2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bana söylediler canım hatta kalkıp dolaşayım deme dediler uyuma da deiler...nedendir bilmiyorum aama bayağı titiz davrandılar...

niye oyle diyolar acaba bayiliriz fln diyemi ama ben 1 saat dolastim fln hic bisey olmadi o sonuncusunda artik iflas ettim basim fln dondu hala daha donuyo :27:

evet canım nak kargo ikitelli şubesi bize yakındı eşim abisi ile gidip aldılarrr :1::1::1::1:

ya ben istanbulda bi ağdacı bulamadım daha doğrusu gitmeye utanıyorum kendim hallediyodum ama şimdi imkansız benim ağdacı izmitteydi

ay ben utanırım beee :17::17::17::17::17::17::17::17:

aynen sorma zaten göbek şiş birde ağda işi işin içine girince iyice çekilmez oluyo... bu sabah çoraplarımı giyerken zorlandım ya..göbek bayağı engel oluyo...

benim niye gobus kucuk ya :26: dr fln normal olmasi gerektigi gibi diyo ama ben sizlerin gobusleri gorunce benimki minnak kaliyo ve ben herseyimi yapiyorum yani gobek engel olmuyo :37::37:

slm kızlarr nasılsınn bu sıralar midem de bişiler oluyo ama çözemedim yanmadan yanma deil bulantıdan bulantı deil anlamadım gitti
aranızda benim gibi olan varmı:26::26:
bişi daha sorcam kızlar dr sol tarafına yatacaksın dedi ama ben yatamıyorum kendimi hep sağ taraf ve sırt üstü buluyorum sizde ölemisiniz:44::44:

Aynı sorunu bende yaşıyorum.Gece sürekli uyanıyorum. Bir türlü soluma yatamıyorum. Sola yatarken sırtama yastık koyuyorum.Sırt üstü dönmemek için ama bi uyanıyorum sağıma dönmüşüm.

Kızlar sızce daha kaç kilo alırız
bence 6-7 kilo alırız son aylarda fazla alınıyormuş 6 ayı bitirdik şükür ben 4 kilo aldım bundan sonra da 6-7 kilo alırım gibi geliyor herkes öyle diyor bilmiyorum artık
çok geçmiş olsun canım, bebişte yorulmuş olabilir, oruçlu değilsin biraz tatlı bişiler ye yat uzan bakalım nolcak? akıntı olayıda belki dün geceki şeyler geliodur şimdik, çünkü vajina kendi sistemini öyle güzel kurmuşki yabancı maddeleri hemen kendisi atıyo dışarı akıntı salgılayarak o nedenle belki öle bişidir.:26:

midede olanlar normal canım, reflü olabilir, az ve sık yemeye gayret et bide bazı yiyecekler iyi gelmeyebiliyor onları biliyosan onlarıda yememeye çalış, mesela bana hamur işi hiç iyi gelmiyo bi lokma yiyeyim hemen başlıyo midem yanmaya, farkettiğimden beri yemiyorum çok rahatım.

yatış şekline gelince sol önerirler hep çünkü bebişe giden oksijen ve kanın iyi olması için ancak yatamayanlar için illa da yatın diye bi kural yok, ben doktoruma sordum sağıma yatmayı çok seviyorum ama bebiş durmuyo, solumada hep yatamam ne yapayım diye, o da sen nasıl rahatsan öyle yat, sol sağ farketmez sol herzaman daha iyi ama şuanda önemli değil asıl önemli olan senin rahatlığın, bebiş güvende sen merak etme dedi:31:
bilemedimki canım oda olabilir dediğin gibi ama korkuttu beni minik kızım umarım iyidir
canım sarı akıntı efeksiyonun kremle atılmış olmasından kaynaklanabilir tatlı bişiler yiiyp sırt üstü uzansan belki oynar senin bebiş
belki enfeksiyon atılıyordur inşallah da öyledir orucum da birşey de yiyemem akşama kadar akşam ilk iş çikolata yiyp hareketlerini kontrol etmek olacak:31::31:
Kızlar size birşey soracağım... sizlerde de tüylerde hızlı büyüme var mı ya? aldılar başlarını gidiyo benim tüyler...çok sinir olmaya başladım...:47::47::47::47::47:
malesef o problem bende de var canım önce ayda bir anca uzamaya başlardı şimdi 2 hafta dayanmıyor
Canım akıntım benim hep vardı ama gecen kontrolumde doktoruma sordugumda hamilelikte hormonlardan akıntı cogalabılır dedi. kasıntı ve kızarıklık var ama bugun daha az sanki bol bol su içmeye calısıyorum. kontrolume daha 10 gun var ama artarsa doktoru arayıp sormayı dusunuyorum. kaşımaktan mahvettim zaten...

