2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ankarada yanıoda ben zaten ev hapisliyim bu sıcaklarda dikkat edin

ilk defa bir yazı memleketımde değilde trabzonda geçiriyorum hiç de fena değil özlemin dışında serin yanı benım evım serın en azından gunduz işim olmadıkça çıkmıyorum ama temmuz ve ağustosta nolur bılemem kızlar en sıcak yaz olacakmış bu yılll

kızlar yemek yapmakla aranız nasıl ben hiç de severek yapamıyorum mecbur yapıncada severek yıyemiyorum ama duzenlı yememız lazım gerıyor bu yemek konusu benı canımın istediği şeyi bile yaptıktan sonra tadına bıle bakmak ıstemıyorum .birde kahvaltıyı yalnız yapıyorum öğle yemegim yalnız ee akşam eşim 8.30 da gelıyo ben en geç 7 de yemem lazım o da yalnız offfffffffffff sıkıldım

ankarada yanıoda ben zaten ev hapisliyim bu sıcaklarda dikkat edin
aynen canım tansiyonum 5e düştüydü geçen sıcaktan

canım bnde 12de kahvalltı 8de yemek aralarda meyve yiyemiyorum canım hiç istemiyo

Ben bazen severek bazen de sevmeyerek yapıyorum allahtan eşim yemeği dert eden biri değil sabah kahvaltiyi beraber yapiyoruz akşamları bazen yiyoruz bazen de yemiyoruz ben çok yemeyi sevmiyorum

Canım bende arada yemeye çalışıyorum ama en fazla ayda birdir yediğim. Olmuyor ki her zaman yenmiyor.

Bu aralar ne yesem midem bulaniyor yesem de halsiz düşüyorum ben bu mide bulantisindan kurtulamıyorum.bu aralar kendimi abur cubura verdim çok kilo aldım galiba hemen tartilmam lazım :-(

trabzonun şimdi tam mevsimi. ewet çok sıcak olacak diolar allah yardımcımız olsun
yemek yapmıyorum ama bu aralar hiç yemekle aram yok yiyemiyorum eskisi gibi azaldı iştahım
Ben daha hiç asi olmadım 1 temmuz da olacagim çok aciyor mu kızlar

benim fazla acımadı hafiften bi kas agrısı oldu birinci ve ikinci gün geçti sonradan

Ben bazen severek bazen de sevmeyerek yapıyorum allahtan eşim yemeği dert eden biri değil sabah kahvaltiyi beraber yapiyoruz akşamları bazen yiyoruz bazen de yemiyoruz ben çok yemeyi sevmiyorum

ben sadece kendıme yemek yapıyorum eşim restorant sahıbı oldugu için ve geç geldıgı için o da yıyıp gelıyo bende sevmıyorum yemek yemeyı sırf kızım için gecen dedımkı doğsun emzırırken bol su içmek gerekıyo yemek yemıcem diye....bırde ne yapıcan ne yıcen ama yapan olsa yerız belkı ama nerdeeee arkadaşım doğum yaptı annesı bır ay kaldı hergun benı çağırdılar kalabalıkla ve başkası yapınca yenılıyor yıne

ahh ahh bende de var o vicdan ne et ne süt ne de balık ..yok ii almıyo ne de yoğurt gecen 1 kase yoğurdu gözlerımden yaş gelerek yedım ama mığdemde çok durmadı çok.balıkekmek haftada 1 tıksınerek, eşim resti çektı haftada 1 olsun et yıcen dedı burun kıvırark işte yenı başladım onuda yemeğe ben zaten ot ve sebzeyle meyveyle beslenen bıırıydım ama şimdi zorlayınca da miğde almıyo bulanıyoooo off off

Canım bende arada yemeye çalışıyorum ama en fazla ayda birdir yediğim. Olmuyor ki her zaman yenmiyor.

benim de bi balık yiyişim var aç insanın iştahı kapanır ben kılçıkları ayıklarken
süt ve balıkla aram iyi değil diğerlerinde de oturup üç ceviz beş badem bi kase de şundan diye yiyemiyorum valla. çalıştığım için ona da vaktim olmuyo. iş yerinde olmuyo sürekli elinde ağzında bişeyle, ee eve gidiyorsun oluyo saat 7-8 yemek ye meyve ye yat tamam.
bu yemek işine canım çok sıkkın bgn neyse

slmm hamişler nasılsınız
nasıl giidiıoooo
ben çok sıkılıoorum yaaaaaa
şu oğluşum bi gelsede yanlızlığım geçse idi

bendozame hep tek yıyorum kahvaltı yalnız ogle yalnız aksam yalnız esımı bazen beklıyorum oda 9 u buluyor benım ıcın cok gec ve tek basına ne yapmanın neden yemenın tadı olmuyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…