo yataginda, oyun istiyo biraz mecbur oyaliyoruz bazen birkac saat suruyo sonra oyle geri uyuyo, cok uykuyu sevmiyo belki senin oglusun da.
erken yatıyor erken dediğim bazen 8.30 da yatakta özellikle bikaç gündür böyle, uykusuz kalmak çok kötü

erken yatıyor erken dediğim bazen 8.30 da yatakta özellikle bikaç gündür böyle, uykusuz kalmak çok kötü

gercekten cok kotu butun gun gergin oluyosun uykusuzken, yakinen bilirm nasil oldugunu :) canim erkn uyuyo gibi geldi daha gec yatirmaya calis bi de oyle dene. ben 9 gibi uyuttugum da ya gece uyaniyo ya da sabah erkenden kalkiyo.

Back
X