2 hamileliklerde flnda buyuk oluyo canim benimde oyle onumde bi top var sanki baskada bisey yok![]()
Oğluşun olucak dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 hamileliklerde flnda buyuk oluyo canim benimde oyle onumde bi top var sanki baskada bisey yok![]()
Karnım bazen baya toplanıyorDönem dönem galiba.
Oğluşun olucak dimiGördüğüm kadınında ikinciye hamileymiş. Ben sivri karınla yayvan karını cok secemıyorum
masallah canim benimde yemek yedikten sonra baya bi sis gorunuyousb kablomu bulabilirsem bende eklicem fotomu
![]()
evet teyzosu insallah oglusum olucak benim ilk bu arada![]()
simdilik cikiyorum kizlar kendinize ve ufakliklara iyi bakin![]()
oh maşallah nasıl yazışmışsınız bugün oku oku bitiremedim
banada herkes Allah kurtarsın deyip duruyo canımı sıkıolar herkes dogum yapıo kurtulmak ne demek.. sonra hak veriyorum sıcaklar malum İMDAAATTTTT diye bagırasın gelio nefes alınmıo ya nedir bu sıcak
Karnım bazen baya toplanıyorDönem dönem galiba.
aynen canım bu ara pek bi duygusal ve agresif oldum zaten herkes şikayetçiokadarda sinirlenme ezinecim öyle denir zor bır sureç oldugu için ve önceden hep normal doğum yapıldığı ve zor oldugundan galıba Allahın yardımını dılıyolar bızım için doğum yaklaşınca daha çok anlıcaz bunu şubatta doğum yapan arkadaşım dedıkı derlerdi allah kurtarsın dıye çok haklıymış dedı yanı Allah sağ salım kurtarsın sonuca ulaş anlamında yoksa bu durumdan hemen kurtul anlamanında değil kızzzzzzz hemn elımız maşalı bu aralar
merhabalar,
ben de 2013 ekim annesi adayıyım, hepimizi allah sağlıkla bebeklerimize kavuştursun...
maşallah size çıkkkıdı çıkkkdı çıktı karınlarrrrrr ayy insan 6. ayda anlıyo evet hamıleyım dıyeee aynada kendımı gorunce oo dıyorummm epey olumuşum
aynen canım bu ara pek bi duygusal ve agresif oldum zaten herkes şikayetçi
hosgeldin aramıza canım amin inşallah
aynen canım bu ara pek bi duygusal ve agresif oldum zaten herkes şikayetçi
hosgeldin aramıza canım amin inşallah
hoşbulduk, çok teşekkür ederim.Foruma da yeni üyeyim aslında henüz çözemedim bir çok şeyi.
Aynı şeyi düşünüyorum.Bugün işyerinde camdan yansımamı gördüm.ben olmuşum artık dedim :)
kaç haftalıksın arkadaşım profiline girersen hakkında olan kısımda bebeğinizin tahmını doğum tarıhı yazıyo doldur orayı senınde takvımın çıksın yorumlarının altında![]()
kızzzzzz bı ara ben neydım ben benı çekmezdim valla annem vardı yanımda amannnnnnnn hepsini haşlıyodum kocişş zaten en önde haşlananlardan sonrada bırde ağlıyodum uzdum dıye ya ama yapacagımdan geri kalmadım bı surat asradım önume geleni tersledım kız oturuyoruz bı gun çaybahcesınde kızlarla wc ye gıtttım bır pis bir pis miğdem kalktı bırde paralı çıkınca dedım adama bu ne rezalet para almasını bılıyonuz bi domestos alında temızleyın içeri nefes alınmıyoo diye bagırıyooooom parasız tuvalet olsa anlıcaz dıye kızlar gordu benı kıız gel tamam dıyolar ben daha hayret bişey diye bağrıyoom sonrada oturdum gül güll![]()
![]()
ben 23 hafta 5 günlük hamileyim.kızımız olacak Allahın izni ile :) dediğim gibi forumu daha yeni yeni çözüyorum.