beni daha aramadılar ararlar mıki acaba :26:
benım pazartesı ıkıncı asım var korkulacak hıc bı yanı yok merak etme
Kızlar benim ilk aşı 1 temmuz ikinci doz 31 temmuz 3.doz 11 eylül geç değil mı
Kapanır insallah canım.günaydın kızlar :) dün detaylı ultrason gunumuzdü , çok şükür yaptırdık buyuk sıkıntı yok sadece böbreklerinin kanalaa çıkış yeri normala gore biraz daha acıkmış bu doğumdan sonra %80 kapanır am %20 kapanmayabilir dio takipte olucaz, idara yolu enfeksiyonu sık olursa tedevi edilir dio bakalım inşlh bir sıkıntı olmazda kapanır ....
ama uzun süreden sonra böyle görmek çok güzel , insan daha bi anne gb hissedio kendini , Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın , sağlıkla kucağımıza almamızı nasib etsin inşlh :)
Maasallah bebise :)kızlar günaydınlar.:)
dün şeker yüklemem vardı.
ne kötü bir içeçektir o ya
bnm tatalıyla pek aram yok bn pek sevmedim. allahtan yüksek çıkmadı değerlerim.
ilk değerim 119 ikinci 109 çıktı şekerli suyu içtikten sonra.
bebişimizide gördük. 752 gram olmuş. boyunu sormayı unutuum ama.
günaydın kızlar, mutlu haftasonları olsun hepimize:)
ben 7. ayımın sonlarına doğru baby shower (hoşgeldin bebek) partisi yapmayı planlıyorum. arkadaşlarımın arasında yapanlar oldu ama ben orjinal bir davet olsun istiyorum. aranızda yapan ve bana önerisi olan var mı acaba:)
merhaba kızlaaar çok fenayım göbek deliğim dışarı gelmeye başladı canım acıyo
sizinde varmı böle sorun
neden 3 doz oluyosun ki benim dr iki doz yeterli demişti.
Kızlaarrrr
dün kü muhabbetten sonra forumda bi azalma oldu. gece yorgun düşen arkadaşlarımız mı var acaba
Kızlaarrrr
dün kü muhabbetten sonra forumda bi azalma oldu. gece yorgun düşen arkadaşlarımız mı var acaba
kızlar benim ilk aşı 1 temmuz ikinci doz 31 temmuz 3.doz 11 eylül geç değil mı
neden 3 doz oluyosun ki benim dr iki doz yeterli demişti.
slmm hamişler nasılsınız
nasıl giidiıoooo
ben çok sıkılıoorum yaaaaaa
şu oğluşum bi gelsede yanlızlığım geçse idi
bendozame hep tek yıyorum kahvaltı yalnız ogle yalnız aksam yalnız esımı bazen beklıyorum oda 9 u buluyor benım ıcın cok gec ve tek basına ne yapmanın neden yemenın tadı olmuyor(
Henüz yok. Sadece kahverengi çizgi oluştu göbeğimde. Hatta meme ucundan aşağı dogruda bir kahverengilik var. Oda normal mı acaba?
kızlar gece sağa sola dönerken çok zorlanıyorum rahatsız oluyorum sizde de oluyo mu ?
ayyy kizlar kaynanam olmadığına sevinsem mi uzulsem mi bilemedim tirstim valla hepsi böyle mi ya
Ayyy kizlar kaynanam olmadığına sevinsem mi uzulsem mi bilemedim tirstim valla hepsi böyle mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?