2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hakkaten mi DD neese uzuLmeyin DDDD

yaa ben de istiorummm hareketLerini eLini koLunu daa ii hissetmek

bizi durum mecburi bebegin eşi aşagıda oldugu için ve ilk aylarda düşük riski atlattıgım için yasak. bebegin eşi yukarı çıkarsa belki kalkabilirde ama biz tedbiri elden bırakmayız sanırm

Cok güzel yazmışsın, haklısın. Ama benim eşim asla yaklaşmıyor. Fiziki durmum onun için şu an cok itici. Asla bir hamile ile birşeyler yapamam diyor. O yüzden son altı aydır duraklamaya girdik. Bir de bundan sonrası var. Nerden baksan normallere donmemiz bir yıl.. Ve kilo da sevmiyor. Aldıklarımı veremessem belki de hiç başlamaz.. o derece vahim bir durum içindeyim.. :18: Ama önce bebeğim ve sağlığı ne yapayım? Bu kadar hamileliğin getirdiği endişeleri yaşarken bir de onun kaprisleriyle uğraşamam..

canım ama bu çok can sıkıcı eşin anlayışsız sanırım biraz senin adına üzüldüm.

biz kardeş kardeş yatıyoruz hala çünkü ben korkuyorum

bizde ev arkdaşıyız sankı kanka falan diyip guluyoruz benım eşim korkuyoo dıyorukı artık benı eskısı gıbı görmuyormu aklıma gelmıyor değil e tabı kılo aldım karnım buyuyo o şekılde benımle olmak ıstemıyor mu acaba aldatır mıki diyorum ama kocam bu dunyadakı bana sunulan mükafat Allahım ondan razı olsun hep buyuk destekçimdi 10 yıldır tanıyoruz bırbırımızı ama bu hamılelıkte en başından berı bebeğe bişey olur dıye bana yaklaşmıyor o analamda...

merhaba hamişler
geceleri artık hiç uyuyamıyom iyide şaştı uyku düzenim
bu arada kardeş yatma konusuna gelince bnm eşim tam tersi kilo vermemem konusunda beni ikna etmeye çalışıyo
ayrıca drlar hiçbir sakınca görmüyo bu konuda hatta doğumu kolaylaştırıyo

bebişini hissetmediğini düşünen anneler geçen bebeğim 1 gün haraket etmedi bi panik oldum
dr um dediki bebek sırtını karnına dönüp yüzünü sırtına verirse orda haraket etsede sırtına doru haraket etceği için hissetmessin dedi

hadi beeeee ciddi msn?????????????? vay bee arkadasım sen ugrasma tabii en iisini yapıosn diecem ama yaLan soLerım ayoL ben 14.kiLoma dooru gidiorm giki cikmadi vaLaa bugun eve geLsin baska turLu sevicmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…