Kizlar traccy hogg diye bir yazarin kitabi vardı cok guzel diyordunuz kitabın adini yazabilir midiniz
Ayyy cok sukur kizlar bebis kalkti sabah 8 den beri isteyim bir ise ilimi surmdim kendimi dinliyorum , simdi calisma vakti geldi oglen oldu valla.. Hadi gorusuruz kizlar..
Nuarincim sen bu isi bu aksam hallet hayirlisiyla derin bir ohhh cekersin valla :))
hakkaten miDD neese uzuLmeyin DDDD
yaa ben de istiorummm hareketLerini eLini koLunu daa ii hissetmek
hmmm sizde de şenlik var yani bu gece
bizim ilk gebelikte doktor her gittiğimizde yasak diyodu, en son eşim aaaaaaaa ama yapmıyoruz ztn ne uyarıp duruyoki demişti. Sanki bizi takip ediyomuş gibi
şimdiki doktorum da kanama olmadığı sürece hiç bi problem yok dedi sağolsun
cok tuaf bısı canım ya gecen gun bı arkadas yanımda otururken dısardan fark ettı hareketlerını o derece yanıesımle oturup ızlıyoz resmen :))
aynen valla durup izliyoruz o kadar güzel kiiii
yaa arkadasLar nie kardes kardes yatıosunz anLamadm aranızda bitek bende mi hormonLarı oLumLu yonde caLıstı bu konuda??? sanmıorm.... korkuLarınız esınızLe guzeL seyLer yasamanıza engeL oLmasın doktor aksini demedikce bu oLayın hiçbir sakıncası yok hepiniz akıLLı ınsanLarsınz yapmayın ALLah askına esınıze de zuLmetmeyin:)))) biraz acık konustum ama gercekten yersiz kuskuLarınızı atın Lutfen hicbir sıkıntı oLmuor hem de hiç ozeLLikLe erkek anneLerine soLuormmm esınız kıskanmaya basLamıstır buyuk bi ihtimaLLeDDD artık sizin tek erkekiniz o oLdu die sakayLa karısık sitem ediodur bu payLasımLar onu unutmadınızı gosterir
Cok güzel yazmışsın, haklısın. Ama benim eşim asla yaklaşmıyor. Fiziki durmum onun için şu an cok itici. Asla bir hamile ile birşeyler yapamam diyor. O yüzden son altı aydır duraklamaya girdik.Bir de bundan sonrası var. Nerden baksan normallere donmemiz bir yıl.. Ve kilo da sevmiyor. Aldıklarımı veremessem belki de hiç başlamaz.. o derece vahim bir durum içindeyim.. :18: Ama önce bebeğim ve sağlığı ne yapayım? Bu kadar hamileliğin getirdiği endişeleri yaşarken bir de onun kaprisleriyle uğraşamam..
Tuhaf. Çoğu erkeğin anlayışsız olduğu yerde anlayışlı, anlayışlı olduğu yerde anlayışsız. Tipik ikizler burcu erkeği desem herhalde yeterli gelir.canım ama bu çok can sıkıcı eşin anlayışsız sanırım biraz senin adına üzüldüm.
Tuhaf. Çoğu erkeğin anlayışsız olduğu yerde anlayışlı, anlayışlı olduğu yerde anlayışsız. Tipik ikizler burcu erkeği desem herhalde yeterli gelir.
biz kardeş kardeş yatıyoruz halaçünkü ben korkuyorum
Cok güzel yazmışsın, haklısın. Ama benim eşim asla yaklaşmıyor. Fiziki durmum onun için şu an cok itici. Asla bir hamile ile birşeyler yapamam diyor. O yüzden son altı aydır duraklamaya girdik.Bir de bundan sonrası var. Nerden baksan normallere donmemiz bir yıl.. Ve kilo da sevmiyor. Aldıklarımı veremessem belki de hiç başlamaz.. o derece vahim bir durum içindeyim.. :18: Ama önce bebeğim ve sağlığı ne yapayım? Bu kadar hamileliğin getirdiği endişeleri yaşarken bir de onun kaprisleriyle uğraşamam..
hadi beeeee ciddi msn?????????????? vay bee arkadasım sen ugrasma tabii en iisini yapıosn diecem ama yaLan soLerım ayoL ben 14.kiLoma dooru gidiorm giki cikmadi vaLaa bugun eve geLsin baska turLu sevicmm
hadi beeeee ciddi msn?????????????? vay bee arkadasım sen ugrasma tabii en iisini yapıosn diecem ama yaLan soLerım ayoL ben 14.kiLoma dooru gidiorm giki cikmadi vaLaa bugun eve geLsin baska turLu sevicmm
kendine akşam için bahane arama şimdi
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
cok mu beLLi ettmm
mazereti olanlar hariç bu gece milletin evinde curcuna olacak herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?