2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Merhaba kızlar,
Bizde bugun cok uyuduk. Biraz is yaptım. Daha birşeyler yemedim. Sahurda eşimle birlikte yediğim icin simdi yemeyi geciktiriyorum. Sahurda yiyip yatinca da kilo almamak mümkün mu?
Cok yiyoruz coook :)))

Tacyaprak hosgeldin. Tatilin guzel geçmiştir. Sıcaklara dayanabildin mı bari. Prag tr ye gore daha serindir.

Catybaby cok stres yapma. Bende senin gibiyim gerçi. Ama biraz ortalığı topla. Belki banyonun lavabosuna silersin o kadar. Madem yemeği getirecekler hiç birsey yapma bence. Belki tatlı da getirirler. İstersen bir dondurma al. Dondurma çıkarırsın.

yok canim ya ne onemi var ben mutluyum gobusle :27::27: oglus iyi olsunda gerisi bos:16:
tatlım ne güzel işte bende kızımda öleydim göbüşüm hiç yoktu herkes oğlun olacak diodu karnı yok bunun die kızım 1 hafta erken gelerek 3.500 kilo 52 cm boy ile doğdu çatlağım dahi yoktu ama oğlum mahvetti benii:52::52::52:
Aynen selenim azalt sen soguk soguk sumu icilirmiss:20::9:
:18::18::18:tamam canım içmiycem:54::54:

tatlım kızılcıkda diyorlar ama bizde kiren denir :42:
sırf hazır meyva suyu içmemek için geçen yaz dondurucu aldım eşimin köyü böğürtlen deposu heryer böğürtlen o kadar seviyorum ki içmeyi yaz kış. inşallah bebeğime ve bana faydası olur .
bu arada bebeğim ileriden gidiyor benim çok sağlığımız iyi allaha şükür ama 19 eylül göründü en son doğum tarihi inşallah gelişimini tamamlar öyle gelir bebeğim aceleci biraz :52:

böğürtlen doğumu kolaylaştırır diye okumuştum bir yerde. çok abartmadan iç canım, son ay yüklenirsin böğürtlene.

canım benımde aynısı oldu 4 haftalıkken gelısımını durdurmus 4 haftada ben tasımısım ALLAH kımseye yasatmasın bebıslerımızıde saglık versın ama kotu dusunmeyelım ıyı dusunelım ıyı olsunn

sabah seker yuklemesıne gıttım verdıklerı sey lımonata gıbıydı o ıyıdı ama ben son 15 dakıka cok kotu oldum bayılacaktım esımın omzuna yaslandım hemsıreler dedı yaslanma uyursun felan kafam zor tuttum ama sonra cok kotu oldum acıle aldılar uzandım esımde cok korktu bırden benı oyle gorunce aclıktanmıydı bılmıyorum nıye oyle oldum 2de cıkacak sonuclar inş iyi cıkar

canım çok normal. ben şeker yüklemesine gittiğimde, kan aldırmayı bekleyeceğimden oturarak bekleyin, demişlerdi.
bir de hep geç çıkıyormuş sonuçlar ona şaşırdım. ben son kanı aldırdıktan bir saat sonra tüm sonuçlarım hazırdı. dr a aynı gün gösterdim sonucu.

Canım ben dalinin bebekler için olan yumusatıcını ve dalinin sıvı deterjanını aldım. cevremdekılere sordugumda dalini önerdiler..

cevabın için teşekkürler canım. dalin alayım o zaman.

selam kızlar size bir sorum var malesefki vajinal enfeksiyon sorunu yaşıyorum dün doktorumu aradım elimde bulunan bir krem vardı onu sürmemi söyledi bende dünden beri kullanıyorum ama dün gece 12den beri çok yoğun sarı akıntım var bebeğimde pek hareket etmiyor sööylemeye utanmakla birlikte dün gecede biraz aktiftik:17::17:acaba ondan olabilir mi korkuyorum bebişe birşey oldu diye

canım belki enfeksiyonu atıyordur vücudun. aktiflik ile ilgisi yoktur ama bu enfeksiyonlar bulaşıcı olabiliyor, eşin korunsun, yoksa sürekli ondan sana- senden ona geçer durur.
bol bol su iç, yeşil sebze ye.

