- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
herkes aynı dertten muzdarip o zaman...inşallah doğumdan sonra eski halimize döneriz...yoksa çocukla beraber ağda yapmak çok zor olacak..![]()
kizzz bi benmi anaormalimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes aynı dertten muzdarip o zaman...inşallah doğumdan sonra eski halimize döneriz...yoksa çocukla beraber ağda yapmak çok zor olacak..![]()
eveettt
nickini görünce hatırladım canıımmm inşallah kavusurum arkadaşım bu seferki adetle başlıcam inşallah...
ay evet kuzu benim iyi çıktı allahtan seninde iyi çıkar inşallahh
evet yemeğimi yedim ama datlu yemedim datlu bi oğlana ihtiyacım varr
inşallahhh iyi çıkar canımcımm
looricim benimki de seninki kadar görenler 4-5 aylık galiba diyor 6 ay bitti dediğimde şakamı yapıyorsun diyorlar ama ben çok rahatım her işimi hareketimi rahatça yapıyorum zorlanmıyorum yatarken filan çok rahat
Acaba tüy dökücü krem mi kullansak o zaman yaa :26:eğilemeyince mecbur yaptırcaz canım
Kizlar bende ayni sorundan muzdaribim hatta bu haftasonu yaptrmayi dusunuyodum ama dun baska bi baslikta okudum. Hamileyken agda yaptirmak tehlikeli yazmislar. Bikac kisinin dr u agda yaptirma jilet yaptir demis.
Agda kil koklerini actgndan enfeksiyon riski olur demis. Hatta son donemlerde erken doguma neden olabilir demisler.
Sizde boyle biseyler duydunuz mu okudunuz mu??
kızlar ya benım oglusum ıkı gundur cok hareketsız normalde baya hareketlıdır hıc durmaz ıkı gunudr bı durgunluk var aksam babamız gelınce konustu bıraz hareketlendı sonra yıne aynı :44:
hadi gözün aydın inşallah sonuçlarında süper çıkar, ya halsizlik bendede oldu bu tarama sonrası işe gelemedim o yüzdende, eve gittim gerçi eve gidincede temizlik yaptım manyak gibi ya neyseSelam kizlar bende yeni geldim seker yuklemesi testi yapildi ben 1 sise o sudan ictim kac mg bilmiyorum onume siseyi koydu bardagida koydu 2 dk icinde ic dedi bende ictim bogurtlenliydi ilki iyidi ikincide biraz igrendim. Bana otur fln kalkma hic bisey demedi gittik dolastik sonra geldik tekrar kan aldilar bu arada fena uykum geldi bi guzelde uyudum 3 kere kan aldilar neden bilmiyorum kollarimi kaldiramiyorum ama mosmor hala daha ayagi kalktigimda basim donuyo![]()
akıntı evet yoğunlaşıyo hamişlikte ama rengi alışılmışın dışındaysa o zaman doktora sormak gerek, madem 10 gün var daha canım sen bu kremden al kullanmaya başla, o kaşıntı illet bişi, insanın gününü gecesini etkiliyo resmen, ben evde sürekli bulunduruyorum bu kremden artıkCanım akıntım benim hep vardı ama gecen kontrolumde doktoruma sordugumda hamilelikte hormonlardan akıntı cogalabılır dedi. kasıntı ve kızarıklık var ama bugun daha az sanki bol bol su içmeye calısıyorum. kontrolume daha 10 gun var ama artarsa doktoru arayıp sormayı dusunuyorum. kaşımaktan mahvettim zaten...
loriciğim linadan alıntı yaptım ama sözüm sana benimde göbeğimde büyük millet 7-8 aylık sanıyo sonra laf yapıyolar küçüğü küçük büyüğe büyük diyor bu millett herkesin yapısı başka
hadi gözün aydın inşallah sonuçlarında süper çıkar, ya halsizlik bendede oldu bu tarama sonrası işe gelemedim o yüzdende, eve gittim gerçi eve gidincede temizlik yaptım manyak gibi ya neyseaç karnına o su insanın tansiyonunu düşürüyo canım, akşama doğru toparlarsın
akıntı evet yoğunlaşıyo hamişlikte ama rengi alışılmışın dışındaysa o zaman doktora sormak gerek, madem 10 gün var daha canım sen bu kremden al kullanmaya başla, o kaşıntı illet bişi, insanın gününü gecesini etkiliyo resmen, ben evde sürekli bulunduruyorum bu kremden artıkdoktorda kullanabilirsin hiç sormadan dedi bende öle yapıyom oldukça hemen ona başvuruyorum, bide travazol var bak oda iyi ama bana pek bişi yapmamıştı zalain en etkilisi.
hayirlisi artik serapcim insallah iyi cikar![]()
dondurma göndereyim teyzecim ben sana...benim kadar datlu olmasa da ben gelene kaddan idare edersin artık..
![]()
Acaba tüy dökücü krem mi kullansak o zaman yaa :26:
ben önceden ağdaya düzenli giderdim ama geçen seneki kürtajdan önce ve sonrası hep kanamam oldu ağda işini bırakmak zorunda kaldım. bi daha da alıştıramadım kendimi tekrar.
şimdi de utanıyorum gitmeye göbeğimle :18:![]()
eğilemeyince mecbur yaptırcaz canım
kizzz bi benmi anaormalimmben bi agdayla aliyorum 2 ay idare ediyo bende killarda artis yok tabiki malum bolgeden bahsetmiyorum 2 ayi
![]()
oyle zigzagcim napalimm dolasiyoruz bizde minnak minnak![]()
ay ne bileyim ya 15 gün önce bacaklar alındı sanki hiç alınmamış gibi duruyo bugün...
ben her zaman ağda YAPARIM KENDİM DOGUMA GİDERKEN BİLE HİÇ ÖLE SORUNLA KARŞILAŞMADIMKizlar bende ayni sorundan muzdaribim hatta bu haftasonu yaptrmayi dusunuyodum ama dun baska bi baslikta okudum. Hamileyken agda yaptirmak tehlikeli yazmislar. Bikac kisinin dr u agda yaptirma jilet yaptir demis.
Agda kil koklerini actgndan enfeksiyon riski olur demis. Hatta son donemlerde erken doguma neden olabilir demisler.
Sizde boyle biseyler duydunuz mu okudunuz mu??
bilmiyorum canım soğuk su içmeyi azaltıyım azcık ama kanmıyorummusuttun mu yoksa selenimm sen :26::26:
oyy kurban olurum sana keşke birbirimizin bebişlerini görme şansımız olsa![]()
bebeklerimizin sağlığı yerindeyse byükmüş küçükmüş çok kilo almışız hiç kilo almamışısz önemi yok canlarım size bi göbüş fotosu çekerim bende koca göbüş görürsünüz