2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

herkes aynı dertten muzdarip o zaman...inşallah doğumdan sonra eski halimize döneriz...yoksa çocukla beraber ağda yapmak çok zor olacak..:9::9:

kizzz bi benmi anaormalimm :53::53: ben bi agdayla aliyorum 2 ay idare ediyo bende killarda artis yok tabiki malum bolgeden bahsetmiyorum 2 ayi :9:

ay evet kuzu benim iyi çıktı allahtan seninde iyi çıkar inşallahh

evet yemeğimi yedim ama datlu yemedim datlu bi oğlana ihtiyacım varr :1::1:

inşallahhh iyi çıkar canımcımm

dondurma göndereyim teyzecim ben sana...:21::21:benim kadar datlu olmasa da ben gelene kaddan idare edersin artık..:1::1:

looricim benimki de seninki kadar görenler 4-5 aylık galiba diyor 6 ay bitti dediğimde şakamı yapıyorsun diyorlar ama ben çok rahatım her işimi hareketimi rahatça yapıyorum zorlanmıyorum yatarken filan çok rahat

loriciğim linadan alıntı yaptım ama sözüm sana benimde göbeğimde büyük millet 7-8 aylık sanıyo sonra laf yapıyolar küçüğü küçük büyüğe büyük diyor bu millett herkesin yapısı başka

eğilemeyince mecbur yaptırcaz canım
Acaba tüy dökücü krem mi kullansak o zaman yaa :26:
ben önceden ağdaya düzenli giderdim ama geçen seneki kürtajdan önce ve sonrası hep kanamam oldu ağda işini bırakmak zorunda kaldım. bi daha da alıştıramadım kendimi tekrar.
şimdi de utanıyorum gitmeye göbeğimle :18::17:

Kizlar bende ayni sorundan muzdaribim hatta bu haftasonu yaptrmayi dusunuyodum ama dun baska bi baslikta okudum. Hamileyken agda yaptirmak tehlikeli yazmislar. Bikac kisinin dr u agda yaptirma jilet yaptir demis.
Agda kil koklerini actgndan enfeksiyon riski olur demis. Hatta son donemlerde erken doguma neden olabilir demisler.
Sizde boyle biseyler duydunuz mu okudunuz mu??

ben duymadım canım ama kasılmadan dolayı erken doğum riski olabilir mi diye düşündüm şimdi...ama ben jilet vurmam herhalde...

kızlar ya benım oglusum ıkı gundur cok hareketsız normalde baya hareketlıdır hıc durmaz ıkı gunudr bı durgunluk var aksam babamız gelınce konustu bıraz hareketlendı sonra yıne aynı :44:

canım yorulmuştır kuzun veya yüzü göbeğine değilde içe dönüktür o zaman hareketlerini net hissedemeyebilirmişsin...

Selam kizlar bende yeni geldim seker yuklemesi testi yapildi ben 1 sise o sudan ictim kac mg bilmiyorum onume siseyi koydu bardagida koydu 2 dk icinde ic dedi bende ictim bogurtlenliydi ilki iyidi ikincide biraz igrendim. Bana otur fln kalkma hic bisey demedi gittik dolastik sonra geldik tekrar kan aldilar bu arada fena uykum geldi bi guzelde uyudum 3 kere kan aldilar neden bilmiyorum kollarimi kaldiramiyorum ama mosmor hala daha ayagi kalktigimda basim donuyo :31:
hadi gözün aydın inşallah sonuçlarında süper çıkar, ya halsizlik bendede oldu bu tarama sonrası işe gelemedim o yüzdende, eve gittim gerçi eve gidincede temizlik yaptım manyak gibi ya neyse:1: aç karnına o su insanın tansiyonunu düşürüyo canım, akşama doğru toparlarsın
:27:
Canım akıntım benim hep vardı ama gecen kontrolumde doktoruma sordugumda hamilelikte hormonlardan akıntı cogalabılır dedi. kasıntı ve kızarıklık var ama bugun daha az sanki bol bol su içmeye calısıyorum. kontrolume daha 10 gun var ama artarsa doktoru arayıp sormayı dusunuyorum. kaşımaktan mahvettim zaten...
akıntı evet yoğunlaşıyo hamişlikte ama rengi alışılmışın dışındaysa o zaman doktora sormak gerek, madem 10 gün var daha canım sen bu kremden al kullanmaya başla, o kaşıntı illet bişi, insanın gününü gecesini etkiliyo resmen, ben evde sürekli bulunduruyorum bu kremden artık:1: doktorda kullanabilirsin hiç sormadan dedi bende öle yapıyom oldukça hemen ona başvuruyorum, bide travazol var bak oda iyi ama bana pek bişi yapmamıştı zalain en etkilisi.

