Neyse normale iyi bari :)hamişlerin bazılarında oluyomuş bende olmadı ama
Bende zorlanıyorum artık canım.kızlar gece sağa sola dönerken çok zorlanıyorum rahatsız oluyorum sizde de oluyo mu ?
Telini mı sildin :)hiç bir şey kaybetmedın canım adı kaynana ben butun yaptıklarına rağmen saygımı korudm hep yardım cı oldum ama ben nezaman düşşem yanımda olmadı hiç ne öncekı kurtajımda ne babmın vefatında ne eşimin amlıyatında ne hamıleyken düşürdüğüm taşlarda yoktu hiç yardımı olmadı ama o hasta oldu hastanede 2 gun yanında ben yattım saflığıma doymuyorum anlıyacagın ama artık telını bıle sıldım telımden en son
bende zorlanıyorum artık ALLAH yardımcımız olsun sıcaklarda bastırdıkça iiice ne olcaz bilmiiom şimdi bile daralıyorum
neyse normale iyi bari :)
bende zorlanıyorum artık canım.
Telini mı sildin :)
hahaha en iyisi aslında. Ama arada ararsa...
aminnn, bi de yan yatınca benimki tepikliyo saki noluyo yaa der gibi
evet sildim telefonumda numarasını görmeye bıle tahmmulum yok artık gecenlere aramış eşime demiş babakmadı dıye göredim dedım sonra yıne aradı eşim baktı sadece numara var kım dedım annemın numarası dedı açtım konuştum soğukça torununu soruyoo
evet sildim telefonumda numarasını görmeye bıle tahmmulum yok artık gecenlere aramış eşime demiş babakmadı dıye göredim dedım sonra yıne aradı eşim baktı sadece numara var kım dedım annemın numarası dedı açtım konuştum soğukça torununu soruyoo
Çok tatlılar Cnm ne güzel de renkleri var bayildimbebis gule gule giysin ;-)
bende çok begendim güle güle güzel günlerde giysin inşallah
Hadi ya :) Eşin birşey demedi mı, neden numara kayıtlı degil diye. Bizimki olsa sorardı herhalde. Bozulurdu da annesinin numarasını sildim diye.
EŞİ BU DUNYADAKİ bana Allahın lütfu resmen o da az huysuz olsa gurbette hiç yaşanmazdı sanırım biliyor annesini oda ve benden daha çok üzülüyor ben alışmıştım artık annesının durumuna 3 yıl oldu nerdeyse.eşim 1 ay once telıme bakmış annesi benı arıyomu dıye yok aramamış görünce aramış annesıni benım hamıle karımı neden aramıyosun anne yemek yapamıyo yaptıgını yıyemıyo hiç sordun mu napıyon kızım dıye açmış ağzını yummuş gözunu , haberım yok, diğer eltım kaynanamdan çıkmaz çocuk baktıırır ona , o mu gurbette benımkımı gurbette anlamdım demış ben kımseye eyvallah etmem eltım gıbı kımseye yuk olamam yapım gereği .kaynanam benı aradı napıyon kızım ne yıyon şaşırdım eşimi ardım sonra sen annene bişey mı dedın dıye evet dedı dedım hak etti hmm dedım böyle kızlarrrrrrrrrrr yorum sizin
Bence siz arada bir arayın hatrini sorun onlar size iyi davranmasada siz bakmayın belki ilerde üzülüp pisman olurlar siz hep olumlu olan taraf olun
hep öyle yaptım canım ne yaptıysa ölümlü dünya dedım özellikle babmı kaybettıkten sonra kımseyle dargın olmayacam dedım oda eşimin annesi dedim onu gezdırdım birlıkte alışverişe yemege gıttık kı dedım ya hiç bir faydasını görmedim ama artık haketmıyor en son hamıle hamıle taş düşürdüm çok muhatç oldum gene gelmedı bakmaya eşim sabahları işten gelid kahvaltımı yaptrdı öğlen geldı yedırdı akşam kaçta gelırse artık osaatte de akşam yemegimi yiyeybıldım tuvaletım geldı söylemesı ayıp gıdemedım taş öylekı kıpırdatamıyosun kendını eşim suyumu telımı baş ucuma bırakıp ıdare ettı benı sağolsun 2 ,3 gün soruyorum sana günah değil mi bana dedımkı hep olsun dedım ama artık yeter bende bır ınsan evladıyım
valla bravo canım eşine :129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?