canım bende de aynı sorun var bugünlerde travazol krem önerdi doktorum onu kullanıyorum baya rahatlattı

bende de oldu canım geçen hafta ya üşüttüm diye düşündüm ya da bebek saçlanınca yanmayla beraber mide bulantısı da olurmuş...karışık bir durum senin dediğinin aynısını yaşadım anlayabiliyorum ama şimdi iyiyim... doktorlar sol tarafa yatın demesinde kiamaçları bebklerin beslenme kanalı mı neyse işte o sağ taraftaymış canım...sağ tarafa yatınca bu kanalda tıkanıklık gibi bişi oluyomuş...o yüzden genellikle doktorlar sol tarafa yatın diyorlar hatta gelişimi geriden olan bebeklerde ise kesinlikle sol taraf diyolar...bana da demişti doktorum dayanamayıp sordum neden sol taraf diye...bana anlayabileceğim bir şekilde böyle anlattı...bu konularda fazla meraklıyım...bir gün fırça atcak doktorum bana ama ne zaman bilmiyom...hep neden kısmını sorgularım...
bende üşüttümmü acaba diorum çünkü dayanamayıp dolaptan soguk su içiyorum:26: yanması için dr ilaç verdi ama işe yaramadı inşş çok uzun sürmez:25::25: en iyisini yapıyosun canım sormakta sormdan öğrenilemz dimi ama o sana atrsa fırça sende ona atarsın canımm:1: cevaplamak zorundalar:4:
Selam kizlar bende yeni geldim seker yuklemesi testi yapildi ben 1 sise o sudan ictim kac mg bilmiyorum onume siseyi koydu bardagida koydu 2 dk icinde ic dedi bende ictim bogurtlenliydi ilki iyidi ikincide biraz igrendim. Bana otur fln kalkma hic bisey demedi gittik dolastik sonra geldik tekrar kan aldilar bu arada fena uykum geldi bi guzelde uyudum 3 kere kan aldilar neden bilmiyorum kollarimi kaldiramiyorum ama mosmor hala daha ayagi kalktigimda basim donuyo :31:
geçmiş olsun canımm inş sonuçların iyi çıkar:16::16::16:

niye oyle diyolar acaba bayiliriz fln diyemi ama ben 1 saat dolastim fln hic bisey olmadi o sonuncusunda artik iflas ettim basim fln dondu hala daha donuyo :27:

neden öyle diyolar bilmiyorum canım ama şekerin sonucunu etkiler diye mi öyle diyolar düşündüm cumartesi günü bende...:44::44:

walla benı yaslandırmadılar bıle sınır olduumm walla hala kendıme gelemdım uyuyum dedım telefon caldı uyuyamadımda neyse bu kadar sıkıntıya sonuclar ıyı cıkar ıns

aynen oyle oldu canım bas edemıyorum artık cok yorucu oluyor ya
ay evet kuzu benim iyi çıktı allahtan seninde iyi çıkar inşallahh

ye teyze ye...acıktın herhalde :1::1::1:

evet yemeğimi yedim ama datlu yemedim datlu bi oğlana ihtiyacım varr :1::1:

Selam kizlar bende yeni geldim seker yuklemesi testi yapildi ben 1 sise o sudan ictim kac mg bilmiyorum onume siseyi koydu bardagida koydu 2 dk icinde ic dedi bende ictim bogurtlenliydi ilki iyidi ikincide biraz igrendim. Bana otur fln kalkma hic bisey demedi gittik dolastik sonra geldik tekrar kan aldilar bu arada fena uykum geldi bi guzelde uyudum 3 kere kan aldilar neden bilmiyorum kollarimi kaldiramiyorum ama mosmor hala daha ayagi kalktigimda basim donuyo :31:

inşallahhh iyi çıkar canımcımm

Kizlar bende ayni sorundan muzdaribim hatta bu haftasonu yaptrmayi dusunuyodum ama dun baska bi baslikta okudum. Hamileyken agda yaptirmak tehlikeli yazmislar. Bikac kisinin dr u agda yaptirma jilet yaptir demis.
Agda kil koklerini actgndan enfeksiyon riski olur demis. Hatta son donemlerde erken doguma neden olabilir demisler.
Sizde boyle biseyler duydunuz mu okudunuz mu??

