birazcık
adamlar da dicek noluyo yahuuu diye
Selamlar,hayırlı cumalar arkadaşlarNasılsınız,ne kaynatıyorsunuz yine? :126:
Selamlar,hayırlı cumalar arkadaşlarNasılsınız,ne kaynatıyorsunuz yine? :126:
ben kocama su geLince ayrı bı sevıcmm yazımın fotosunu cekip yoLLadmm nasL guLuo teLde
hoşgeldin canımmm vicdansız hatunların ifadeleri alınıyodu son anda yetiştin
hoşuna gitmiştir tabii
selamlar,hayırlı cumalar arkadaşlarnasılsınız,ne kaynatıyorsunuz yine? :126:
Tabi gülün eğlenin kızlar. :))) İçinizde en mağdurunuz benim anasını sattiimm.. Ben de şimdi cıkıyorum kendimi alışverişe vurucam, belki iyi gelir..
ben kocama su geLince ayrı bı sevıcmm yazımın fotosunu cekip yoLLadmm nasL guLuo teLde
Tabi gülün eğlenin kızlar. :))) İçinizde en mağdurunuz benim anasını sattiimm.. Ben de şimdi cıkıyorum kendimi alışverişe vurucam, belki iyi gelir..
Okuyucam da arada işim çıkıyor,portal da hemen beni atıveriyorşimdi anlatsak yazmamız lazım. sen en iyisi geçmişi okuyuver
Hoşbuldum canım,okuyup da anlamak lazım :)hoşgeldin canımmm vicdansız hatunların ifadeleri alınıyodu son anda yetiştin
hoşuna gitmiştir tabii
Hoşbulduksana da hayırlı cumalar cnm hoş geldin
ben de bıktım çalışmaktan alışveriş yapmak istiyorummm
Hmmm şu meseleBize göre hiç mesele bile değil aslında,herşey yolunda ve normal hatta abartmıyorum bazen yeni evliler gibiyiz ki öyleyiz de 1 senelik evliyiz henüz Doktorumuz da hiçbir sakınca görmedi şimdiye kadar,eşime haksızlık yapamam,kendime de ama zararı olsaydı kızıma da
Hamileliğimin ilk 4 ayında çok isteksizdim,ben ben değildim sanki..şimdilerde de hala bebeğimize zarar veriyor muyuz diye bir his geliyor bana ama dediğim gibi doktoruma güveniyorum ve Allahın bebeklerimizi çok iyi koruduğunu düşünüyorum ,sorun görmüyorumsiz daha çiçeği burnundasınız canmhamilelikte bizim hormonlarımız da tavan yapıyormuş ve istekli oluyormuşuz sabah eşimi uynadırırken hadi uyan canım benm falan diyorum o da hhe tabi şimdi böyle oğlun doğduktan sonra ben seni görürüm kim canın oluyormuş,beni unutursun bile diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?