loriciğim linadan alıntı yaptım ama sözüm sana benimde göbeğimde büyük millet 7-8 aylık sanıyo sonra laf yapıyolar küçüğü küçük büyüğe büyük diyor bu millett herkesin yapısı başka

oyle zigzagcim napalimm dolasiyoruz bizde minnak minnak :9::9:

hadi gözün aydın inşallah sonuçlarında süper çıkar, ya halsizlik bendede oldu bu tarama sonrası işe gelemedim o yüzdende, eve gittim gerçi eve gidincede temizlik yaptım manyak gibi ya neyse:1: aç karnına o su insanın tansiyonunu düşürüyo canım, akşama doğru toparlarsın
:27:

akıntı evet yoğunlaşıyo hamişlikte ama rengi alışılmışın dışındaysa o zaman doktora sormak gerek, madem 10 gün var daha canım sen bu kremden al kullanmaya başla, o kaşıntı illet bişi, insanın gününü gecesini etkiliyo resmen, ben evde sürekli bulunduruyorum bu kremden artık:1: doktorda kullanabilirsin hiç sormadan dedi bende öle yapıyom oldukça hemen ona başvuruyorum, bide travazol var bak oda iyi ama bana pek bişi yapmamıştı zalain en etkilisi.

insallah iyi cikar canim ohooo sen bide evi temizlemissin ben de goya evi supururum dedim ama kolumu kaldiracak hal yok:9:

dondurma göndereyim teyzecim ben sana...:21::21:benim kadar datlu olmasa da ben gelene kaddan idare edersin artık..:1::1:

oyy kurban olurum sana keşke birbirimizin bebişlerini görme şansımız olsa :16::16::16:

Acaba tüy dökücü krem mi kullansak o zaman yaa :26:
ben önceden ağdaya düzenli giderdim ama geçen seneki kürtajdan önce ve sonrası hep kanamam oldu ağda işini bırakmak zorunda kaldım. bi daha da alıştıramadım kendimi tekrar.
şimdi de utanıyorum gitmeye göbeğimle :18::17:

tüy dökücüyü bende düşündüm kimyasal ya ne biliyim kararsız kaldım bide ağdanın frahlığı ve uzun süre dayanması daha iyi ya bilemedim nasıl yapsak:44::44::44:

ay ne bileyim ya 15 gün önce bacaklar alındı sanki hiç alınmamış gibi duruyo bugün...

benim normaldede oyle tuyum fln yok fazla kumralim cikarsada tek tuk hemen agdayla iki dk da aliyorum bu sekildede ugrasmak zor ya her 15 gunde bir alicaksin desene :26:

Kizlar bende ayni sorundan muzdaribim hatta bu haftasonu yaptrmayi dusunuyodum ama dun baska bi baslikta okudum. Hamileyken agda yaptirmak tehlikeli yazmislar. Bikac kisinin dr u agda yaptirma jilet yaptir demis.
Agda kil koklerini actgndan enfeksiyon riski olur demis. Hatta son donemlerde erken doguma neden olabilir demisler.
Sizde boyle biseyler duydunuz mu okudunuz mu??
ben her zaman ağda YAPARIM KENDİM DOGUMA GİDERKEN BİLE HİÇ ÖLE SORUNLA KARŞILAŞMADIM:27::27:bu 3. gebeliğim:29:
usuttun mu yoksa selenimm sen :26::26:
bilmiyorum canım soğuk su içmeyi azaltıyım azcık ama kanmıyorumm:52::52::52:

oyy kurban olurum sana keşke birbirimizin bebişlerini görme şansımız olsa :16::16::16:

belli mi olur teyzemiz dünya küçüktür belki bir yerde karşılaşırız seninle... ama annem fotomu gönderir sana merak etme...

bakalım bizden ilk önce didoş doğuracak sonra kim geliyo ben miyim kız yoksa arada unuttuğum var mı?

bebeklerimizin sağlığı yerindeyse byükmüş küçükmüş çok kilo almışız hiç kilo almamışısz önemi yok canlarım size bi göbüş fotosu çekerim bende koca göbüş görürsünüz

yok canim ya ne onemi var ben mutluyum gobusle :27::27: oglus iyi olsunda gerisi bos:16:

Back
X