kızlar ya benım oglusum ıkı gundur cok hareketsız normalde baya hareketlıdır hıc durmaz ıkı gunudr bı durgunluk var aksam babamız gelınce konustu bıraz hareketlendı sonra yıne aynı :44:

bende üşüttümmü acaba diorum çünkü dayanamayıp dolaptan soguk su içiyorum:26: yanması için dr ilaç verdi ama işe yaramadı inşş çok uzun sürmez:25::25: en iyisini yapıyosun canım sormakta sormdan öğrenilemz dimi ama o sana atrsa fırça sende ona atarsın canımm:1: cevaplamak zorundalar:4:

usuttun mu yoksa selenimm sen :26::26:

benim niye gobus kucuk ya :26: dr fln normal olmasi gerektigi gibi diyo ama ben sizlerin gobusleri gorunce benimki minnak kaliyo ve ben herseyimi yapiyorum yani gobek engel olmuyo :37::37:

canım kişiden kişiye değişir ki senin karnının içi geniştir kuzun içe doğru gitmiştir...annemin karnından hiç kimse anlamazmış hamile olduğunu...ama maşallah kız kardeşim tosun gibi doğmuştu...

looricim benimki de seninki kadar görenler 4-5 aylık galiba diyor 6 ay bitti dediğimde şakamı yapıyorsun diyorlar ama ben çok rahatım her işimi hareketimi rahatça yapıyorum zorlanmıyorum yatarken filan çok rahat

arkadaşlar slm başıma gelenleri sormayın 3 gündür hastanede yatıyordum dün taburcu oldu ctesi sbah suyum qeldi birden acile gttik baktılar doğum dediler giydirdiler ve tabi ben mal gibi oldum korktum ağlamaya başladım sonra nst ye falan soktular serum taktılar ordn oraya amniyon akısı durmus beklettiler 3 gündür bebek ve ben enfeksiyon kapmayım die damardan antiyobitik be bebeğin ciğerleri için ilaç verdiler allahtan son anda kurtulduk bebeğim dünyaya erken gelicekti.

canım cok geçmiş olsun ya hepimizin korkulu rüyası ne yazıkkı.Ucuz atlatmışsun cok şükür ya aniden mı oldu bı işaret falan verdi mi soruyorum kusura bakma bu son 3 gündür ben de kendimi kötü hissediyorum fikir sahibi olmak istedim yardımcı olabilirsin belki tekrar geçmiş olsun

Son düzenleme:

canım dolaptan sakın soğuk su içme ben bir gün onun acısını çektim midemi üşüttüm ve akşama kadar ne yediysem midem de durmadı...valla anlayışlı bir daktırım var ne soru sorarsam anlatıyo çok sbaırlı valla..

arkadaşlar slm başıma gelenleri sormayın 3 gündür hastanede yatıyordum dün taburcu oldu ctesi sbah suyum qeldi birden acile gttik baktılar doğum dediler giydirdiler ve tabi ben mal gibi oldum korktum ağlamaya başladım sonra nst ye falan soktular serum taktılar ordn oraya amniyon akısı durmus beklettiler 3 gündür bebek ve ben enfeksiyon kapmayım die damardan antiyobitik be bebeğin ciğerleri için ilaç verdiler allahtan son anda kurtulduk bebeğim dünyaya erken gelicekti.
ayyy çok geçmiş olsun canımm çok şükür bişey olmamış ikinize de :53:

looricim benimki de seninki kadar görenler 4-5 aylık galiba diyor 6 ay bitti dediğimde şakamı yapıyorsun diyorlar ama ben çok rahatım her işimi hareketimi rahatça yapıyorum zorlanmıyorum yatarken filan çok rahat

aynen bende oyleyim canim evet o yonu var ki herseyimi yapabiliyorum egilip ayakkabilarimi baglayabiliyorum hic sorun olmuyo ama napalim bizim gobuslerde minnak olsun :9:

Back
X