2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlaarrrr
dün kü muhabbetten sonra forumda bi azalma oldu. gece yorgun düşen arkadaşlarımız mı var acaba

Kapanır insallah canım.

Maasallah bebise :)

Hiç duymadım ben bu partiden canım. Bebek doğduktan sonra mı once mı yapılıyor bu?

kızlar benim ilk aşı 1 temmuz ikinci doz 31 temmuz 3.doz 11 eylül geç değil mı

geç değil canım ben ilk evlendıgımde yaptrdım bu aşıyı tetanozu ilk oluyosun 2. 1 ay sonra 3. Aşın 3 ay sonra 4. Aşın bır yıl sonra 5. Yanı sonuncuda diğer 1 yıl sonra ve daha aşı yok ve sen korunmuş oluyosun :)

neden 3 doz oluyosun ki benim dr iki doz yeterli demişti.

2 doz senı hamıleliğin surece koruyacak eğer toplam bütün dozları yaptırırrsan hayatın boyunca senı koruyacak canım ben hamıle kalmadan once başlamıştım bu aşılara...hatta evlenmeden önce evlenırken bazı testler istiyolarya işte hebatit tetanoz hepsini yaptrmıştım

slmm hamişler nasılsınız
nasıl giidiıoooo
ben çok sıkılıoorum yaaaaaa
şu oğluşum bi gelsede yanlızlığım geçse idi

bende yalnızım eşim sabah gidiyo taaaaaa akşam gelıyo onu yazdım sabah bende kahvaltıda yalnız öğlede yalnız akşam yemeği yalnız inan haftada 1 kadın gelıyo temızlıge sevınıyom onla kahvaltı falan yapıcam diye :) ve pazarları seviyorum sadece kocam o gun sadece benım

bendozame hep tek yıyorum kahvaltı yalnız ogle yalnız aksam yalnız esımı bazen beklıyorum oda 9 u buluyor benım ıcın cok gec ve tek basına ne yapmanın neden yemenın tadı olmuyor (

aynennnnnnnnn 8.30 da dukkanı kapatıyor eve gelmesi 9 o saatte ben yesem rahatsız oluyorum eritemıyorum şişiyo miğdem beklemıyorum o yuzden oda fdukkanda yıyıp gelıyo bu yuzdenkızım doğsa buyuse başbasa onunla balkonda kahvaltı yapsak daha çok var bır yemek yapıyorum o gun eek canım istemıyo rtesı gun yıyorum tamam 3. Gun gitmiyo zaten ama biri yapsa kalabalık olsa nerdee kayınvalıdem didimde yazlıkta umrunda değilim hamılelığim surece bır kere evıme gelıp bi çorba yapmadı bana ama ben ona hamıle hamıle mısafırı gelecegı zaman 3 çeşit ıkram yapıp götürdüm ınsanın zoruna gıdıyo artık

ayyy kizlar kaynanam olmadığına sevinsem mi uzulsem mi bilemedim tirstim valla hepsi böyle mi ya

hiç bir şey kaybetmedın canım adı kaynana ben butun yaptıklarına rağmen saygımı korudm hep yardım cı oldum ama ben nezaman düşşem yanımda olmadı hiç ne öncekı kurtajımda ne babmın vefatında ne eşimin amlıyatında ne hamıleyken düşürdüğüm taşlarda yoktu hiç yardımı olmadı ama o hasta oldu hastanede 2 gun yanında ben yattım saflığıma doymuyorum anlıyacagın ama artık telını bıle sıldım telımden en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…