ankarada yanıoda ben zaten ev hapisliyim bu sıcaklarda dikkat edin
aynen canım tansiyonum 5e düştüydü geçen sıcaktanankarada yanıoda ben zaten ev hapisliyim bu sıcaklarda dikkat edin
kızlar yemek yapmakla aranız nasılben hiç de severek yapamıyorum mecbur yapıncada severek yıyemiyorum ama duzenlı yememız lazım gerıyor bu yemek konusu benı canımın istediği şeyi bile yaptıktan sonra tadına bıle bakmak ıstemıyorum .birde kahvaltıyı yalnız yapıyorum öğle yemegim yalnız ee akşam eşim 8.30 da gelıyo ben en geç 7 de yemem lazım o da yalnız offfffffffffff sıkıldım
kızlar yemek yapmakla aranız nasılben hiç de severek yapamıyorum mecbur yapıncada severek yıyemiyorum ama duzenlı yememız lazım gerıyor bu yemek konusu benı canımın istediği şeyi bile yaptıktan sonra tadına bıle bakmak ıstemıyorum .birde kahvaltıyı yalnız yapıyorum öğle yemegim yalnız ee akşam eşim 8.30 da gelıyo ben en geç 7 de yemem lazım o da yalnız offfffffffffff sıkıldım
günaydın kızzzllaarrr,
vicdanımı sızlatan bi mevzu var. ben balık yemiyorum doktorum da illa haftada 1 de olsa ye hap vermiycem diyo.
hap mı kullanıyosunuz yoksa düzenli balık yiyor musunuz?
içime dert oluyo ama zerre kadar da yemek istemiyorum şu hayvanı. hiç bi zaman sevmedik birbirimizi
trabzonun şimdi tam mevsimi. ewet çok sıcak olacak diolar allah yardımcımız olsunilk defa bir yazı memleketımde değilde trabzonda geçiriyorum hiç de fena değil özlemin dışında serin yanı benım evım serın en azından gunduz işim olmadıkça çıkmıyorum ama temmuz ve ağustosta nolur bılemem kızlar en sıcak yaz olacakmış bu yılll
yemek yapmıyorum ama bu aralar hiç yemekle aram yok yiyemiyorum eskisi gibi azaldı iştahımkızlar yemek yapmakla aranız nasılben hiç de severek yapamıyorum mecbur yapıncada severek yıyemiyorum ama duzenlı yememız lazım gerıyor bu yemek konusu benı canımın istediği şeyi bile yaptıktan sonra tadına bıle bakmak ıstemıyorum .birde kahvaltıyı yalnız yapıyorum öğle yemegim yalnız ee akşam eşim 8.30 da gelıyo ben en geç 7 de yemem lazım o da yalnız offfffffffffff sıkıldım
Ben daha hiç asi olmadım 1 temmuz da olacagim çok aciyor mu kızlar
Ben bazen severek bazen de sevmeyerek yapıyorum allahtan eşim yemeği dert eden biri değil sabah kahvaltiyi beraber yapiyoruz akşamları bazen yiyoruz bazen de yemiyoruz ben çok yemeyi sevmiyorum
günaydın kızzzllaarrr,
vicdanımı sızlatan bi mevzu var. ben balık yemiyorum doktorum da illa haftada 1 de olsa ye hap vermiycem diyo.
hap mı kullanıyosunuz yoksa düzenli balık yiyor musunuz?
içime dert oluyo ama zerre kadar da yemek istemiyorum şu hayvanı. hiç bi zaman sevmedik birbirimizi
ahh ahh bende de var o vicdan ne et ne süt ne de balık ..yok ii almıyo ne de yoğurt gecen 1 kase yoğurdu gözlerımden yaş gelerek yedım ama mığdemde çok durmadı çok.balıkekmek haftada 1 tıksınerek, eşim resti çektı haftada 1 olsun et yıcen dedı burun kıvırark işte yenı başladım onuda yemeğe ben zaten ot ve sebzeyle meyveyle beslenen bıırıydım ama şimdi zorlayınca da miğde almıyo bulanıyoooo off off
Canım bende arada yemeye çalışıyorum ama en fazla ayda birdir yediğim. Olmuyor ki her zaman yenmiyor.
ben de henüz aşı filan olmadım dr um da bişi söylemedi :26:
ben de henüz aşı filan olmadım dr um da bişi söylemedi :26:
Sağlık ocağından çağırıyorlar Cnm banada 1 temmuza gün verdiler
bende daha aşı olmadım galiba geç kaldım da
Kaçıncı haftadasin Cnm ben 24+5 günlük ken asiolacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?