çok geçmiş olsun canım, bebişte yorulmuş olabilir, oruçlu değilsin biraz tatlı bişiler ye yat uzan bakalım nolcak? akıntı olayıda belki dün geceki şeyler geliodur şimdik, çünkü vajina kendi sistemini öyle güzel kurmuşki yabancı maddeleri hemen kendisi atıyo dışarı akıntı salgılayarak o nedenle belki öle bişidir.:26:
midede olanlar normal canım, reflü olabilir, az ve sık yemeye gayret et bide bazı yiyecekler iyi gelmeyebiliyor onları biliyosan onlarıda yememeye çalış, mesela bana hamur işi hiç iyi gelmiyo bi lokma yiyeyim hemen başlıyo midem yanmaya, farkettiğimden beri yemiyorum çok rahatım.
yatış şekline gelince sol önerirler hep çünkü bebişe giden oksijen ve kanın iyi olması için ancak yatamayanlar için illa da yatın diye bi kural yok, ben doktoruma sordum sağıma yatmayı çok seviyorum ama bebiş durmuyo, solumada hep yatamam ne yapayım diye, o da sen nasıl rahatsan öyle yat, sol sağ farketmez sol herzaman daha iyi ama şuanda önemli değil asıl önemli olan senin rahatlığın, bebiş güvende sen merak etme dedi