2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Tabi gülün eğlenin kızlar. :))) İçinizde en mağdurunuz benim anasını sattiimm.. Ben de şimdi cıkıyorum kendimi alışverişe vurucam, belki iyi gelir..

Tabi gülün eğlenin kızlar. :))) İçinizde en mağdurunuz benim anasını sattiimm.. Ben de şimdi cıkıyorum kendimi alışverişe vurucam, belki iyi gelir..

yalnız değilsin canımm :) haftasonu eşimle alışverişe çıktık artık normal kıyafetlerım olmuyo ya geziyoruz pantolonları bi gördü bunlar ne dedı ( hamıle pantolonlarının bellerını falan görünce ) aşkım bunlardan almayalım sana dedı giyme böyle dedi tamam aşkım dedım gittik normal markalardan elbiseler aldık hamıle elbısesı değil ama aldıklarım kotondan mangodan salaş bol elbiseler olur ya onlardan aldık düşün o sadece lcw den hamile şrtu aldık kot şort onunda belı sadece lastıklı kocaan lastiği olmadıgı için o hoşuna gitti benımkıde böyle oyuzden sende hazr alışverıse gıdıyosun ona gore seyler al az bucuk benzıyo bızım herifler

Son düzenleme:
arkadasLar cok guLduk egLendık umarım bebısLeımızde neseLenmıstır ben kacıorum ee aksama ısım var DDD
bu arada size emzirmeyLe iLgiLi cok guzeL siteLer postLuyorum bugun hep bunLarı okudum harıka seyLer var bence biLgisayarınızın sık kuLLanıLanLarına ekLeyın sıkıLdıkca okursunuz benim gbi

Emzirme hakkında tecrübe ve öneriler
SlingoMOM
yasemin: emzirme
böyleyken böylee
Emzirme | Pratik Anne

ee hadi siteyi hareketLendirdiimize gore yrn mutLu mesut gunaydın msgLarını bekLiorm DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ben de bıktım çalışmaktan alışveriş yapmak istiyorummm

ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ve bu pazar artık inş. kızımıza bişeyler bakıcaz diyorduk ama yine bi plan değişikliği olucak galiba. hele kocamı hiç denk getiremiyorum alışveriş için

Hmmm şu mesele Bize göre hiç mesele bile değil aslında,herşey yolunda ve normal hatta abartmıyorum bazen yeni evliler gibiyiz ki öyleyiz de 1 senelik evliyiz henüz Doktorumuz da hiçbir sakınca görmedi şimdiye kadar,eşime haksızlık yapamam,kendime de ama zararı olsaydı kızıma da

siz daha çiçeği burnundasınız canm hamilelikte bizim hormonlarımız da tavan yapıyormuş ve istekli oluyormuşuz sabah eşimi uynadırırken hadi uyan canım benm falan diyorum o da hhe tabi şimdi böyle oğlun doğduktan sonra ben seni görürüm kim canın oluyormuş,beni unutursun bile diyor

Hamileliğimin ilk 4 ayında çok isteksizdim,ben ben değildim sanki..şimdilerde de hala bebeğimize zarar veriyor muyuz diye bir his geliyor bana ama dediğim gibi doktoruma güveniyorum ve Allahın bebeklerimizi çok iyi koruduğunu düşünüyorum ,sorun görmüyorum

kızlarrr dün geceden beri amma kaynatmışsınız ha okumaktan başım ağrıdı :) çokkk güldüm ama okurken yaa. malum konuya değinmişsiniz bende hormonlarıma yeniliyorum ama korkuyorumda oğluma bişi olacak diye. benimd bi kaybım olmuştu çünkü bundan önce. bu arada sabah 100 mg lık şeker yüklemesi yaptırdım tek kelimeyle iğrençti içerken çok zorlandım bi ara kusacak gibi oldum ama kusmadım şükür eşimden destek aldım. sonuç şekerim sınırda çıktı yediklerime dikkat edicem.inş yüksek çıkmaz bundan sonrda. oğluşumun hareketleride baya farklılaştı iki gündür maşallah yavruma. sabahtan beri açtım bi tekmeliyo bi tekmeliyo kızlar varyaa içim acıdı oğluma. az kaldı sabret diyorum birazda yiycez dıyorum. sonra yemeği yedi sakinleşti kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…