kızlarrr dün geceden beri amma kaynatmışsınız ha okumaktan başım ağrıdı :) çokkk güldüm ama okurken yaa. malum konuya değinmişsiniz bende hormonlarıma yeniliyorum ama korkuyorumda oğluma bişi olacak diye. benimd bi kaybım olmuştu çünkü bundan önce. bu arada sabah 100 mg lık şeker yüklemesi yaptırdım tek kelimeyle iğrençti içerken çok zorlandım bi ara kusacak gibi oldum ama kusmadım şükür eşimden destek aldım. sonuç şekerim sınırda çıktı yediklerime dikkat edicem.inş yüksek çıkmaz bundan sonrda. oğluşumun hareketleride baya farklılaştı iki gündür maşallah yavruma. sabahtan beri açtım bi tekmeliyo bi tekmeliyo kızlar varyaa içim acıdı oğluma. az kaldı sabret diyorum birazda yiycez dıyorum. sonra yemeği yedi sakinleşti kuzum :)
kızlar bu bebek şekerlerine bayıldımmm Eki Görüntüle 740439
güzelmiş canım ben de şunlara bayıldım kendim yaparım diyordum ama vazgeçtim uğraşamıcam bu sıcakta
Eki Görüntüle 740445 Eki Görüntüle 740446 Eki Görüntüle 740448
bunlar da hoşmuş canım ben de başta kendim yaparım diyodum ama öyle güzel bebek şekerleri var ki kendim öylesini yapamam o yüzden hazır alıcam
aynen canım ben de. gidip piyasayı araştırmak lazım malzemecileri bulmak lazım maalesef çalışınca fırsat olmuyo. hiç riske atıp strese de giremiycem :)
bunlar da çok tatlııı Eki Görüntüle 740452
hmmm konu değiştiğine göre ben de kayıt altındaki görüntülerimi paylaşayım o zaman
Baya araştırdım kendim yapıcam diye ama vazgeçtim o sırada bulduklarım da şunlar kızlar, belki işinize yarar bişeyler çıkar :))
bayıldımmmmm
güzelmiş canım ben de şunlara bayıldım kendim yaparım diyordum ama vazgeçtim uğraşamıcam bu sıcakta
Eki Görüntüle 740445 Eki Görüntüle 740446 Eki Görüntüle 740448
vala doğru diyo
aa güzelmiş canım iyi fikir onu da sonra yaptırırım olmazsa ben de seviyom onları
ben de kayınvalideden öle bişey beklemiyom çünkü diğer gelinlere yapmamış bana da yapmaz :106:
Aynen bende bizim kayınvalideden ümitli değilim.
canım olucaksa da eşinin korunması lazım. doğuma çok vaktimiz yok ve _permler rahimde uyarıcı etki yapıyomuş o yüzden olsa da önlemi alın. onun dışında bi zararı yok diye her yerde yazıyo. araştır, oku için rahatlasın ve eşinle ilgilen
İliski olunca mutlaka esimiz korunmalı mı?
zaten artık bize kimse hediye getirmez canlar
ne varsa bebeklere bundan sonra
Selam kizlar ben geldim
Arkadaslar bende size birsey soracağım. Tacyaprak iliskiden bahsetmişken.
Bizim basta kanamamız olmuştu iliski yasaktır bir ara. Sonra serbest bıraktı Dr, ama biz yine de cesaret edemedik. Gecen bir ara deneyelim dedik bende kuruluk vardı. Tık yok. Acaba psikolojik olarak cocuğu korumak icin mı oluyor bilemiyorum. Vajinal kuruluk yaşayan var mı aranizda?
Bizde bıraktık. Fakat esime de üzülüyorum. İstiyoruz yapalım. Ne yapsam bilemiyorum. Çözümü olan var mı?
Onceden de gerçi benim bazen olurdu bu kuruluk ama o zaman yardımcı birşeyler kullanırdik, bebe yağ vs gibi. Simdi cocuğa zarari olur belki diye de yöneltmedik onlara.
Ne yapsam bilmiyorum?
Siz iliskiye giriyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?