• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
seker yuklemesi yapilmisken soriyim sana nasil tati bildigimiz sekerli su gibimi :26: benim daha yapilmadi 10unda yapilacak bende merak ediyorum tadi nasil diye :27:

evet evet bende çok merak ediyorummmm:26:

bildiğiniz şekerli su tadı çok kötü değildi. magnezyum kullanıyosanız suda eritilenlerden inanın onun çok çok çok daha iğrenç bi tadı var. :129:

bildiğiniz şekerli su tadı çok kötü değildi. magnezyum kullanıyosanız suda eritilenlerden inanın onun çok çok çok daha iğrenç bi tadı var. :129:

6 Temmuzda kısmetse, gece 12 den itibaren hiçbişi yiyip içme dedi böhüüüüüü:43:

iyimiss hadi bunuda atlatalimm insallah :27:

benimde 10unda sabahin korunde bunuda atlatinca bisey kalmiyo geriye sanirsam :27:

seker yuklemesi yapilmisken soriyim sana nasil tati bildigimiz sekerli su gibimi :26: benim daha yapilmadi 10unda yapilacak bende merak ediyorum tadi nasil diye :27:

75 mg lık lımon aromalıydı cnm benım ıctıgım gazozun tadına benzıyor fakat aç oldugum ıcın bir de benım tatlıyla aram olmadıgından dolayı zorlandım içerken 3.kanımı verdıkten sonra çıkardım :1: Ama çok değil tadıda çok kötü gelmedi bana.

Geceleri kalçam agrıyor bacaklarıma vuruyor agrısı kasıklarımda da oluyor gebelikte normal dedi doktorum birde Magvıtal dıye ılac yazdı agrılarıda azaltırmıs kullanan var mı aranızda? Demir ilacınada devam edicekmişim aynı zamanda. Magnezyum ilacı Magvital tadı nasıl acaba :18:

kızlar ramazan bayramı 33-34 haftalara denk geliyo..inşallah bi sıkıntımız olmassa..bayramda ankaraya gitmeyi düşünüyorum..sonra da bi hafta daha ekleyip yakın yerlerde biras gezip gelmek..sizce nasıl olur..çok mu zor olur..
bence yakınsa birşey olmaz sonuçta hamileyiz hasta değilizki ama yine de çok yormamak lazım
Kızlar bütün gün uyumak istiyorum hiç halim yok.

canım bazen olur öyle sen de uyu canım nasıl olsa evdesin bugünler gelmez geri bıdıklar doğduktan sonra uyku haram olabilir:31::31:

75 mg lık lımon aromalıydı cnm benım ıctıgım gazozun tadına benzıyor fakat aç oldugum ıcın bir de benım tatlıyla aram olmadıgından dolayı zorlandım içerken 3.kanımı verdıkten sonra çıkardım :1: Ama çok değil tadıda çok kötü gelmedi bana.

anladim tatlimm bebis icin ne olsa icicez artik :27:

anladim tatlimm bebis icin ne olsa icicez artik :27:

Aynen öyle cnm yeterki saglıklı olsunlar :nazar::nazar: Benimle birlikte şeker yüklemesi yaptıranlar vardı karınlarına baktım maşallah dedim :nazar::nazar: onların göbüşleri dahada bir büyümüştü tabi önemli olan bebiş.

Aynen öyle cnm yeterki saglıklı olsunlar :nazar::nazar: Benimle birlikte şeker yüklemesi yaptıranlar vardı karınlarına baktım maşallah dedim :nazar::nazar: onların göbüşleri dahada bir büyümüştü tabi önemli olan bebiş.

senin de mi karnın fazla büyük değil kaç haftalıksın tam olarak

canim herkeste farkli oluyo iste bende trye gittim beni gorenler direk soyle diyo karninda kucukmus :47: bende leilaheillallah diyorum hee evet teyze kucuk ne olucak napiyim yani alip havami vuriyim icine sissin balon gibi:52::52::52: ben boyle mutluyum bebisim benimle kipir kipirr sende hiiic takma birden pat diye cikiverir :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
senin de mi karnın fazla büyük değil kaç haftalıksın tam olarak
benım karnım var baya cnm ama çok kılom yok sadece karnım var yalnız gördugum kadınınkı kocamandı yanı benımkınden epey buyuk duruyodu.
canim herkeste farkli oluyo iste bende trye gittim beni gorenler direk soyle diyo karninda kucukmus :47: bende leilaheillallah diyorum hee evet teyze kucuk ne olucak napiyim yani alip havami vuriyim icine sissin balon gibi:52::52::52: ben boyle mutluyum bebisim benimle kipir kipirr sende hiiic takma birden pat diye cikiverir :27:

Hahahah iyi demişssin cnm :1::1: Benim göbüş baya var aslında ama o hatunu görünce şaşırdım.

benım karnım var baya cnm ama çok kılom yok sadece karnım var yalnız gördugum kadınınkı kocamandı yanı benımkınden epey buyuk duruyodu.

Hahahah iyi demişssin cnm :1::1: Benim göbüş baya var aslında ama o hatunu görünce şaşırdım.

2 hamileliklerde flnda buyuk oluyo canim benimde oyle onumde bi top var sanki baskada bisey yok :27::27:

Karnım bazen baya toplanıyor :nazar: Dönem dönem galiba.

Eklentiler

• $1005413_545876518808942_1692800140_n.webp
    $1005413_545876518808942_1692800140_n.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 39
Back
X