Acaba tüy dökücü krem mi kullansak o zaman yaa :26:
ben önceden ağdaya düzenli giderdim ama geçen seneki kürtajdan önce ve sonrası hep kanamam oldu ağda işini bırakmak zorunda kaldım. bi daha da alıştıramadım kendimi tekrar.
şimdi de utanıyorum gitmeye göbeğimle :18::17:

canm tüy dökücü kremin içinde kimyasal olduğundan özellikle hamilelikte onu önermiyolarmış.

tatlım ne güzel işte bende kızımda öleydim göbüşüm hiç yoktu herkes oğlun olacak diodu karnı yok bunun die kızım 1 hafta erken gelerek 3.500 kilo 52 cm boy ile doğdu çatlağım dahi yoktu ama oğlum mahvetti benii:52::52::52:

:18::18::18:tamam canım içmiycem:54::54:

ohhh masallah kizaaa:9: Aman seytan kulagina kursunn benimde catlak patlak yok :27::27::nazar: Annemdede yok 4 cocuk dogurmasina ragmen insallah ta olmaz bende..

Kizlar funda arar dun dogum yapmis:9::9:

Ebru akel bi doguramadi gitti hee:9::9:

aaaa bak hiç haberimiz olmadı heeee:9: bi bakayım şu magazin haberlerine, yok canım ebru bence beklicek dişleri çıkana kadar:1: onunki amma uzun sürdü dimi ya, kimisinin böle oluyo işte uzun sürüyo, bana dün burdaki kızlar ( şirketteki yani ), 4 ay oldun dimi sen artık dediler, ne 4 ü be dedim 6 bitçek:1:, şuanda 6,5 aaa ne çabuk yaa diyolar hahaha:60: iyidir iyi, sürekli sorulmasındansa doğum nezaman diye böle olsunnn, insanı strese sokarlar sora halamı doğurmadın diye:52:

cok sukur canımm bunuda atlattık ohhh gelsın sımdıı aksamkı yıyemedıgım tatlıı :9::9:
ohhh hadi bakalım, vala çok seviniyorum böle haberlere, hamişken yemicezde nezaman yicez yaa dimi, hamişliğin keyfide böle bişi işte, ilk ayların acısını çıkarmamız lazım, ayyy hatırlamak bile istemiyom öykkkk:25:

benim normaldede oyle tuyum fln yok fazla kumralim cikarsada tek tuk hemen agdayla iki dk da aliyorum bu sekildede ugrasmak zor ya her 15 gunde bir alicaksin desene :26:

ay benimde öyle fazla tyüm yoktur canım ama hızlı büyümeleri dikkatimi çekti...

aaaa bak hiç haberimiz olmadı heeee:9: bi bakayım şu magazin haberlerine, yok canım ebru bence beklicek dişleri çıkana kadar:1: onunki amma uzun sürdü dimi ya, kimisinin böle oluyo işte uzun sürüyo, bana dün burdaki kızlar ( şirketteki yani ), 4 ay oldun dimi sen artık dediler, ne 4 ü be dedim 6 bitçek:1:, şuanda 6,5 aaa ne çabuk yaa diyolar hahaha:60: iyidir iyi, sürekli sorulmasındansa doğum nezaman diye böle olsunnn, insanı strese sokarlar sora halamı doğurmadın diye:52:

ohhh hadi bakalım, vala çok seviniyorum böle haberlere, hamişken yemicezde nezaman yicez yaa dimi, hamişliğin keyfide böle bişi işte, ilk ayların acısını çıkarmamız lazım, ayyy hatırlamak bile istemiyom öykkkk:25:

keske babalarda boyle olsa ya bizimki diyoki hergun isten eve gelirken oglumun hayalini kuruyorum diyo o evde beni bekliyo diyo artik sabrim kalmadi fln diyo diyorum delirdin mi dur cocuguda heyecana sokma beklesin gununde gelsin sunun surasinda ne kaldi diyorum ama nerdeee:52:

ay benimde öyle fazla tyüm yoktur canım ama hızlı büyümeleri dikkatimi çekti...

oluyo canim hamilelikte iste napalim kadinlik :27: benim sadece gobek cevremdeki ince zayif tuyler sinirlerimi bozuyo resmen agda yapmamak icin direniyorum dogumdan sonra dokulur dedi doktor erkek bebeklere hamile olanlarda daha fazla gorulurmus hormonlarla alakali yani :6:

Back
X